Simson Star 4 ütemesítése van tervben. Ehhez kerestem különféle kínai 4T vízszintes blokkokat...
A Lifan, a Loncin blokkokról olvastam jó véleményeket, de a keresés közben rábukkantam arra, hogy a lengyel Komár gyárat felvásárolták a kínaiak és elvileg Lengyelországban is megy a gyártás...
Úgy néztem, bár nem vagyok biztos benne, hogy a maga a motorblokk szabványos méretű, úgyhogy elvileg a függesztési pontok illetve a kihajtás hasonló méretekkel rendelkezik.
Szóval az első és tán legfontosabb kérdésem az volna, hogy valaki le tudná-e mérni, hogy blokk középtől hány mm-re van a lánckerék ?
Laza 300-s a kedvenc palóc utamon.... tombol a retróSzécsény-ferde toronyKozárdi 18% lejtő+ halas tavacskaA Kedvencemteli pocakkal azért jobban ment a haza felé vezető út.......folyt.köv....ha az időjárás megengedi.....üdv zs
2021-ben jön az ujj ct-125-hunter cub.......lássuk a legfontosabb különbségeket a a Super cub -hoz képest.........440000jen ...tehát 1333000ft körül lesz az ujj ára....
Immár majd egy éve vagyok boldog tulajdonosa egy Keeway Monkey 50 típusú átmatricázott Skyteam motornak. Eddig 6300km-et tettem meg vele. 70-es szettel vásároltam meg és bővíteném még kicsit feljebb. 88-as hengert keresek hozzá, vagy ha esetleg van valakinek hasonló 2 tekercses világítású blokkja hozzá max 125ccm-ig azt szívesen átvenném.
Drégely vára............jó kis drón-s felvételek...........Az oktogontól csak 80km.......tehát egy kis 160km-s túra keretében megtekinthető ez a kis gyöngy szem..... https://www.youtube.com/watch?v=kPNOVGpJs_A
Vác után, hazafelé bukkantam: eme remek szerkezetre,melyet kedves emberke terelgetett......jót beszélgettünk...jómagam ámultam a szerkezeten, olyan pozitív csalódás volt........
Gyönyörű hang,szép kidolgozás......mondhatni klasszikus kínai munka......... ebben az árban amennyiért adják ,nincs verseny társa!
alig értem utol .....örülök hogy végre láttam életben.......
A márkás üzemanyag-stabilizáló adalékok is jól teszik a dolgukat, de sokkal olcsóbb, ha az ember megveszi a kétütemű robogókba való, szigorúan szintetikus alapú keverékolajat 2t-t, s abból leállítás előtt 1:100 arányban kever a benzinhez.
Szia....üzemanyag stabilizáló adalékot lehet venni a web shopokban......a benzinhez adva megállítja az etanol gyanta kiválását.....így nem köt bele a fúvókákba,és levegő járatokba......