A 21. Férfi Kézilabda VB Horvátországban kerül megrendezésre, 2009. Január 16. és Február 1. között. A magyar válogatott Franciaországgal, Szlovákiával, Romániával, Argentínával és Ausztráliával került egy csoportba.
Jaja, erre kitűnő példa a 2007-es vb-n a dánok elleni meccs, nem? ;-)
Vagy a 2003-as vb-n a szerbek elleni, a 2004-es olimpián a németek elleni, a 2007-es Vb-n a norvégok elleni... meg nyilván sok további ellenpélda is van.
Nagyon fiatal korától azt várta Tőle a magyar szurkolók egy jelentős része, hogy majd "a Nagy Laci a Barcából" megoldja... Ha meg nem ment neki, ment a piszkálódás. Valóban beérett, tudatosan és okosan játszott ma, ezt a tudatos, vezér szerepének megfelelő játékot várom tőle a továbbiakban is! (Persze nem fog mindig 8-at lőni, de nem is mindig neki kell megszórnia magát.)
Nagyon tetszett Eklemovics játéka is, és mindenki felszívta magát, nem adtuk fel, jól küzdöttünk, a szív diadala volt ez! :)
Más: itt profi, sportszerű, fair sportolókról van szó, tehát szerintem nem kéne "szarromániázni".
No de a lényeg: szép volt, fiúk, és a továbbiakban is hajrá magyarok!
Szerintem pedig az kellett Lacinak is, hogy Skaliczky végre távozzon a válogatott éléről. Eddigiek során az ilyen hőfokú találkozókat sorra elvesztettük.
igen sztem is... a tavalyi EB óta elég egyenletesen hozza azt amit képességei szerint tud.. és ha el is b@sz 1-2 támadást akkoris bátran elvállalja a harmadikat
Dögmadarak, hova szálltok? Korai még vijjogástok. Nem hulla még, ami fekszik - S rövid az út Bukarestig. Keserű lesz lakomátok, - Dögmadarak, meglássátok.
A csapat megmutatta, hogy van tartása. Ezt hiányoltam az elmúlt években a férfi válogatottból. Végre Nagy Laci is úgy játszott, ahogy azt elvárják tőle.
A szurkolók álma volt ez a meccs :))) Nagyon gyenge első félidő után megalkuvást nem tűrő játékkal egy hatalmas feltámadás a 2. félidőben, ráadásul pont a románok ellen! A sokat szidott Nagy Laci vette a hátára a csapatot -6nál, és utánna többen is felnőttek hozzá.
egyébként látható hogy korábbi világesemények topikjai jobban pörögtek , arra következtetek hogy sok stabil kézi fan aki ide is ir az bizony ott szurkolt most, és ők is fantaszituksak voltak !
Gratulálok a fiúknak, bejött, amit reméltem, mert a végére leültek a románok, bár a bírók mindent megtettek azért, hogy visszahozzák őket...Azért az első 40 perc igencsak gyatrára sikerült, le kell vonni a tanulságokat...
A védekezésünk gyenge közepes szinten mozog, azon mindenképpen javítani kell, ha bármit keresni akarunk ezen a meccsen. Nem kell messze menni példáért, a románok elég jól védekeznek.
Nagyon gyengén védekezünk eleddig, egész egyszerűen nem tudjuk a falban gyorsan elmozgó románokat lábbal lekövetni...Mindenesetre remélem, hogy a második félidőben nem mi, hanem ők fáradnak majd el a saját maguk diktálta iramtól, különben bajban lehetünk...A románok kapcsán csak annyit, hogy szép lassan a nők után a férfiak is felzárkóznak majd a világ élvonalába, s nem lepődnék meg, ha néhány játékosuk (pl. a kapus) rövidesen neves német vagy spanyol csapat tagja lenne...
Azt hiszem azon a meccsen ami teljesen egyértelmű volt már túl vagyunk. Innetől kezdve nagyon nehéz lesz mindegyik. Úgy gondolom Argentínát sem lehet egy kicsit sem leírni.
Az eszembe jutott - nagyon nehéz meccs lesz, de azt kötve hiszem, hogy Cozmát azért nem játszatták egy percig sem, mert vasárnap meccs a magyarok ellen.
Szép dolog ez a tartalékolás, de azt sem hiszem, hogy Petrea nyolcszor direkt Omeyerbe/fölé-mellé lőtte a labdát. A tegnapi meccs statisztikái fent vannak a hivatalos honlapon, az utolsó húsz percben ment el a román hajó, úgyhogy nem hiszem, hogy negyven percnél már elkezdtek elelnünk tartalékolni.
Akkor is erősebb a játékoskeretünk, és vernünk kell őket.
Hello kézilabdaszerető, sportfogadó kollégák. Aki látta az Argentínokat tegnap játszani leírhatná milyenek. Az oké hogy kikaptak, csak nem tudom hogy hogyan. Mert hát kéne rakni franciákra a -13,5 HC-t 1,85-ért!
Hm, a román csapatban nem nagyon villogott a "magyar" sor. Cozma nem is játszott, Petrea kilenc lövésből egy gólt lőtt (11%).
Nem tudom, mi lesz ennek a csoportnak a végeredménye, de a franciákon kívül mindenkit nagyon meg kéne vernünk. A tegnapi szlovák-argentín meccs kritikán aluli volt, az argentin labdavezetéseknél hangosan röhögtünk.