Keresés

Részletes keresés

gombóc63 Creative Commons License 2021.07.21 -1 1 1086

Azt a pirinyó tényt azért vedd figyelembe, hogy Viki kikérte az anyja véleményét a fiúkkal kapcsolatban. Tehát nem beleszól, hanem válaszol a lánya kérdésére. És nyilván ha nem akarta volna nem lennének ott a szülei.

Előzmény: Succulent (1085)
Succulent Creative Commons License 2021.07.21 -4 2 1085

Viki helyében nem engedném a szüleimet ennyire beleszólni a párválasztásomba, ismerkedéskor teljesen feleslegesen van ott anyu és apu. Másik oldalról nézve én a pasik helyében már az apukás bekísérőnél hagytam volna ott a francba az egészet, főleg, hogy még anyu bográcsozással egybekötött mustrálása is tetézte mindezt. Elég siralmas volt a felhozatal, nálam 2 ember maradt volna csak: Jancsi (Johnny) és Attila. Előbbi elég nagyképű, reménykedem benne, hogy idővel "lekopik a máz", és megismerjük milyen ő valójában. Utóbbi külsőre a leghelyesebb, bár ebből a 7 emberből nem volt nehéz dolga, valamint szerintem neki a legszebb a mosolya, nem Dávidnak.

Zoli eszméletlenül teszetosza, mindennemű határozottságot nélkülöz, képtelen értelmesen kommunikálni, normális kérdéseket feltenni a lányoknak, mondjuk ők sem a legélesebb kések a fiókban. Nóritól sokan el voltatok ájulva, nekem egyáltalán nem nyerte el a tetszésem, megmosolyogtató volt, hogy a fűről kezdett beszélni, ami bizony Budapesten is van. Emellett van egy olyan érzésem, hogy direkt Zolinak akart megfelelni, eredetileg nem vörös a haja, csak az ő kedvéért festette be. Zsófi szimpatikus volt, de vajmi kevés esély van arra, hogy egy Budapesten egyetemet kezdő lány (eleve azt honnan tudja, hogy felveszik, holnap lesz csak a ponthatárok kihirdetése) álma lenne hetente ingázni Budapest- Vásárosfalu között, főleg úgy, hogy egyikük sem ment egyedül autóval, de ugyanez bármelyik lányról elmondható. Eszter valószínűleg azért jelentkezett, mert a bemutatkozó filmben Zoli azt mondta, hogy nem zavarja, ha egy nő idősebb nála.

Ilhilla Creative Commons License 2021.07.21 -7 0 1084

utána vissza kellett volna vonulniuk.

Ha bolond lett volna a mama! Évek óta nem kapott annyi figyelmet férfiaktól,mint aznap! Őt ülték körül a vacsoránál is és őt szórakoztatták! :D

...talán komolyan vették a mondást: "Nézd meg az anyját és vedd el a lányát"! :D

Előzmény: Apádfüle (1081)
Böszőke13 Creative Commons License 2021.07.21 -1 1 1083

Egyetértek,   ( szerintem,bár csak bepillantottam, az egész messze alatta marad a korábbiaknak....)

Előzmény: gombóc63 (1082)
gombóc63 Creative Commons License 2021.07.21 -1 2 1082

Anikó egész tevékenységének nem látom értelmét, maga az egész lénye taszít, ahogy beszél és affektál:-(

Előzmény: Ilhilla (1080)
Apádfüle Creative Commons License 2021.07.21 -4 3 1081

"amikor először megláttam a mamát abban a bőrdzsekiben, felnyírt hajjal, azt hittem, egyik lovászát fogta be segíteni Viki."

