Keresés

Részletes keresés

Godemperor Creative Commons License 2024.08.31 -1 2 21425

Ja még annyi, hogy ha szerinted mindössze kb 5 ember van ott, akinek megkérdőjelezhető a viselkedése, akkor nagyon nem azonosak a morális elvárásaink.

Előzmény: zizou0005 (21422)
splity24 Creative Commons License 2024.08.31 0 2 21424

Tudom,hogy egy igazi hulyegyerekrol beszelunk de az ember alltalaban azt hiszi nala is van egy szint ami ala nem kell menni de mindig meglep, hogy igen is le tudd menni ala. 

Tibyrol valakinek van infoja? 

Előzmény: RJBarrett (21417)
Godemperor Creative Commons License 2024.08.31 0 3 21423

Forma1-es oldalon kommentszekció dettó ilyen. Meg lehetne sorolni a végtelenségig, élen a közösségi platformokkal. Az egész világra ez jellemző, mielőtt félreérted.

Előzmény: zizou0005 (21422)
zizou0005 Creative Commons License 2024.08.31 -2 2 21422

A társadalomról látlelet?

Azért, mert van ott 5 balfasz akik nem bírnak magukkal?

Ennyi mindig is volt, és mindig is lesz.

Ettől függetlenül persze a mai társadalom (világszinten) a béka segge alatt van, ezt aláírom.

De ezt nem abból az 5 hülyegyerekből kell levenni.

Előzmény: Godemperor (21419)
zizou0005 Creative Commons License 2024.08.31 -1 0 21421

Írj rá, hívd el. Ez ilyen egyszerű 😊

Mondjuk amikor azt írod, hogy Alex, mindig a Hali volt brazil csatára jut az eszembe 😊

Előzmény: BerCLas (21420)
BerCLas Creative Commons License 2024.08.31 -5 0 21420

Ma nem leszek ott, de egyszer hozd el magaddal Alexet, mutassál be neki és akkor dumálhatunk bármiről.🙂

Előzmény: zizou0005 (21415)
Godemperor Creative Commons License 2024.08.31 -1 5 21419

A BB1-en a komment szekció már a kezdetekkor is elég érdekes színvonalat képviselt, az utóbbi pár évben meg szavak nincsenek rá (amúgy ez jellemző az egész online térre, csak van ahol ezt szankcionálják). Moderáció ugyebár egyenlő a nullával, gyakorlatilag mindenki azt ír amit akar. Kivéve ha Rátgéberről, vagy Ivkóról van szó. Érdekes módon erre egyből bannolnak. P.T.G. elég egyedi módon kezeli a szabad véleménnyilvánítást. Anyázni, rágalmazni, egymást fenyegetni azt lehet, kritikát megfogalmazni a szentekkel szemben nem.

WSreborn leánykori neve amúgy WestSucks volt, ehhez szerintem nem kell hozzáfűzni semmit. Szinte minden hozzászólásában szerepel az alpoklegalja, vagy a labanc kifejezés, süt belőle a gyűlölet, aztán minden századik kommentjében próbál egy korrektebbet írni, hogy utána kezdődjön minden előről.

Néha még most is bele szoktam olvasgatni, hát elég szép látlelet a társadalomról az fix.

Maximus Decimus Creative Commons License 2024.08.31 0 6 21418

Valójában tényleg semmi értelme nincs, mert a szezon elején lehet tudni előre, hogy kitől mi fog érkezni bizonyos meccsek alá. Évek óta szinte mindig ugyanazok ugyanazt írják le, ha az egészet egy számítógép írná az sem tűnne fel. 

Előzmény: RJBarrett (21417)
RJBarrett Creative Commons License 2024.08.30 0 6 21417

Az a Wsreborn egy kretén volt mindig is. Néha korrekt de általában egy frusztrált barom. 

Nem kell velük foglalkozni.

(Mindig megfogadom hogy nem olvasom, de mindig végigfutom a kommenteket, általában megbánom :D) 

Előzmény: splity24 (21416)
splity24 Creative Commons License 2024.08.30 -2 5 21416

Bb1-en a mai meccseket irják...

Kikapott a Szolnok erre az egyik ügyeletes hülyegyerekük leírja, hogy biztos volt benne, hogy mivel kikaptak még ma megjelenik a cikk a bb1-en. 

Tudom, hogy meleg van meg itt a hétvége de akkor is... 

zizou0005 Creative Commons License 2024.08.30 0 5 21415

Ádám, látom szponzorálod a holnapi Falco családi napot, ami dícséretes.

