Sokan kezdtük, sokan feladták, néhányan hittünk benne, és sok-sok munka után a hajó jól hajózható módon úszik a vízen. Köszönet érte, azoknak akik kitartottak, és azoknak akik önzetlenül segítettek
A Lecsó szépen áthajózott Pilismarótról Nagymarosra, ahol a kikötője lesz. Kissebb esztétikai és befejezési munkák még hátra vannak, de ez már HAJÓ.
Jól érzed ,bizony nem igen törte magát kijavítsa sőt beült egy egy motorcsónakba és száguldozott , szerelte a motorját . De miután egy igazi zseni az úr így még azon melegében lefestett egy másikat tedy hengerrel . :-)) üdv doktor4
Idén július 01-én kedden reggel 10 órakor indulunk a Kis-Duna dokkból. A túra távolsága kb.26 km (Bp.-Szigetcsép), de nem kell megijedni, aki nem tud kenuzni, mire odaér, profi hajós (kalóz) válik belőle. Szigetcsépen egy fantasztikusan szép strandon lesz a szálláshelyünk (sátrat neked kell hoznod), ahol a megérkezésünket követően elkezdődik a kalóztivornya. Fellép a Vasmacska és a Zorall akusztikus zenekar. Másnap 11 óra felé indulunk haza. Várható érkezés, szerda 16.00 körül. A Szigetcsépi rendezvény ingyenes!
Kenubérleti díj: 5.000 Ft /fő, amit 2014 június 15.ig kell az alábbi címre belföldi postautalványon elküldeni: Hangya Produkció 1213 Budapest, Páfrányos u.25.
Szerencsésen hazaértem. Azért tötyörgésben hosszú a 27Km. Jó meleg volt még a napernyő alatt is. Alig vártam,hogy a Tass i strandhoz érjek,és a kisboltban igyak egy jó hideg sört. Valahogy az ásványvíz nem vette el a szomjam. Utána fürdés a strandon,lett még egy sör,és irány volt a zsilip.
"Z" kart ma megyek szerelni .egy hajtómű cserés hajót szerettünk volna vízre tenni de sajnos a nagyvonalú szakember elnagyolt munkát végzett .Viszont adott egy jó tanácsot .......én a helyetekben úgy csinálnám ....!!! Elgondolkodtató ! üdv doktor4
Nemrég jöttem meg Tiszafüredről (laza 6 órás vezetés), M0, M7 bedugulva, stb....
3 napot töltöttem Tiszafüreden (a munkám miatt). (hozzáteszem, RENGETEG szúnyog volt, és állítólag a halak miatt nem irtják őket, ezt mondták a szállodában). Picit nosztalgiáztam, mivel Örvényes közel van Tiszafüredhez, és ott találkoztam először a topikosokkal. És ott van Sarud, ahol két nyáron is ott voltam. Ezek, eszembe jutottak.
És eszembe jutott az is, hogy a világ mennyit változik. És az emberek is...
"Foglalkozni meg azzal kell, aki arra érdemes.....a többi meg game over..."