:DD

Én is mindig felkapom a fejem, valahányszor látom, hogy ki is ez a pasi, még nem volt róla szó. Aztán kapcsolok, hogy a mutter.
De nem csak mi vagyunk ezzel így, jót röhögtem tegnap, mikor Anikó csodálkozott, hogy a mama is itt van, észre se vette. Persze, hogy nem, nyilván ő is azt hitte, hogy az egyik pali a sok közül. :DDD

Szerintem addig rendben volt, hogy az elején segítettek a szülők a bográcsozásban, közben a szemük sarkából figyelhették, melyik vendég kezében hogy áll a munka. De utána vissza kellett volna vonulniuk. Persze, hogy fontos, hogy anyós és vő jól kijöjjenek egymással, de azért nem ez kellene hogy legyen a fő szempont. Mintha Viki nem magának keresne férjet, hanem az anyjának vőt.

Előzmény: Ilhilla (1080)
Ilhilla Creative Commons License 2021.07.21 -5 1 1080

Érdekes, engem egyáltalán nem zavart, hogy a szülők besegítettek a jelöltek fogadásába, vendégül látásába. Igaz, amikor először megláttam a mamát abban a bőrdzsekiben, felnyírt hajjal, azt hittem, egyik lovászát fogta be segíteni Viki.

A közös főzés indoka -a megvendégelésen túl- az volt, hogy Viki lássa: a jelöltek hogyan viszonyulnak az édesanyjához. Neki ez fontos szempont, hiszen a 31 évéből 31-et együtt éltek és -mert ez egy lovastanya is- együtt is fognak élni és jelen lesznek a szülők a kiválasztottak pár napjánál is.

Vannak ilyen "szoros kötelékben" élő családok és -eddig?- a mama sem volt tolakodó a véleményével, hiszen éppen azon a legényen akadt meg a szeme, amelyiken a lányának (Attila) és első adásban pl. én is őt szúrtam ki a "tömegből". Ráadásul Viki kérdezett rá, nem a mama állt elő azzal: ki a legmegfelelőbb.

Majd az együttélés ideje megmutatja, mennyire lesz máris "anyós" a mama, vagy mennyire ad teret annak, hogy a lánya önálló döntéseket hozzon (ha egyáltalán Viki akar önállóan dönteni).

Anikó felbukkanása ismét egy vicc, mi a fenének autózik hosszú kilométereket azokért a pár szavas "tanácsadásokért"!

Tulipántoss Creative Commons License 2021.07.21 0 7 1079

Nekem sem tetszik az ismerkedés ilyenfajta lebonyolítása.

Kellemetlen lehet, a gazdáknak a jelentkezőknek is. Ráadásul nem egy rutinos szereplőkről beszélünk. Aztán, hogy mennyire rendezik ezeket a jeleneteket, fene tudja. A kiválasztásról már nem is beszélve. Olyan érzésem volt, hogy Zoli gazda azt sem tudta hol van, amikor kiválasztotta a négy lányt.

Tényleg egyszerű a srác, talán több tehenet látott és foglalkozott velük, mint lányt?! Hiszen mondta is, hogy a faluban összesen nincs annyi lány, mint aki körbevette őt. Jogos volt a felháborodás a lányok között, hogy volt akivel nem is igen beszélt,  nem hogy beszélgetett. Pláne, hogy valamennyire megismerte volna az illetőt.

Kevesebb kiválasztott létszámmal, tartalmasabb lenne talán a színvonal is, szerintem. Attól még büszkélkedhetnének a gazdák, hogy zsák számra kapták a leveleket! :)

Viki gazdasszonyról és a szülőkről már leírtam a véleményem. Azt, hogy a kedves mama meddig marad a lánya mellett, majd meglátjuk. De el tudom képzelni, hogy a férj jelölteknek ő fogja megmutatni a még a hálókörzetet is. Vagy ő fog kilovagolni és megmutatni a birtokot?!

Egyébként, ha jól értettem  Viki azt mondta Anikónak is, hogy az egyik legfontosabb szempont, hogy a mamát elfogadják. A párja pedig feltétlenül.  Korai még véleményt mondani, de olyan érzésem van, hogy inkább azt mondanám a "srácoknak", hogy fussanak arra, amerről jöttek........

