Akikre gondolsz, azok azért lettek ilyen sokan, mert jöttek a liberálisok/ feministák és "talpnyaló, narancs csicská"-nak nevezték a választópolgárokat - ők pedig ezt nem szeretik, ezért elküldték ezeket a politikai erőket a horngabikába.
Egyébként, ha már próbálod magad előadni, mint jogokért harcoló feminista, akkor kezdhetnéd azzal, hogy emberszámba veszed a más véleményen levőket, és nem csicskázod le őket!
Baromság. Ha korrupt, akkor fel is út, le is út. Csak a megvasarolt hazug propaganda sarozza be azokat, akiktol félnivalójuk van. Teged nem zavar a korrupció? Vagy nyertese vagy?
Érdekes bizony. Látod, az ilyenekből látszik, h ez egy libsi gittegylet. Ha ballik korrupt, akkor a mi kutyánk kölyke, mentegetik, ha jobboldali, akkor mindjárt megy az ajvé mint orbánék esetében.
Ellentétben a hölggyel, nem fogadtam el vesztegetési pénzt (17 ügyben van ellene eljárás), nem végeztettem jogellenes lehallgatásokat, nem tanúskodtam hamisan és különösen nem indítottam hamis váddal eljárásokat megrendelésre politikai vezetők és nemzetiségi vezetők (főleg magyar!!!!) ellen )