no igen, de ha a delikvens a dátum idején pont távol volt a várostól
Pont ez a lényeg, semmibe nem telik olyan időpontot beállítani a felvéltel előtt (akár utólag elkészített felvételnél visszadátumozva) amikor tudod, hogy az illetőnek nincs alibije.
Amit én írtam, az politikai oldaltól gügetlenül egy abszurd eljárás lenne. És nem azért írtam le, mert hiszekegy....alpolgármesterben, hanem, mert mindennek megvan a maga eljárásmenete.
Mindenesetre bárki, aki kábszert vesz a dílerektől jó ha eszébe vési, hogy az ő pénze is benne van abban az összegben, amin újabb kábszert vásárolnak majd és terítík és esetleg meghal valaki. A dílerek, eolsztok pedig mások halálán, mások egészégének a megrontásán gazdagondnak meg.
szóval nem annyir magányügy a kábítószerhasználat, mivel kriminalizálva van, ezáltal ellenőzihetetlen még a minásége is a cuccnak.
Évekkel ezelőtt volt egy minszterelnök, aki egy hangfelvételen bevallotta, hogy hazudott. Erre az index fórumain (is) a libsibolsik megpróbálták védeni a védhetetlent, a fidesznyikek meg szapulták, ahol érték. Most megjelent egy videó, amin alpolgi kokózik. Ez ugyanúgy vitathatatlan, mint a Gy. beszéd. Mi történik? A fidesznyikek védik a védhetetlent, a libsibolsik meg szapulnak. Megállapítható, hogy a "hívek" ugyanolyan agymosottak mind a két oldalon, amit az oligarchák és beidomított politikusaik tökéletesen kihasználnak. Így megy ez vagy ezer esztendeje. Valaha kilépünk ebből az ördögi körből???
Természetesen, csak optika, elektronika, spektrumelemzés ... anyámtyúkja. Panaszkodott is egy idősebb laboráns, hogy régen minden szebb volt, akkor ész kellett hozzá, most pedig akárki belerakja, megnyomja a gombot és kijön az eredmény.
no igen, de ha a delikvens a dátum idején pont távol volt a várostól vagy tanuk tucatjai igazolják hogy máshol volt, az már bukás a csapdát állitó számára!
De talán hitelesebb lenne, mert aki nem rosszándékal teszi amit tesz, hanem fel akarja jelenteni a bűnözőket, az nem machinálja a gépet. Felvesz, másnap feljelent, ott a dátum. Hát ez itt nem valósult meg valamiért.
de az általam írt alapon megy a dolog az automatában is, pont úgy mintha pipettával dolgoznál, kémcsőből. Kivéve a természetes összetevőket, azokat minőségileg és menyniségileg is elemzik (fehérvérsejtek, fehérjék, stb).