( Node, majd meglátjuk! Lehet, hogy a végén elnézést kell kérnem a kedves mamától, mert kellemesen fogunk csalódni benne. Vagy nem! )

Előzmény: Mazsola0070 (1078)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.07.21 -1 5 1078

Nekem ez az egész "rabszolgapiac" stílusú kiválasztás nem tetszik, olyan jellege van az egésznek, mint amikor az ókori Rómáról szóló filmekben a gazdag római polgár sétálgat a "kiállított" eladó rabszolgák/rabszolganők között, és miután megmustrálgatta őket, rámutat párra, hogy őt, őt és őt kérem....

Ez az egész így nem kellemetlen a jelentkezőknek, de a kiválasztóknak is?

Ismerkedni nem lehetett volna külön-külön a jelentkezőkkel (lényegében mindegyikkel külön-külön "randizni"), és úgy kiválasztani őket? 

A Vikiről szóló részekben meg Vikimutter ("Anyóspajtás") még meddig fog szerepelni? A hölgy egy kicsit már kezd túltengeni.

Ott lesz akkor is, ha Vikike szobára megy valamelyik csávóval? 

Vagy ezzel azt akarják demonstrálni, hogy akivel Vikike esetleg összejön, annak bizony nem csak vele kell majd együttélni....

Előzmény: Tulipántoss (1075)
Tulipántoss Creative Commons License 2021.07.20 0 2 1077

" ... komolyan, mit esznek rajta?!... "

Ugye ez is egy "költői kérdés"  volt?! :)

Node félre a tréfával, nem tudom!  (Illetve tudjuk, mert így rendezték!:)

Viszont az jutott az eszembe, hogy nem lett volna jobb, ha Dávid, vagy Zoltán gazdát hagyják a műsorban?!

Nem jártak volna jobban a nézők? Vajon, miért ezt a gazdát választották? Sosem tudjuk meg!

(És ne legyen igazam, de a holnapi Gergő gazda sem lesz jobb, a beszéde semmi esetre sem. Amiről ugyan nem tehet, de gyakorolhatott volna, hamár házasodni akar. Habár fiatal még, fejlődhet. Node majd meglátjuk!)

Előzmény: TonyBrasco (1076)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.07.20 0 1 1076

Az egész ember egy ciki, a Harry Potterről meg a sírásról beszélt minden második mondatában.. de amúgy semmi értelmes és érdekes témája nincs.. komolyan, mit esznek rajta?!... 

Előzmény: Tulipántoss (1075)
Tulipántoss Creative Commons License 2021.07.20 0 4 1075

Én ma nagyon vakon voltam! ( Vagy inkább figyelmetlen?!)

Azt hittem a mai adásban a másik két gazda következik.  Így unalmas volt, mintha a tegnapi adást láttam volna újra!:)

Zoli gazda tényleg ciki volt, hogy nem tudta a lányok nevét. És amikor Anikónak a  karjával - mint egy közlekedési rendőr - mutogatott a lányok felé, akik vették is az adást -, hogy ki tetszik neki. 

Eszter és "barátnője" kiesett, de Eszter a maga 39 évével büszke volt arra, hogy sok " huszonévest lekörözött " a levelével és így  "benne volt a tv-ben!" :)  Vagy, a forgatókönyv szerint kellett két zsörtölődő karakter?!

Egyébként a gazda a négy - a többinél - szimpatikusabb lányt választotta. 

Ami nem volt szimpatikus a kiválasztott négy lánynál, hogy Jázmin már hergelte magát Tina miatt, hogy hazamegy, mert nem kedveli riválisát. Node, nem látta az előző adásokat, nem tudta, hogy nem egyedül fog enyelegni a gazdával?! 

Viki gazdasszonynak is választani kellett. Naná,hogy a mama egy kicsit súgott neki! Ez nem tetszett.

De már az elején sem, hogy ők főztek a papával, és mint a szurikáták közben lesték Viki megnyilvánulásait.  Az meg pláne nem tetszett, hogy ma pedig, mint a dutkák beültek a férjjelöltek közé! 

