"hanem azért, mert olyan stílust engedtek meg maguknak,"
.
ja hozzászólóval és karakkal az élen és ebbe a mocsárba többé nem kívánok belemenni. Karakot még Androméda sem tűrte meg. Az is a mocskosság teteje amit Andromédával tettek. Szval erről ennyit és nekem az itteni jó hangulatú topik a kedvencem.
"Aranyos vagy, de az a fórum pang itt meg hány fórumtárs van? 20 000?"
Hány ebből ennek a fórumnak a hozzászólója? :-D
"és lehet beszélgetni hozzáértő szakavatott emberekkel mindenről régészetről, zoológiáról, műemlékvédelemről, atomfizikáról, külpolitikáról, utazásról, testépítésről, fociról, etc. és a moderáció sem kivágós már."
A kivágós admint nem látom, de ha erre van igényed, akkor nem sok tényt tudok felhozni! Annyit csak, a képek jobban illennek, mert eredetiben láthatók, és azt hittem, nálad csak ez az igény! :-D
" Szval itt jól érzem magam."
Ezt is megértem, és innen kezdve, nincs sok esélyem az átcsábításra! :-D
" helyette meg az admin azon origos fórumtársainkat mind kivágta akik vele nem egyező politikai álláspontot hirdettek"
Ez is igazad, és szerintem akik repültek, nem azért, mert nem a Fideszt kedvelik - én sem vagyok Fidesz imádó -, hanem azért, mert olyan stílust engedtek meg maguknak, ami nem volt irodalmi! :-D
Aranyos vagy, de az a fórum pang itt meg hány fórumtárs van? 20 000? és lehet beszélgetni hozzáértő szakavatott emberekkel mindenről régészetről, zoológiáról, műemlékvédelemről, atomfizikáról, külpolitikáról, utazásról, testépítésről, fociról, etc. és a moderáció sem kivágós már. Szval itt jól érzem magam. Abból a fórumból meg majd ha origo fórum lesz csatlakozom, akkor is csak azért regisztráltam, mert reméltem hogy meghozza a volt origosok egységét, helyette meg az admin azon origos fórumtársainkat mind kivágta akik vele nem egyező politikai álláspontot hirdettek: EZ PEDIG NAGYON NEM HIÁNYZIK!
Köszönöm, ma is hétágra világít a mi napunk - nekünk másik van, mert sokszor látjuk! -, és délutánra ígérik a zuhancsot! Az éjjel - 12 körül - volt egy félórás zuhancs, és akkor jöhet, csak nappal hagyjon élni! :-D
"TUDOD HÉTVÉGE VAN és ilyenkor éjszakai módra tér át mindenki!"
Ja kérem, aki tud élni, annak most könnyeb a sora! Élvezd most, és fizess később! :-D
Lavi, kérdeztem - emilben is -, nincs kedved átjönni a vcs új fórumába, mert a képek eredetiben láthatók! Ez a topic a képek világa, és ott hasonló, mint előtte volt! :-D