Egy egész országot (sőt kettőt) háborít fel az eltűnt francia diáklány ügyében tanúsított hatósági magatartás. Az apa, Francis Bretnacher azonban besokallt: emberrablás, fogva tartás és személyes szabadság megsértése miatt december 30-án tett feljelentést a budapesti, majd 31-én a párizsi ügyészségen. Hajrá Párizs!
De a lebomlashoz elnie kellett nemde? Sot uritenie magyarul pisilnie.
Tehat ha bekabitva, magatehetetlenul vizbefoljtottak akkor hogyan bomlott le es hogyan uritett? Ha meg nem volt bekabitva akkor miert nincsenek kulserelmi nyomok tucatjai?
Oldjad mar fol nekem ezt az ellentmondast legyszi.
Emlékszem, hogy még decemberben két horgászt jelentkezését várták, akik a közelben voltak, és azt mondták a rendőrök, hogy nekik biztosan látniuk kellett, hogy mi történt...
meg csináltak a rendörök egy csobbanáspróbát, hogy hallják-e a hajléktalanok, ha bezuhan, és arra a következtetésre jutottak, hogy mindenképp hallaniuk kellett volna...
Nem azt gondoltam, hogy "minden" anyagra megvizsgálták, csak amik szóba jöhetnek. Ez pár tucat vegyület, benne vannak a parti- és egyéb drogok, bizonyos gyógyszerek és olyan klasszikusok, mint pl.a kloroform. A GHB-s linkhez, ha megfigyeled, írtam egy OFF-ot...csak olvasnivalónak raktam be, mert kíváncsinak tűntél.
A képeken látod, hogy ez egy "alkalmas" hely. Ha valaki a dolgát végezné, lemegy, mert aránylag sötét, de a parton vannak padok is, ahol gyakran iszogatnak fiatalok. A Dunához levezető lépcső ideális pisilés szempontból, és ott lehet legjobban ráijeszteni valakire. Ráadásul zsákutca. Ha nem öngyilkosság történt, hanem valamilyen félig-meddig baleset, vízbelökősdi, akkor szerintem az ott történhetett. A elkövető(k)nek csak fel kellett vinni utána a táskát a hídra, és kész is volt az öngyilkosság.
honnan tudod hogy hol voltak, hol szoktak lenni a horgaszok? es ha a deli oldalon voltak a hidtol mondjuk 50 meter tavolsagra? akkor mit lattak? mit lathattak?
de a szabadsag hidnal is lehettek horgaszok, azoknak is latniuk kellett volna h a valaki a lanchidrol a vizbe esik.
amugy feladtam. most mar en is valoszinunek tartom hogy ophelie-t a dunaba fojtottak elotte jol teletomtek ghb-val. ahogy ez lenni szokott! az olaszok meg kozben el is vagtak kessel a torkat es aztan lathatatlan oltessel (ez a legujabb amerikai talalmany) osszevartak. tudod olyan lezeressel.!
Ha jól tudom, 4 keresett személyt találtak meg...az elején még horgászokat is kerestek...nekik tuti, hogy látniuk kellett, ha történt volna valami, és gondolom, csak jelentkeztek volna, ha látnak valakit a Dunába zuhanni éjjel 3-kor.
90 százalék, ha annyit iszik valaki, főleg egy kb 55-60 kilós nő, akkor nem bír úgy menni, mint Ophélie. Vannak kamerák, és a szemünkkel megbizonyosodhatunk ezek segítségével a hülyeségről.
Nem vitatkozok. Nekem a lényeg az, hogy a magyar bűnügyi rendőrség újra levizsgázott. Ez független a politikától. Az nem normális dolog, hogy egy prekoncepcióhoz kerestek bizonyítékokat az első naptól kezdve, és bűnösen elhanyagolták az elrablás nagyonis autentikus lehetőségét. Tahonya tahó büszkebunkó banda.
(Nem hiszem, hogy hetesével itta a sört és a pálinkát. Ezt a bunkók találták ki, hogy ne kelljen dolgozni, keresni. Kerestek hozzá egy pincérnőt,akinek egyéb dolga is volt, minthogy számolja Ophélie B. fogyasztását. Szívesen kihallgatnám újra.)
nem lenne meg a holttest akkor jonnenek a nagyon okosok es szamolgatnak nekunk hogy hany es hany napja nem tudja a magyar rendorseg hogy hol van ophelie bretnacher.
halalosan nevetseges az ervelesed. azt irod hogy lehet hogy masnak fizetett esetleg italt. es mi van ha neki fizettek azonFELUL amit o maga rendelt? csak egy iranyba tudsz latni/nezni?
"Minden" anyagra nyilván nem vizsgálhatták, de az ismert partidrogokra minden bizonnyal. Főleg, ha a "baleset" fogalmán nem a bokarándulást értették, hanem egy túladagolást/potencírozó hatást több anyag egyszerre történő alkalmazásától. Pont a GHB-ról (de gyakorlatilag minden drogról) szépen leírják, hogy alkohollal vegyesen fogyasztva ugrásszerűen nő a hatása és a veszélyes hatásai, aminek eszméletvesztés, hányás, légzésleállás, fulladás lehet a következménye.
