A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
"mert nem tudod megkülönböztetni a létező dolgokat a gondolati modellektől. "
Ó! Éppenhogy én különböztetem meg a valóságot a valóságról alkotott fizikai leírástól!
És te vagy az a nagyonegyszerű lélek, aki azt hiszi, hogy odakint a fejeden kívül a valóságban mindenféle láthatatlan fizikai mezők lengedeznek, mint búzamező a szélben. Te nem veszed észre a lényeget, hogy a valóság leírására a fizikában kitalált koncepciók csupán "képek" és nem maga a valóság. (És persze ebből a tévedésedből elrugaszkodva aztán nagyon elrúgod a pöttyöst az eszelős ostobaságaidig.)
Hiába mondom neki, hogy jelentkezzen be egy zugtévébe, vannak bőven, pl. fix-tv és társai. Szuperfizika hétről-hétre - tuti, hogy vevők lennének rá, és akkor nem ingyen röhögteti magát egy fórumon.
De a szuperfizikusban van egy önvédelmi jelző, pontosan tudja, mennyire semmit ér.
A téridő az objektív valóságban megfigyelt dolgok összefüggéseit és tapasztalt működését számszerűen helyesen leírni és magyarázni képes gondolati modell.
Mivel a téridő egy gondolati modell, ezért aztán nem keletkezett az objektív valóságban. Van egy tudománytörténeti folyamat, hogy a koncepciót hogyan találták ki okos emberek, és miképpen fejlesztették.
Hogy értsed is a neked megadatott szellemi tálentumokkal: nem a téridő keletkezett, hanem az Univerzum, amely dolgai működését jelen állás szerint a téridő gondolati modelljével tudjuk legpontosabban magyarázni.
Az éjszaka megálmodtam, hogy hogyan lehet kimutatni a Föld forgását fény segítségével, a korábbiaktól eltérően. Az MM módszert kell alkalmazni, helyes módon.
Sőt egy másik módszerre is rájöttem. Elektromos úton is ki lehet mutatni.
Ehhez ismerni kell a rezonancia jelenségét, valamint Eötvös Loránd ide vonatkozó munkásságát.
A Szuperfizika által felismert törvények szerint ugyanis:
- a Föld haladó mozgása nem mutatható ki semmiféle belső kísérlettel
- a Föld forgása viszont mind mechanikai (pl. ingás) kísérlettel, mind fénytani, mind pedig elektromos kísérlettel kimutatható anélkül, hogy külső viszonyítást használnánk.
Ez egy olyan új felismerés, amelyet a relativista fizika nem ismer.
Ugyanis csak felsorolásaid vannak arról, hogy mi a te kis szíved szottya vágyálmad, hogy a valóságnak miként kellene működnie. És ezek a szöveges felsorolások qrvamessze állnak a "részletes" bemutatástól!
Kezd azzal, hogy a jelenlegi fizikát megérted részletesen! Ugyanis a kinematikától kezdve a Newtoni mechanikán, a Maxwell-féle elektrodinamikán keresztül a relativitáselméletekig SEMMIT SEM ÉRTESZ a fizikából, ahogy azt a hozzászólásaid mutatják.
Tíz év alatt senkit se tudtál a fórumra hozni, aki szerint bármi értelmük lenne a szövegeidnek, ezzel szemben legalább 5 résztvevő szerint ostobaságok, ez az 5:0 arány pedig bőven többség.
Eltévesztetted a határozószót: Nem mindent, hanem a te hülyeségeidet látom zavarosnak. Ahogy a legtöbb fizikában tájékozott ember szerint is zavarosak. Annyira zavarosak, hogy még te se tudtál ide hozni senkit, aki szerint bármi értelmük lenne.