Keresés

Részletes keresés

BadBoy65 Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2312
Némely hozzászólásból itélve elhiszem :)
Előzmény: Sign (2310)
BadBoy65 Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2311
Miért nem találkoztál már pár pókerleosztás/játék elemző oldallal? Akkor nem tudom min lepődsz meg? Javaslom olvasd el a topik nyitó leírását.
Előzmény: szeptima (2307)
Sign Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2310
Az AA vs A6 a legrosszabb. A példa miatt írtam, hogy kirívóbb legyen. Hidd el, itt az volt a jobb példa. :)
Előzmény: BadBoy65 (2308)
BadBoy65 Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2309
De lehet (ott már kiveséztük), de most ezt csak Zsaaa-nak tettem be, hogy lássa nem PETI volt itt a célpont, hanem a leosztás.
Előzmény: Sign (2306)
BadBoy65 Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2308

Van ennél rosszabb is:

pl: AA   vs  A7

Előzmény: Sign (2295)
szeptima Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2307
Te jó ég,hova kerültem,ez a topik kezd a Pókerdilivé válni,azt hittem itt minden csak játékról szól,nem mindegy ki hogyan játszik?
Mindenki a saját kárán okul vagy nem,tanul a másiktól vagy nem ,tanulmányoz pókerirodalmat vagy nem ,de ilyen stílusú beírásokkal nem kéne elvenni a JÁTÉK ÖRÖMÉT!

Nekem inkább az a problémám ,hogy nem tudok egyeztetni , nem találom a "páromat" ill ők nem keresnek.:-(

KULAGÉP :többszöri ígéret ellenére sem keres
SZAMOCA16:nem vett fel az MSN-re
VDIROP:hiába üzentem neki
SYB:még nem vett fel a listára

BIGCILU:mikor fejezzük be az elkezdett meccset? :-)

Mindenkinek jó,kellemes ,zavar-és kibicmentes játékot kívánok! Kivi42

Sign Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2306
Ebben a leosztásban senki nem hibázott egyértelműen. A te allined szeritnem az általam vázolt sárga rész tetejébe tartozik, a megadás pedig a zöld tetejébe. Nem?
Előzmény: BadBoy65 (2304)
BadBoy65 Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2305

Szerintem, aki tud olvasni a sorok között az nem hihette komolyan azt, hogy Sign csalással vádolt volna meg valakit ebben az esetben.

BadBoy65 Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2304

Bocs Zsaaa, nem vitatkozva a beírásod egészével,

csak annyit fűznék hozzá, nem feltétlenül csak a játékért van itt mindenki (lehet hogy Te igen), például lehetünk itt a tanulásért is. Ehhez viszont ez a parti szerintem tanulságos volt, melyet igazol is a hozzászólások száma és tartalma.

Ami Lajost illeti, semmi extrát nem csinált a 4 asztal alatt, nem láttam, hogy bármivel is felhúzhatta volna Petit. Mentek az udvarias gg / kk üzenetek. Ha viszont Lajos olyan ügyes, hogy valakit fel tud húzni, amely hatással van negatív irányban valakinek a játékára, akkor meg tegye azt. Azt, hogy Lajos kivel beszélte meg esetleg, hogy Peti szerencsés játékos vagy nem, azt csak Te meg Lajos tudhatja. Én csak annyit láttam kívülről, hogy Peti a nagy vakoknál sorozatosan kergette őrületbe Lajost az emeléseivel, melyet dobás követett. Ez nem tartozik a szerencse kategóriába nálam.

És csak hogy lásd, nem csak mások hibás döntését teszem a topikba belinkelek egy korábbi hsz-omat:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=94771366&t=9180308

Előzmény: zsaaaaa (2300)
ivanandras Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2303
Ne te tiltsd meg, hogy egy fórumon hozzászóljak egy olyan bajnokság topicjához, amelyben eddig minden kiírásban indultam...
Nyilván annak is van oka, hogy nem sok ilyen ember maradt.
Előzmény: zsaaaaa (2302)
zsaaaaa Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2302
András !

Már bebizonyosodott, hogy az IPB csapata, kb 40 ember nem méltó hozzád, azért is szálltál ki a bajnokságból. Mivel kiszálltál, mert nem vagyunk Veled azonos szinten, nem is kellene kritizálni a söpredék lépéseit, mert az meg hozzád nem méltó.Mivel Te éteri magasságokban űzöd a pókert, hogy is tudnád megérteni a por nép lépéseit.
Arra kérünk, hogy ezután csak a saját köröd meccseit elemezd, a saját köröd tagjait kritizáld, ahhoz van jogod.
Előzmény: ivanandras (2299)
Sign Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2301

Tehát azt mondod, hogy hülyeséget csináltál. Ezt elfogadom, köszönöm szépen!