Azon viszont mindig nevetni kellett akárhányszor hallottam az előzetesben is  Viki nagyon komoly indoklását, hogy " ne haragudj, nálam nem jött meg az, amit vártam..." Először meglepődtem, aztán megértettem! : )  

Egyébként, Viki gazdasszony is várhatóan és aránylag jól választott. Szerintem.

TonyBrasco Creative Commons License 2021.07.20 0 0 1074

Jó, némileg költői volt a kérdés... :) 

Előzmény: Apádfüle (1073)
Apádfüle Creative Commons License 2021.07.20 -2 1 1073

"Azt el nem tudom képzelni a 39 éves győri csaj mit keresett ennél a nyikhajnál."

Meg akarta mutatni magát a tévében. :p

Előzmény: TonyBrasco (1071)
Ilhilla Creative Commons License 2021.07.20 -3 1 1072

Négy lányból három hasonló "zsánerű", arcra helyesek, hosszú barna hajúak....lesz itt még tévesztés! A pumuklis Nóri kiválasztásában biztos voltam, de vele nem járt jól, nagy lesz a kontraszt Nóri javára.

Az nem értem, ha volt egy ötödik lány, akit szeretett volna kiválasztani, miért nem tette, maradhatott volna ő is. Mit gondolt, hogy a kikosarazás után majd leáll vele telefonálni?

Viki gazdasszonynál biztos voltam, hogy a nagy dumás szakácsot nem fogja választani és a két "öreget" sem. Attila nekem is szimpi volt már tegnap, mintha neki is ez a srác tetszene a leginkább (vagy a "fülesmaci").

Holnap a szlovákiai srácnál még nagyobb lesz a hölgykoszorú, nem lesz könnyű dolga.

TonyBrasco Creative Commons License 2021.07.20 0 2 1071

Na a végére csak megkaphatta valahogy a névlistát, nehogy tönkre vágja a műsort. Aránylag viszont sikerült a négy legvállalhatóbbat kiválasztania...

Azt el nem tudom képzelni a 39 éves győri csaj mit keresett ennél a nyikhajnál. 

Előzmény: TonyBrasco (1070)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.07.20 0 2 1070

Azért gáz a srácnál, hogy nem tudta megjegyezni legalább a 4 kiválasztott lány nevét... de illett volna azért megjegyeznie az összeset.. :/

Spanci! Creative Commons License 2021.07.20 0 0 1069
Előzmény: Ilhilla (1062)
Spanci! Creative Commons License 2021.07.20 0 0 1068

köszönöm szépen

Előzmény: szévike (1067)
szévike Creative Commons License 2021.07.20 -1 1 1067
Előzmény: Spanci! (1066)
Spanci! Creative Commons License 2021.07.20 0 0 1066

Nem lehet megnézni RTL Moston, csak a prémiumos, aktiváló kódos RTL Most+-on, olyanom meg nincs.

Ilhilla Creative Commons License 2021.07.20 -4 3 1065

Lehet, hogy kellene "felső határt szabni" az első randira kiválasztott jelöltek számát illetően, mert én a 11-et, sőt a 17-et erős túlzásnak érzem!

Ennyi nő közül maximum "első látásra szimpatikus" lehet a kiválasztás alapja, hiszen a nevüket sem tudják megjegezni. Legalább adnának nekik egy-egy kitűzőt, hogy a gazda és a nézők is láthassák ki az illető.

A gazdasszonynál nagyon tetszettek a lovarda falfestményei, inkább azokat mutatták volna végig, mint a pocakos férfiakat.

ga_zsi Creative Commons License 2021.07.20 0 3 1064

nem gondoltam, hogy ennyi 20-25 éves lánykában van ekkora szereplési vágy, hogy még ebben a műsorban is képesek asszisztálni. Zsófi, a legelső aranyosnak tűnik, egy csomóan "egy kaptafára készültek", még nem tudom megkülönböztetni őket,  aztán van az "anyjuk lehetne" szőke lány, a pékkisasszony, na meg a szószátyár Kata. Az a jelenet meg nagyon tetszett, amikor Nóri megkérdezte a hintán (nem pont így, de ez volt az értelme), hogy  TV vagy olvasás? a válaszra, hogy egyik sem, olyan pofit vágott, hogy az mindent vitt! biztos nem volt még olyan kapcsolata, ahol a huszonéves srác legfőbb olvasott könyve a Harry Potter első része lenne.

