Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
És még valami. Kútásó jópárszor kigúnyolt hogy úgy helyet úyg-t írtam, vagy amely helyett ameyl-t.
Ő, aki ilyet ír: _______ <---kerestem valami igazán hülyét, de most nincs időm, de úgyis mindenki ismeri aki olvassa őt. (nem tudom, rajtam kívül ki olvassa, lehet hogy senki)
Az volt a tökéletes áldozat egyszer és mindenkorra.
Az ószövetségi bosszú: a "nem tökéletes" áldozat.
Elszámoltatás a rendszerváltás után nem volt, de ha lett volna is az messze nem tökéletesség (lett volna, ha megtörtént volna is...
Rendszer ha változott is némileg a garnitúra mai is ugyan az...
A tömeg elégedetlen, mert bár proletárdiatúrának hívták, de a proletár valójában sohasem diktált, és demokrácia sem a népuralomról szól máig sem, amint azt a példa mutatja...
Amikor egy gonosz vékony héj uralkodik az emberi tömegeken ezt oligarchiának nevezte Platón.
Az utolsó idők antikrisztusi birodalma (amiben ma élünk) mikor totális diktatúrává fajul, akkor fogy megjelenni maga a törvénytaposó maga Antikrisztus.
Abbreviaturának nevezzük közszavak és tulajdonnevek rövidített formáit mifelénk.
Abbreviatura (rövidítés) igenis létezik. Ez nem az volt, hanem egy jó nagy faszság.
Példával érzékeltetem:
Tegnap Mih rep elut kop, mert üzl út volt, és szer vol vás egy kart sört is.
Ezt érted? Nem értheted.
Így már igen:
Tegnap Mihály elutazott Koppenhágába, mert üzleti útja volt, és szeretett volna vásárolni egy karton sört is.
Tanulság: Az önkényesen, egyénileg és primitív módon használt abbreviatura (pl. pejor a pejoratív helyett) valójában nem rövidítés, hanem suttyó parasztság, mely a nyolcadik kerületben a legelterjedtebb.
"És amitte, még nem láttál, vagy nem hallottál halottál az nem is létezik, ugyebár buta."
Egy szóval sem állítottam nem is gondoltam pillanatig sem és álmomban sem gondoltam hogy amit nem láttam hogy nem hallottam az nem is létezik kedves hülye, ezt csak te találtad ki hogy megrágalmazzál vele orvul.
Én csak annyit kérdeztem a másiktól hogy ő is hallotta- e már ezt a hangot, vagy nem.
"És amitte, még nem láttál, vagy nem hallottál halottál az nem is létezik, ugyebár buta."
Nem, dehogyis, az attól még lehetséges.
Te (mivel lusta ember vagy) nem olvastad el írásom előzményét és így, rendkívül bénán reagáltál.
Az előzményben az volt, hogy ha valaki vért kap mástól, akkor az idegen vér az ereiben ordít. Te hallottál már ilyen ordítást? Hisz amit én nem láttam vsgy hallottam, az attól még lehetséges, és te aki körültekintőbb és hülyébb vagy, te attól még hallhattad.
Amikor vallási okból egy asszony kendőt visel például azt annyira megtisztelem, hogy előre tessékelem, magam elé a sorban állás, járművön felpattanok és udvariasan átadom a helyet
Akkoris így kéne tenned, ha nem visel kendőt akármi okból - is...
Pejor használsz olyan jelzőt, ami alapból is jót jelent.
Egy muszlim fundamentalista goromba, de ha egy zsidó fundamentalista az jót jelent mert a Törvény akár az ő Krisztushoz vezérlő mesetere lehet.
Keresztény fundamentalistánál nincs jobb, mert az legalább nincs megmérgezve liberalizmussal és hazug ateizmussal...
(Amikor vallási okból egy asszony kendőt visel például azt annyira megtisztelem, hogy előre tessékelem, magam elé a sorban állás, járművön felpattanok és udvariasan átadom a helyet...)
Ezért így szól az Úr Isten: Ímé, Sionban egy követ tettem le, egy próbakövet, drága szegletkövet, erős alappal, a ki benne hisz, az nem fut!
És a jogosságot mérőkötéllé tevém, és az igazságot színlelővé, és jég söpri el a hazugság oltalmát, és vizek ragadják el a rejteket.
Azt hiszik, ha valaki disznószivet kap, vagy különlegesen kezelt sertésvérre cserélik a teljes vérét, akkor az malaccá válik, földet túrja röffröffröff.