Ja, hogy a parlamenti többségre tetszenek gonolni, ami egy választási matematika eredménye? Éppen emiatt kellene több szerénységet tanúsítani -nektek is - az állítólagos NER-ben...
Az én létszámomon nem kell, hogy emeljen, ugyanis nem vagyok sem MSZP-s , sem más alakulat tagja. Ezt elq.ad. Viszont köszi, hogy elismerted: nyaltok és hisztek. Viszont nem tudtok...
A saját oldalam? Nincs saját oldalam, politikailag. Egy gondolat vezet: ezt a szarházi bagázst utálom, mert nemzetmegosztók, gőgösek, hazugok.
Ha azt kérdezed, miért inkább az MSZP-re szavazok/nék, akkor azt mondom: ők is loptak, ők megjátszósak voltak egy idő után, de legalább nem játszották, ogy az ő zsebükben a bölcsek köve , nem szóltak bele mindenbe ,pláne nem egyolyan törpe pártocska agyament álszent képviselői, akik a gazdaszervezet nélkül már rég elpusztultak volna. Arrogánsak, nagyképűek,hazugok.
És még egy: Ilyen megjegyzéseket sem 1994-ben, sem 2002-ben nem hallottam a baloldaliak, liberálisok részéről, mint amiket az ide irogató KoJOT-ok megengednek maguknak...
És a végén. A 2/3 hazugságáról mikor fogtok leszállni?
A trollozás pedig nem hinném, hogy sokat emelne az amúgyis kis létszámotokon. Érdekes módon te minősíted a többséget itt a fórumon. Hozzáteszem, hogy egyben viszont mégha igazad is lenne, nem teljese a felsorolásod. Nemcsak nyalni és hinni tudunk, de szavazni is.
Ha most nagyon rá lennél kényszerítve arra, hogy a saját oldalad minősítsd, mit tudnál felhozni mellettük? Hogy értelmesek, gondolkodók, nem nyalók és ennek ellenére nem mennek el szavazni? Nagyon kevesen vagytok és a másik oldal lenézése csak csökkenti a a "ti" oldalatokat. Te magad bizonyítod be, hogy bár nagyok szeretnétek lenni, elhanyagolható kisebbség vagytok.
Sokan érzik, csak nem mernek/akarnak tenni. Vagy félelemből vagy rezignáltságból. És ez utóbbi a Feed Ass ,meg az ilyen trollok érdeke és értéke... :o(
A kereszténykonzervatív is kizárja az értelmet és a gondolkodásképességet . Ők nyalni és hinni/lelkesedni tudnak. Dolgozni és gondolkodni már kevésbé...
Van fogalmad róla, kik voltak azok a lengyelek, akik annyira szeretik a magyarokat, hogy miatta ide utaztak ellentüntetni?
Jerzy Robert Nowak, "mélylengyel" szélsőjobbos hazafi hívei, akik persona non grata-figurák Lengyelországban, ezért aztán nálunk lengették a piros-fehér lobogójukat, mely pompásan passzolt a magyarok szintén piros-fehér sávos avítt zászlójához.
Nekem az ilyesféle "szeretetből" nem kell, semmiféle dvá brátánki-érzésem nincs velük kapcsolatban, miképpen a hasonlóan kínos magyarokkal sincs jedno brátánki-szindrómám.