Úgy látom, hogy itt mindenki csak a negatívumait nézi az átalakításnak. Szerintem pedig igenis volt/van előnye is a dolognak. Én például akkor határoztam el, hogy leszokom a dohányzásról, amikor kitiltották a szórakozóhelyekről a cigit (de persze azért még többször rágyújtottam), amikor viszont már nem tudtam megvenni a megszokott ABCben a napi egy dobozomat, végre tényleg letettem. Nem tudom, hogy hány embert csinálta még így, de az én életemet megváltoztatta a törvény és pont nem érdekel, hogy ezen most épp nyertek a fideszes/nem fideszes vállalkozók/trafikosok/butikosok vagy éppen buktak (mert kirakták őket a plázából/benzinkútról). Ez legyen az ő problémájuk.
Egy végig nem gondolt, rövid távon tervezett jó pénzszerzési lehetőség. És most amikor látják, hogy sok sok sebből vérzik, ide-oda raknak egy sebtapaszt. De új problémák jelentkeznek folyamatosan, és ez így még sok sok ideig húzódni fog. És még hosszú ideig nem lesz jó. De a végén úgy is előjön majd egy új, még zseniálisabb ötlet.
Akkor a trafikmutyi a mutyin kívül egy nagy elbaxás? A hozzáértés diadala, Lehet, hogy Csányinak volt igaza Lázárral kapcsolatban? ("a tarfikot is hogy elintézte?")
Arról nem is beszélve, hogy biztos van olyan eset, hogy csak azért vágott bele az egészbe, mert tudta(!!), hogy nagy, forgalmas bevásárló központok mellett nagyobb lesz a profitja...
Ez már vicc, komolyan! Meg is értem, ha a "kilakoltatott" trafikosok nem akarják újrakezdeni egy másik üzletben. Mi arra a bizonyíték, hogy a jövőben nem találnak ki új szabályozást, ami miatt megint költözniük kell? Meg egyébként is..
na akkor, hogy igazán fényes legyen a mai napod, ma nem vicceskedem.
Szerintem sokkal témába vágóak a "poénkodó kommentjeim", mint a ki milyen stílusban írogat siránkozás.
Amúgy meg mától nem lehet benzinkútnál trafik. Ennek mi értelme van?
"2014. május 30-át követően nem létesíthető dohánybolt üzemanyagtöltő állomáson (benzinkúton) és az azt kiszolgáló kereskedelmi egységben sem.
Az üzemanyagtöltő állomást kiszolgáló kereskedelmi egység az olyan üzlet, amely jellemzően a benzinkúttal egy épületben helyezkedik el, és elsősorban az üzemanyagot vásárló személyek kiszolgálását végzi."