Viki, a lovardás lány meg igazán "bemutatkozott" képes volt a szüleivel együtt várni a vőlegényjelölteket. apa volt az "lakáj", bekísérte a kérőket, de anyuci főszerepet kapott!. az jutott elsőnek eszembe, hogy remélem, nem próbálja ki őket először, hogy kellően tudnak-e teljesíteni a pici kislányánál. még ilyet! ezért a lányért nem versengeni kellene, hanem menekülni tőle jó messzire. Ő még 20 év múlva is anyuci szoknyáján fog ülni és ő mondja meg, mit tegyen.

van egy-két olyan ismerősöm, aki tényleg ilyen, nem a levegőbe beszélek. az egyiknek az apja van ott náluk minden reggel korábban, mint ahogy felkelnek. A szomszédság azon nevet, hogy talán a gyertyát is tartotta, meg adta a tanácsot, hogy összejöttek az ikrek. a másiknál meg nincs olyan nap, hogy meg ne jelenne az anyuka - a lány 50 plusszos, kb 30 éve házas - de még mindig a mama az Úr. hogy bírja a párjuk, nem tudom.

Na Vikinél - első nézetre - ugyanerre számíthat a szerencsés, hacsak nem áll a sarkára.

Tulipántoss Creative Commons License 2021.07.19 0 4 1063

Vártam a műsort, megnéztem, csalódtam.

Zoli gazda, a hősszerelmes típus, az "érzékeny kategória". Akinek a vörös hajú szeplős lányok jönnek be.

Ami első zavart, hogy túl sok volt a lányokból!  Miért? Azért mert Zoli gazda ahogy elnéztem bizonyára nem mozog rutinosan a kamerák előtt, de nők előtt meg pláne nem. Elég neki egy lánnyal is kontaktust teremteni, nem még ennyi nő társaságában jópofizni, viselkedni?! Kínos, nyögvenyelős volt a gazda, néha már megsajnáltam, pláne amikor kivillantotta fogsorát.

A  lányok csapata pedig nagyon vegyesre sikeredett. Korra, kinézetre, viselkedésre  egyaránt. Szinte már zavartak. Egyik sajnos csak odatévedhetett, mert csúnyácska volt módfelett. Bizisten kényelmetlen volt ha mutatta a kamera.

A galgamácsai 25 éves molett lány és a 39 éves hölgy pofavágásai zavartak. Az utóbbi mi a fenét keresett ott?! 

Nem lehet, hogy az előzetesben látott másik Zoli gazdához jelentkezett, mert korban ( 39 éves volt )az felelt volna meg neki??!!  Mit akart vajon ettől az " egyszerű, " mint a faék gazdától "?!

Amit  a lányok össze sikítoztak a pókoktól, csinálva  ezzel a műbalhét, az mindennek a csimborasszója volt!  A lányok közül így első blikkre a vöröshajú volt  szimpatikus. Zoli gazda furának, érdekesnek tartotta, de "nem értette miért?" Talán, a furcsaság az volt, hogy a lány intelligensebb volt nála.   A szemüveges,  szófosó lány aki elájult menet közben (véletlen, vagy csak a hattyúhalálát játszotta el?!), antipatikus volt. A többiek, háááát, legjobb esetben egyszerre kiesnek!