Részt veszel az eseményen? 

Dumálhatnánk az ötleteidről 😉

Vagy majd Oroszlányban? 😊

Godemperor Creative Commons License 2024.08.30 -2 2 21414

Tök jó, hogy pont a Körmend meccs lesz szerdán. Amúgy minek ez a hétközi forduló?

dd20120519 Creative Commons License 2024.08.29 -1 0 21413

ha nem lenne alapja, akkor nem lenne, így viszont sztem tökre valid a c. parasztozás :D

Előzmény: BerCLas (21402)
Real013 Creative Commons License 2024.08.29 -6 8 21412

Miért kell mindig egy emberről szólnia ennek a típusnak...:(

BerCLas Creative Commons License 2024.08.29 -16 3 21411

A pohártartóról meg annyit, hogy a klub jó ötletnek tartja, annyi különbséggel, hogy én fizetős verzióra gondoltam, a klub pedig ingyenes megoldásra, kényelmi plusz szolgáltatás gyanánt. Ez nem jelenti azt , hogy bármikor is lesz ebből valami, csak azt nem értem, hogy az ötlet miért ilyen ellenszenves számodra?

Előzmény: falcoskipa (21409)
BerCLas Creative Commons License 2024.08.29 -17 5 21410

Amikor ott voltam Oroszlányban odaültek mellém jobbról-balról olyan fazonok, akikkel életemben nem beszéltem és zaklattak minden hülyeséggel. Ezt te biztosan normális dolognak tartod, ugye? 

Hazai meccseken meg -ahová szórakozni járok- mutogatnak felém a középső újjukkal egész meccsen. 

Én olyat még nem csináltam, hogy másokat molesztálok vagy másoknak mutogatok, akik megvették a jegyüket/bérletüket a sportrendezvényre. És ez a klub feladata, hogy az ő rendezvényükön biztosítsák azt, hogy nyugodtan tudjam nézni a mérkőzést? Ahogy az is , hogy idegenben semmilyen inzultus ne érhessen engem azonos szurkolóktól. 

Gondolom majd erre is jössz valami magyarázattal. 

Előzmény: falcoskipa (21409)
falcoskipa Creative Commons License 2024.08.29 -12 12 21409

Százszor inkább a B-közép hangulatteremtő,közösségkovácsoló erejét reprezentálja a helyén(vagy felül!)a Klub mint a Te állandó,permanens és egyébként roppant unalmas ellenük ágáló sipákolásodat.

A támogatással való példálózásod meg külön bicskanyitogató,tekintve hogy Te a hasznodból dobsz (egy keveset) közülük meg -mert tudunk ilyenről- van aki az utolsó garasából (szoctámjából,ösztöndíjából stb.) utazik a halál faszára szolnokra szurkolni a csapatnak…miközben Te dedikáltan és büszkén nem jársz idegenbe…az Arénába meg persze pohártartós szék legyen meg falcoskipa…

szerényebben

Előzmény: BerCLas (21408)
BerCLas Creative Commons License 2024.08.29 -18 0 21408

Hogyne persze, ha egy férj veri a feleségét, de emellett meg mindenben segít neki, akkor milyen jó, hogy ott a férj, mert mi lenne nélküle a feleségével, ugye?

Hagyjuk a hülyeséget, az hogy valaki szurkolgat időnként az nem semlegesíti a prosztó viselkedést. Ahogy a "ez nem színház" duma sem tudja felmenteni a balhézókat. 

Velem még semmilyen magatartásbeli probléma nem volt a Falco meccseken. De most már szorul a hurok a nyakuk körül, mert három héten belül találkozom az ügyvezető úrral és már összeírtam azokat a dolgokat, amiket szeretnék felvázolni és amikkel kapcsolatban elvárom majd a változásokat. Mindezt nyilván tiszteletteljesen fogom elmondani, de rendkívül markánsan. Azt is tudom, hogy egy politikus mögé bújva mernek sokszor nem megfelőlen viselkedni, így ezzel az illetővel is beszélnem kell majd erről.

Előzmény: MTE2003 (21406)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2024.08.29 0 4 21407

Annyit fűznék még hozzá, hogy a nem a "B" középben szurkoló a mobilokon helyet foglaló szurkolók közül, akikkel ugye semmi probléma nincs, nem 1x nem 2x akarnak berohanni a pályára szép szavakat használva, hogy leszedjék játékos, bíró, ellenőr fejét stb.. Szóval a fő szurkolókon  kívül sem mindenki ártatlan bárányka ám 😁

Előzmény: MTE2003 (21406)
MTE2003 Creative Commons License 2024.08.29 -2 3 21406

Azta, durva, hogy miket tudsz irni, ha nem lennének azok a “kurva anyazok” akkor semmit nem érne egy kosarmeccs….persze te tudod! 