De szegény O. a felvételeken nem egy beb...ott, kóma-közeli állapotban lévő, ténfergő alak benyomását keltette, még ha valami csodaszert alkalmazott/kapott volna is, amit nem tudtak volna kimutatni, pedig készakarva keresték.
Ha nem öngy., akkor a legvalószínűbb egy félresikerült pisilés/hányás (de akorlátmagasságot le kellett küzdenie ehhez), vagy egy pisilés közben történt és félresikerült támadás. Kérdeztem már, de senki nem tudta megválaszolni, egy ilyen félresikerült támadás esetére mennyire "alkalmas" hely a hídfő alatti partrész? Pl. véletlenül halálfélelmtől ijedtében valaki be tud ugrani/csúszni ott a vízbe?
Arról nem beszélve, hogy jelentősebb mennyiségű alkohollal együtt veszélyes lehet, amikor is nem peckes járást nem produkál az illető, de örül, ha az eszmletvesztése után fellépő hányás produktumába nem fullad bele. O. ha ilyet kapott volna Portside-ban , akkor a legjobb esetben is valahol kifeküdt volna egy asztal alatt, rossz esetben nem kellett volna a holttestét keresgélni a Dunában, ott lett volna aPortside-ban.
Ha pedig az "elrablói" kínálták volna a Lánchíd árnyékában, hogy miután bekómált, jól elrabolhassák, nagyot néztek volna, hogy nemcsak bekómált volna, de összeokádta volna kocsit, amibe viszik és talán meg is halt volna a kezükben. Ami persze indok a megszabadulásra tőle, csak akkor nem Duna-vizet, hanem hányadékot találnak a tüdejében és semmi kovamoszat a csontvelőben.
Egyébként engem az cseppet zavar, hogy éppenséggel írnak róla, hogy a GHB miatti halálesetekben mennyire nagyszerűen kimutatható maradt az anyag, sőt, hogy normálisan is kimutatható kisebb (és szervenként változó) koncentrációban a szervezetben. Úgyhogy azt állítani, hogy nem mutatható ki, éppenséggel óriási tévedés!
tisztázzuk a fogalmakat: a halálok, ami miatt meghalt, ez pedig a fulladás. Halálok=fulladás. Hogy mitől, mikor, hol, miért, ki által fulladt meg, az nem halálok. Azok már az elhalálozás körülményei.
Zacher a GHB-ről beszélt. Gamma hidroxibutirát, vagy gamma-hidroxi-vajsav, vagy mi a búbánat. Egy festékoldószer. Pár órára magatehetelen lesz tőle az ember. Múltkor valamelyik városban az utcán ébredt egy meztelen csaj és nem tudta hogy került oda. Ezzel kapcs. beszélt drToxi. Állítólag 12-14 óra alatt vizeletettel ürül. (Lehet, hogy csak a hétköznapi drogtesztek nem mutatják ki?)
"Albino Luciani látszólag jó egészségnek örvendett, amikor 1978. augusztus 26-án, 65 éves korában Szent Péter utódjául választották. Rövid pontifikátusának szeptember 29-ének hajnalán egy váratlan szívroham vetett véget, amely körül azóta is számtalan a spekuláció. Miközben a Szentszék álláspontja szerint I. János Pál természetes halállal halt meg, addig sokan az egyházon belüli konzervatív és reformerők küzdelmével, a Vatikán bankjának sötét üzelmeivel, s a titokzatos, az itáliai társadalmi elitet keresztül-kasul behálózó P2-es páhollyal hozzák összefüggésbe. A rejtély tisztázását nehezíti, hogy a Kúria – legalábbis eddig így lehetett tudni – a hagyományokra hivatkozva nem engedélyezte a holttest felboncolását, amelyet csaknem azonnal be is balzsamoztak.
Új muníciót szolgáltat a kételkedőknek egy spanyol szerzetes minap megjelent könyve. Jesus Lopez Saez nem kevesebbet állít, mint hogy a mosolygó pápával egy nagyon erős adag értágító gyógyszerrel végeztek. Jesus atya a néhai pápa személyes orvosával folytatott beszélgetései alapján megállapítja, hogy I. János Pálnak nem voltak szívpanaszai. Egyedül az alacsony vérnyomás okozott neki gondot. Jesus Lopez Saez az El dia de la cuenta (A számadás napja) című, egyelőre csak internetes megrendelés útján beszerezhető kötetében így fogalmaz: „bár a Vatikán ezt tagadja, I. János Pált felboncolták és tudni lehetett, hogy halálát egy nagy adag értágító okozta, ami kifejezetten ellenjavallt az alacsony vérnyomású személyek számára: ilyet sohasem írt fel neki az orvosa, ezért azt vagy beinjekciózták neki, vagy kényszerítették rá, hogy lenyelje.”
Tudom! Összeesküvéselmélet! De azért elgondolkoztató!
nos, nekem volt szerencsém dolgozni egy doktorral, aki korábban patológiával foglalkozott, aztán váltott. (tőle az inzulinos ötlet is). A kedvencei azok a háziorvosok voltak, akik kitöltötték a papírt: halálok - szívmegállás. Hát ja, akit kettévág a vonat, annak is a szíve áll meg. Kérdés: miért?