(A személyeskedéseidre pedig továbbra sem reagálok, ha nem nagy gond.)

Előzmény: peti59 (2298)
zsaaaaa Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2300
Még egypár gondolatot a felvetett hatalmas problémára:

Az rendben van, hogy azok, akik értenek a pókerhez, próbálják "oktatni" az igazi amatőröket, vagyis a bajnokságban résztvevők nagy többségét. De a használt hangnem és a hozzászólás módja már nem minden esetben ok. A Bad piszkosul ért hozzá, hogy kis apró semmiből lavinát indítson a topicban, biztosan szükség volt rá?

Vannak olyan emberek, akikre ha azt mondják, hogy csalással játszik, nagyon meg tud sértődni. Ezt én értem, mert igaza van. Tessék mondani, a segítő szándékú hozzászólást nem lehetne úgy megfogalmazni, hogy az ne sértsen másokat?

Láttam a topicban egy táblát, amiből megértettem, hogy a felvetett hatalmas problémát a Peti miért nem jól oldotta meg.Mert azonnal meg kellett volna adnia azt a kis összeget. Igaz, csakhogy: aki játszott már a Lajossal, az tudja, hogy kellőképpen fel tudja húzni az ellenfelét úgy lélektanilag, mert Őt mindig mindenki lemákolja, mindig a jobb lapok a másik játékosnál vannak, sőt még az Octogon is a másikat támogatja.
Ez megy két partin keresztül, a hatása elsöprő, jelen esetben is meghozta a gyümölcsét, ja és még segítséget is kapott kinntről, akivel megbeszélhette azt, hogy a Peti milyen szerencsés, mennyire neki dolgozik az octogon.

Ha valaki ilyen hangulatban csinál egy rossz lépést, akkor viszont felkészülhet arra, hogy szépen kivesézik a topicban, úgyhogy talán jobb is lenne ilyen körülmények közt nem vállalni a bajnokságban a játékot.Csakhogy szeretünk játszani, és valahol kell, tessék mondani, ezeket a megkeserítő hozzászólásokat nem lehetne elhagyni?
Vagy a megjegyzéseket úgy megfogalmazni, hogy ne sértse vérig a másikat, lehetne úgy oktatni bennünket, hogy az tényleg elérje a célját, ne azt érje el , hogy a játékos azt mondja, kilépek?
ivanandras Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2299
Ne próbáld meg kimagyarázni magad.
Ilyet a legamatőrebb, legrosszabb pókeresek sem csinálnak. De én mondtam Krisznek, hogy bennem fel sem merül a csalás gyanúja. Itt egyszerűen ez nem volt egy meglepő dobás... Az indexpókeren semmi nem meglepő már :)
Előzmény: peti59 (2296)
peti59 Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2298

ÖCSÉM TE TÉNYLEG ELMEBETEG VAGY NEM ÉRTED: NEM ÉRDEKEL A FEJTEGETÉSED SZAROK AZ EGÉSZ MINDENRE A ZSENI FEJEDRE.
LENYOMTAM EGY SZAR GOMBOT ELDOBTAM A LAPOT ÉS KÉSZ .
Sign Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2297

Itt egy ábra, most csináltam, talán ez segít:

Előzmény: peti59 (2296)
peti59 Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2296
Én nem vagyok matematikus meg profi pókermester mint te nem elemzek semmit lenyomtam egy gombot és KÉSZ. Én ide szórakozni jöttem nem matek és pókerórát venni.
De ahogy látom IVÁNABB VAGY AZ IVÁNNÁL. Csak nyomod a magad elemzését.
Hiába magyarázkodnék nem hinnéd el, ezért nem is teszem

Mellesleg Lajost egy két alkalommal régebben sikerült falhoz állítanom, ha jól emlékszem ki is ejteni a 6-os asztal döntőjében. Szerettem volna győzni.

Te csalással rágalmazol ha jól vettem ki a kimásolt irományodból és azzal van a bajom.

Aki csalással vádol jogtalanul min te annak az orrát fogom egérgombnak nézni és azt nyomom le. EZENNEL LEZÁRTAM A TÉMÁT!!!!!!!!

Sign Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2295

Mielőtt még tovább blamálnád magad, segítek. Vegyük a legrosszabb esetet: Ha biztos vagy benne, hogy Lajosnál ászpár van, nálad pedig mondjuk egy kettes és egy hármas, ezt az allint akkor is MUSZÁJ megadni. Utánaszámolhatsz matematikailag is.

Három kivétel lehetséges. Nem figyeltél, hülye vagy, vagy csaltál. Válassz közülük.

