Azért nem nyert Bálint mert az emberek többsége könnyen manipulálható volt. Nem az egész 3 hónapot nézték hanem csak az utolsó egy hetet ahol volt a kiakadás. Azért ahhoz képest jól bírta a bezártságot nem csoda h a végére elfáradt. A survivornél ugyanez csak nagy volt az igazságérzete és utálta a taktikás embereket de összességébe nem vert át senkit és nem bunkózott. Az sem véletlen hogy csak őt foglalkoztatják a szériájából
Azt értem, hogy egy csapkodó, idegesen kiszámíthatatlanul viselkedő, idegbeteg, mert többféle műsorban - ahol önmagát adta, így ismertem/ismertük meg!
Ez annak fényében igen érdekes, mert Bálint három évvel ezelőtt még futballkapus volt, márpedig egy kapusnak muszáj nyugodtnak maradnia kiélezett helyzetben is (persze más kérdés, hogy egy Survivor jellegű műsorban a környezet, a téthelyzet mit hoz ki az emberből)
Tamarának úgy égett össze az arca,hogy egyetlen szempillája sem pörkölődött meg,szemöldökét már ne is említsem. (Képesek voltak jó közelről mutatni a szemeit többször is...... )
hát igen ez is tök természetes,hogy Pesten az utcán branüllel a karjában sétálgat egy olyan kötésben amiből csak a szeme látszik ki mint egy horror filmben igen ez is teljesen életszerű.de hová lett Tamara férfifaló pityókás anyja régen mindig az is csinálta a hülyeségét???Rebeka szülei joggal vannak kiakadva szépen anyagi jólétben mindent megadva felnevelték a lányt de mióta feslett kurtizán Carola után nyomoz azóta nem bírnak vele akitől azon kivül,hogy megszülte semmi jót nem kapott.Most Mesiék már jó úton vannak,hogy elzüljön nyomatják a piát neki szemet hunynak nem jár iskolába joggal eltiltják a szülők.Mesi megint hebrencs módra bocsánat bocsánat ....de másnap rögtön rátromfol viszi éjszakai bárba megint bocsánat én vagyok a hibás....a következő részben már a kis kurtizán már mászik rá Norbira is.Nem esik messze az alma a fájától....
Farkas vegye feleségül Vivit (vagy ne ), vagy csak úgy lépjen le az "aranyásó" lánnyal vahová! Bárhová, akár Novemberig is!
Arról nem beszélve, hogy Farkasnak megjöhetne az esze, és legalább Ő robbantsa szét a "méhecske szorgalmú" lakóit!
Látom, hogy Mesi és Rebeka még heteken keresztül tartják izgalomba a nézőket, hogy egymásba ér a poppolójuk??! Micsoda öröm!
Olvasom, hogy Dávid magányos és szomorú?! Én is az vagyok! Minek hozták vissza?! Drogfutárnak?! Csak ennyire futotta a kreatív csapattól? Fúúúú! Szégyen!
Olvastam, hogy " Kornél végre gondtalan pihenésre vágyik a barátaival. "
Naná, hogy jól érzik magukat a luxus nyaralóban, úszkálni gondtalanul. Szomorú! Pihenésre vágynak? Node miben is fáradnak el ezek a dolgos, szorgalmas fiatalok? Hiszen iskola, munka nuku. Szabadság, mint a tenger!
A tűzeset után, szeretném megismerni azt a Joe-t, aki egyszer az életben - a sorozat végére legalább - a sarkára áll! És határozottan elhajtja a sok mihaszna, életcél nélküli csak a mának élő, here lakótársait. Ő pedig élje a saját életét novemberig. És már most induljon el egy pár pozitív vonal a sorozatban. Szép lezárása lenne a kilenc évnek.
A néző pedig elondhatná majd, hogy csak a szépre emlékezem.
Mesi most már Rebeka seggéből nem mozdul éjt nappalá téve nem dolgozva semmi mást nem csinál csak anyáskodik felette.A kiscsajnak szerető nevelőszülei vannak az okés,hogy megakarta ismerni az anyját de ennyi durva takarodj meg stb elutasitás után még mit akar tőle?Mondjuk a fiatalok is napokig a más házában olyan mint iskola munka nem létezik összepakolunk és megyünk.Vivi meg ha 3 hete ismeri Tamarát és teljesen összetört a jégkirálynő a többiekhez képest akik évek óta a barátai.Hát igen a Vivi az csak már egy ilyen aranyszivű empatikus hölgy
Roppant "igényesen" néz ki az a kézzel felfirkált ZÁRVA tábla a fitneszterem ajtaján... Ez is egy röhej, hogy leég a tulaj otthona és akkor az egész termet bezárják, bevétel, munka, megélhetés magasról lesz@rva, mert a többi földönfutó nem tud hová menni a kommuna lakói közül, csak Joe papa termébe csövezni.
Az is rettentő unalmas, hogy MalacGábor havonta lesz hősszerelmes más nőbe, egyszer szőke falfehérbe, másszor barna hajú kreolba... 3 hete még Szofinak sírt, most meg Vivi kegyeiért könyörög...
Ebben a sorozatban mindenki fiatalabb, mint amúgy a való életben. Ez a csaj gondolom 2003-as születésű, tehát 18-19 éves. Anno volt az a focista gyerek a tinibrigádban, az is 18-19 évesnek volt mondva a sorozatban, a valóságban meg 25 volt, csak nem nézett ki annyinak... Nem kell ezzel foglalkozni.
Ja és Tamara simán kimehetett volna a lakásból ő meg azzal a kis lábassal idétlenkedett oltogatta ment közel a tűzhöz.De az továbbra is foglalkoztat miért vannak vakon az albisok mikor Dávid akkor jött ki az albérletből pár perce mikor nemsoká robbanás volt meg tűzeset.Lehet még kiderül???????????????
Már csak ez az ellenszenves rákos hadifogolyfejű Sherlock Holmes hiányzott a drogjaival a fiatalok közé hihetetlen most még jobban elvágta magát Livi.Dávidnak meg feltámadt a nem létező lelkiismerete remeg hány stb?Jól elintézett mindent a rohadék
https://www.youtube.com/watch?v=QCs43vrUkLI igen tényleg megy németországba még ott 2647-ik résznél voltak tegnap mi meg 2237-nél voltunk tegnap. lehet h ott is befogják idén fejezni azért fejezzük be mi is? mondjuk ott 2011 szeptember 12 óta megy nálunk 2013 február 11.
bele lehetett volna szőni a történetbe,hogy a lányát unokáját látogatja mert így úgy jön le nagy ívben ........a családjára.
Talán egyszer volt ilyen, amikor a történet szerint a lányáék Nyíregyházán laktak. (Utána kiköltöztek előbb Németországba, majd az USÁ-ba, mert Hanna férje ott kapott állást)