Viki gazdasszony: Viki gazdasszony nekem az előzetesekben tavasszal sokkal helyesebbnek tűnt. Sőt, sokkal határozottabb nőre emlékeztem. Aki roppant céltudatosan beszélt az álmairól. Ami nekem nem tetszett, hogy ott volt szinte a sarkában a családja. Az anyja pedig már suttogta is a véleményét. Én nem is csodálkozom, hogy 31 évesen egyedül él, vagyis a "Mama lakban". A férjjelöltek közül egyenlőre nincs olyan akinek drukkolnék, hogy elnyerje   gazdasszony kegyeit. Mindenesetre ez a "társaság" szimpatikusabb volt, mint Zoli gazdáék.

Megvárom még a másik két gazda  milyen hölgykoszorúval fog megjelenni holnap. 

Ilhilla Creative Commons License 2021.07.19 -3 0 1062

Viki az "egyeske"? Engem ő emlékeztet a fiatal Catherine Zeta-Jones színésznőre.

Előzmény: Apádfüle (1059)
Ilhilla Creative Commons License 2021.07.19 -4 3 1061

Nem gondoltam volna, hogy ekkora a "szereplési vágy" az emberekben! A fiatal, huszonéves lányokról még csak-csak el tudja képzelni az ember, hogy "benne akarnak lenni a tévében", de a meglett férfiak mit keresnek egy lovasgazdaságban a kalandon kívül?

A Kata nevű "törpillát" csak nem egy pók csípte meg a vécén? A dundi (tevepatát villantó) péklány és a szőke tündike eléggé célkeresztbe tette előzőleg, lehet, hg az ő "csipkelődésük" hatott rá annyira, hogy elvitte a mentő? ...majd holnap kiderül!

Zoli gazda nekem nem nyerte el a tetszésemet, az rendben van, hogy ennyi idősen próbál szebb fogsort varázsolni magának a fogszabályzóval, de az egyébként is "távírós" fogsorából nehéz lesz!

A kis "pumuklit" egyből kiszúrta, gondolom ki is választja, de sok reményt nem fűzök hozzájuk, mert a lány sokkal műveltebb, intelligensebb, nem való a tehenek közé!

A "ketteske" gondolom nem küldött magáról fényképet, mert ha igen, nem értem, hogyan került a sok szép lányka közé!

A legszebb az első lány volt szerintem, egy amerikai színésznőre emlékeztetnek a vonásai.

A férfiak közül egyik sem nyerte el a tetszésemet, talán a fiatal fehér pólós, de ő nem illik a gazdasszonyhoz. Neki a kissé korosabb, magas fickót kellene választania, esetleg a nagyfülűt, vagy a Rácz Jenő hasonmást.

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.07.19 0 0 1060

Ez egy rette.net volt...

...és ezt adni főműsoridőben, botrány.

Előzmény: Apádfüle (1059)
Apádfüle Creative Commons License 2021.07.19 -3 2 1059

Jaj, gyerekek, ez valami rémes volt! Elvonulnék a kerek erdő mélyére remetének, ha a Zoli gazdát megszálló nőstények közül kellene választanom.
Ráadásul Zoli gazda is olyan egyszerű, mint egy faék. Néha már arra gondoltam, milyen kínos lesz neki, ha visszanézi az adást, és látja ezt a sok bárgyú, semmit mondó beszélgetést. Ez persze hülyeség, miért lenne kínos, ha egyszer ez a színvonala.

Viki viszont helyeske, és a vőlegényjelöltek közül is van pár szimpatikus.

Nem biztos, hogy nézni fogom...

subbee84 Creative Commons License 2021.07.19 0 0 1058

Elkezdődött.

Tibbe Creative Commons License 2021.07.18 0 0 1057

Holnaptól:

"Július 19-től az RTL Klubon négy gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők. Viki, Gergő, Zoli és Pista gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni. A műsor idén is minden hétköznap este lesz látható, így napi rendszerességgel követhetik nyomon a nézők a szerelmi szálak alakulását.

Az idei évadban Pista gazda 60 évesen vállalkozott arra, hogy kamerák előtt keressen párt. A rapid randikon pedig lesz olyan gazda, akinek a lélegzete is eláll annyi jelentkező érkezik hozzá."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!