Egy a fejegységgel van hátulról összedugva, a kis androidos dobozt a "rádió" alatt rejted el. Beszéltem ezügyben kínaiakkal, és koreaiakkal, az egyszerűbb, régebbi androidos megoldás is bőven 100 ezres fölötti tétel, a komolyabb, újabb androidos közel van a 200 ezreshez. Én még nem döntöttem el, akarok-e ezzel vacakolni, mert a waze amúgy ott van a telefonon, arra a heti 1 napra, azon belül arra a 3-4 órára ez nekem felesleges.
Olyan adatbázist, amiben magyar mérőhelyek is vannak csak az én oldalamon találsz. Igaz hogy egy jó ideje nem frissítettem, de a fix mérőhelyek nem szoktak odébb menni. :)
Egyebkent en is elegedett vagyok,a gyari terkepekkel.Nem volt meg problemam vele,nemetorszag,hala istennek eleg pontos lett.Egyebkent en is azert vettem navis autot,mert agyf.szt kaptam mar a telefontartoktol.
Pedig sajnos külföldre menve számtalanszor megszívatott, vagyis meg akart szívatni.
Gon például, hogy a fene sem tudja, mi alapján választ útvonalat pl. az EcoLogical opció szerint. De a legnagyobb probléma, hogy a kész útvonalat nem lehet a térképre bökdösve a saját ízlésünk szerint módosítgatni. Sajna amikor nem akarok fizetős utakon menni, akkor is felvisz minden további nélkül, ha meg a táblákat követem s nem az általa ajánlott útvonalat, akkor totál megzavarodik, s mindenáron vissza akar vezetni a fizetős útra. Hogy a térképes "késése" miatt az egyirányúsított utakoról, pontosabban azok nem ismeretéről ne is beszéljünk...
Persze a fentiek desztinációtól függenek, s egyáltalán nem mondom azt, hogy sohasem jó.
Én mindig kiegészítem egy mobilos (Google Maps) navival, úgy a tuti.
A mobil teló valamilyen saját navival szóba jöhet, mint alternatíva, csak kicsit komplikáltabb a használata bizonyos szempontokbók (pl. áramellátás, vagy, hogy állandóan be kell rakni/ki kell venni a tartóba/ból) mint a beépített rendszeré.
Ugyanakkor a Waze-nek (de lehet, tévedek) nincs offline térképe, így ha mobilos megoldásban gondolkozunk, akkor szerintem ott a Google Maps a nyerő.
Látom itt többek vacakolnak a gyári térképekkel, csak egy egyszerű kérdés, az android féle mirrorlink, és egy androidos telefon a waze-zel nem jobb megoldás ennél?
In accordance with local legislation, the Citroën Risk Areas database contains information on high-risk zones in the following countries: - Alert for danger zones: France - Alert for traffic lights with radar cameras, radar speed traps: Belgium, Netherlands, Spain, Great Britain, Italy, Slovenia, Austria, Czech Republic, Poland, Portugal, Finland, Sweden, Norway, Andorra.
Tudja vki,h honnan tölthető a legújabb Alert Zones Official ?2016-os van most rajta nem jelzi a VÉDÁKAT!
Ma raktam fel a 2018 2-es térképet -RT6 (WIP Nav+) om van-4,2 óra volt.Nekem minden ok volt ráfért az összes,kíváncsi leszek a haveroméra neki érintőképernyőse van és a múltkor is csak úgy működött,h először mindig törölni kellett a régi térképet és utána feltenni az újat-memória hiány volt,de így felment az összes térkép.
Egyébként az utóbbi időben valóban nem megy fel az összes térkép, gyanítom nagyobb lett a méretük. De igazából felesleges is mindent feltenni. Én a skandinávokat szoktam kihagyni, arra mostanában nincs szándékomban kocsival menni (meg sehogy). :)
Igen, én is, csak most jutott eszembe megkérdezni, ;-)
Amúgy az a furi, hogy az összes országot nem tudom feltenni/frissíteni, mert nincs elég hely. Igaz, mindig felajánlotta, hogy töröljem ki valamelyik térképet, így is tettem, s utána az újat be tudtam másolni a kitörölt helyére, de sajnos a legutolsónál már nincs mit kitörölni, csak azt, amit még nem frissítettem. Viszont azt kitörölve még mindig nem elég a szabad hely, így egy térképcsomag híjján lesz csak fent Európa. Mindegy, Ukrajnába nem utazom az idén :-)
Sziasztok. Tapasztalatra vagyok kiváncsi. Adott egy használt kintről jövő C4GP ami minden szenzorral rendelkezik, 360° kamera működik. Viszont a park assist ( önbeparkolás) ikonja fenn van a képernyőn de érintésre semmi reakció. Nem adja be a parkolási lehetőségeket. A manualban olvastam, hogy szervízben semlegesíthető a funkció. Találkozott már valaki ilyennel hogy csak az ikon van de nem lehet aktiválni? Gépre még nem volt dugva.. Megvenném de furcsállom hogy nem megy ez a funkcio. Köszi a választ.