Előzmény: BerCLas (21404)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2024.08.28 -1 4 21405

Én is oda tartozom nem vagyok angyal, szoktam én is közben az ellenfelet szidni(az aktuálisat,) anyázni is szoktam a bírókat is  sokszor, mikor köcsögök, de arra nincs mondjuk ingerem, hogy át akarjak menni verekedni pl, az nem én vagyok, de ha olyan lenne a szitu, hogy idegenben pl betámadnak akkor nyilván muszály lenne😁Azért, ha a "B" közép nem csinálná a hangulatot, nem szurkolna, nem mennének el idegenbe is, akkor jóval gyengébb lenne a hangulat, sztem a klubnál esetleg ezt értékelhetik , de mondom majd kiderül.Meg ez nem színházi előadás, szavalóverseny sztem, úgyhogy nekem beleférnek a vulgárisabb kifejezések is, de kinek mi. 

Előzmény: BerCLas (21404)
BerCLas Creative Commons License 2024.08.28 -15 1 21404

Ha nem tartozol "ezek" közé, csak helyileg vagy ott, akkor tőled biztosan nem sajnálom, ha korábbi áron jutsz a bérlethez. 

Viszont, akik csinálják a balhékat, pocskondiázzák az ellenfelet őket jutalmazza a klub, akikkel meg soha nem volt a mérkőzéseken semmilyen magatartásbeli probléma ők meg fizessenek magasabb árat?

Előzmény: DAVE GAHAN 1. (21403)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2024.08.28 0 4 21403

Úgyis kiderül hamarosan, majd meglátjuk. Én is a "G" szektorban vagyok, nem dolgozom ausztriában, nem járok edző terembe, nagyon ritkán szidom az ellenfelet főleg mikor nem is velük játszunk, akkor nekem lehet tavalyi áron? 😁 Ugye nem kell általánosítani azért mert valaki a "B" közép tagja pl és a "G" szektorban van a helye. Ha a klub így dönt akkor örülni fogok neki, ha nem, nyilván akkor  is megveszem a bérletemet. 

Előzmény: BerCLas (21402)
BerCLas Creative Commons License 2024.08.28 -18 3 21402

Remélem olyanokról van szó, akik anyagilag hátrányosabb helyzetben vannak és nem az Ausztriában dolgozó, edzőteremben pöffeszkedő, a meccseken f.sszopózó, cigányparasztozó, LMBTQ gyalázó emberek számára lesz változatlan a bérlet ára, mert az egészen felháborító lenne! Ha csak nem másoknak is változatlan lesz az ár. Nem magamra gondolok, mert nekem tök mindegy, én úgyis a következő szezonban is nagyjából mindenre kapható leszek a támogatásokat illetően.

Ha meg tényleg ár alatt kapja a B-közép a bérleteket, akkor meg kell fontolni a debreceni kézi klubnál is bevezetett lépést, mert a középső rész az egy érték.

Előzmény: DAVE GAHAN 1. (21401)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2024.08.28 0 2 21401

Elvileg ha minden igaz a "G" szektorosoknak nem fog emelkedni, de úgyis kiderül hamarosan. 

Előzmény: Amarill0 (21400)
Amarill0 Creative Commons License 2024.08.28 0 4 21400

Használni éppen nem is szeretném még, de szívesen tájékozódnék az árakról és az értékesítés kezdetéről.

Előzmény: BerCLas (21398)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2024.08.28 0 3 21399

Szeptember 2-től, ha minden igaz 

Előzmény: Amarill0 (21397)
BerCLas Creative Commons License 2024.08.28 -9 5 21398

Ha már lenne tudnád használni valamire? Szeptember elején várható majd a bérlet árusításának megkezdése, ahogy ez az elmúlt években is történt. 

Előzmény: Amarill0 (21397)
Amarill0 Creative Commons License 2024.08.28 -2 0 21397

Bérletárusítás idén elmarad?

RJBarrett Creative Commons License 2024.08.27 -1 1 21396

Akkor bakker rosszul láttam :D 

Amúgy karneválon váltottam vele pár szót, azt mondta rendben van, legyen úgy.

Előzmény: Real013 (21393)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!