Előzmény: peti59 (2294)
peti59 Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2294

Én ezt nem tőled szeretném Hallani, hanem a megjegyzést tevőtől.
BadBoy65 Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2293
Peti, ezt a kijelentést nem kell szó szerint olvasni.
Előzmény: peti59 (2290)
BadBoy65 Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2292

Ja, és nem kritizáltam senkit :), csak közzé tettem tanulságos leosztásként.

Egyébként meg pont Petit "védtem meg" meg Lajos megjegyzésére, amikor kb 10 6-os lappal all-in kveredett az 1. asztal végén.

Előzmény: Pillangó (2286)
BadBoy65 Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2291
49 szerintem még a korábbi leosztás volt emlékeim szerint.
Előzmény: Pillangó (2286)
peti59 Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2290

Ez vicc, vagy csalás?" engem ez a kijelentés érdekel!

Az hogy Lajos mire mit hív blöfföl-e vagy sem vagy simán hülyére vesz a kártyában nem érdekel.
De hogy valakit csalással gyanúsítanak az már érdekel, ha Lajost ha engem mindegy.
Csak szeretném tudni, hogy kit és mire alapozza.

hg66 Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2289

Ne kapd fel a vizet Peti!

Ez nem az, amire gondolsz:)))

Az az igazság, hogy drága Lalink tényleg képes 49-re allinezni, bármennyi zsetonja van is.))))))

Előzmény: peti59 (2288)
peti59 Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2288
"Sign válasz | megnéz | könyvjelző 2010.03.20 01:12:16 © (2287)
Ez vicc, vagy csalás?"

. Szing! Légyszi írd meg hogy kit nevezel csalónak, mire alapozod !!!!!
Sign Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2287
Ez vicc, vagy csalás?
Előzmény: BadBoy65 (2282)
Pillangó Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2286
Azért úgy könnyű kritizálni, hogy nem indoklod semmivel, hogy miért nem lehetett kihagyni. Mondjuk nem tudom ezt Te hogy játszottad volna meg.

Ezt csak egyféleképpen lehetett jól játszani, mégpedig ahogy Peti csinálta.
De hogy ne mondd, hogy csak a levegőbe beszélek, én le is írom hogy miért.

Lajosnak annyira kevés zsetonja volt, hogy az allinjával kockára tette a kiesését, tehát itt ő csak nagyon jó lappal mehetett allinre. (Ha nem lett volna jó lapja akkor csak megad, és ha nem találja el a flop, akkor könnyen dobhat és még maradt volna 70 zsetonja, amivel tovább várhatott volna a jó lapra, amivel allinre megy.)
De Lajos még király párral sem mehetett allinre, mert mi van ha Petinél ász pár van, akkor megint csak kockáztatja a kiesését. Tehát Lajosnál ász pár volt, azért is írta hogy 49 van nála, hogy megpróbálja Petit átverni, de Peti ennél sokkal okosabb, átlátott Lajos furfangos trükkjén és megszabadult a gyenge lapjától, ezzel nem erősítette fel Lajost, hogy a következő partiban ne legyen rá túl veszélyes.

:)
Pillangó Creative Commons License 2010.03.20 0 0 2285
Azért úgy könnyű kritizálni, hogy nem indoklod semmivel, hogy miért nem lehetett kihagyni. Mondjuk nem tudom ezt Te hogy játszottad volna meg.

Ezt csak egyféleképpen lehetett jól játszani, mégpedig ahogy Peti csinálta.
De hogy ne mondd, hogy csak a levegőbe beszélek, én le is írom hogy miért.

Lajosnak annyira kevés zsetonja volt, hogy az allinjával kockára tette a kiesését, tehát itt ő csak nagyon jó lappal mehetett allinre. (Ha nem lett volna jó lapja akkor csak megad, és ha nem találja el a flop, akkor könnyen dobhat és még maradt volna 70 zsetonja, amivel tovább várhatott volna a jó lapra, amivel allinre megy.)
De Lajos még király párral sem mehetett allinre, mert mi van ha Petinél ász pár van, akkor megint csak kockáztatja a kiesését. Tehát Lajosnál ász pár volt, azért is írta hogy 49 van nála, hogy megpróbálja Petit átverni, de Peti ennél sokkal okosabb, átlátott Lajos furfangos trükkjén és megszabadult a gyenge lapjától, ezzel nem erősítette fel Lajost, hogy a következő partiban ne legyen rá túl veszélyes.

BadBoy65 Creative Commons License 2010.03.19 0 0 2284

:)

Megéreztem, h eldobod :)

Előzmény: peti59 (2283)
peti59 Creative Commons License 2010.03.19 0 0 2283
Nem a te beszólásod miatt dobtam, a Lajos lapjánál alacsonyabb lapjaim voltak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!