Saját vélemény! Ez már nekem sem tetszik. Ez jó pályaautónak, de nem egy családi limonak. Ezek a "ruhák" amiket ráadtak, most már őszülő fejjel nekem nem jönnek be. 20 évvel ezelőtt igencsak vevő voltam az ílyen formán felöltöztetett szerkezetekre. Ma az a véleményem, hogy annyira egyedi, hogy ha koppan, akkor totális anyagi leégés a következmény. Meg annyira hivalkodó kinézetet sem szeretnék. Szárny mindenképp lesz, de nem ekkora, valami kicsi kultúrált. Mészi
Ha ilyen apróságon összeugranánk, akkor felesleges lenne fórumozni. Egyáltalán nem vettem sértésnek, cseréljük a véleményeket és néha osztjuk az észt. Én is irtam, hogy mindenkinek a sajátja tetszik és mindenki magának veszi, nem másoknak. Nekem azért kellett a sötét szín, hogy a dekoratív felszerelések jobban mutassanak rajta. Asszonyomnak pl. nagyon bejött volna a bemutatóautó színe az valami bordó metál volt.
Most lesz nálunk az OBI-ban 1295ft-ért Öntapadó küszöbvédő ezüst színben. Kéerem a véleményeket!!! Emotion felszereltségen van ilyen? Tudjuk hasznosítani a nevét:"Küszöbvédő"?
iiigen... Az úgy volt, hogy feketét akartak, mert tudták, hogy- hasonlóan az égszínkékhez- gyönyörű szín az! De festés közben elfáradtak, és már nem feketítettek be minden pixelt...na, attól ilyen furcsa, ilyen befejezetlen!
Nem akarom a sajátomat és a megegyező színkategóriát védeni / Techno szürke /. DE! Beszéljünk a díszítő elemekről is. Melyik autó színen a legdögösebb az ezüst és a króm? Melyik autó színen a legdögösebb a "Bézs" belső kárpít?
Tegnap beszéltem egy Fehér Emotion tulajjal, nem akarok senkit sem megsérteni, de a króm diszítés és és a belső tér abszulút nem jött át nekem.
Az Opelom fehér, de az üvegek feketék, hogy valahogy kinézzen!
A fekete valóban jobban beszívja a napfényt, de ezért vettünk klimásat, meg talán akad egy garázs is, hogy ne a ház előtt álljon.
Amióta a 17 éves Opelomnak vettem garázst, azóta az éjszakáim is nyugodtabbak. Felénk nincs "vadnyugat", de azért az éjszaka emberei itt is dolgoznak. Volt már fekete is az opel motorháza, mert éjszaka valaki lefújta, szerencsére a sok visz, meg paszta el tudtam tüntetni a nyomokat, aztán az antennám és az opel emblémám is kellett valakinek. Na a garázs ezektő egy kicsit jobban véd.
Az értékesítő is azt mondta, hogy inkább a szürkét vigyem, mint a feketét, mert a szürkén később látszik a kosz, mint a feketén.
A véleményem továbbra is, hogy a sötét szín az számomra dögösebb mint a világos. A Fiat palettán csúnya színt nem láttam.
Koszolódás miatt csak világosabb árnyalat jöhetett szóba, igaz a fehér kivételével, mert azon hamar látni a szmötyit :))
tipom piros volt, de a napon 5 év alatt kicsit kifakult. Na a Marea mondom fehér lett az jóó lesz a meleg napokon nem melegszik fel az autó ( volt fekete sierránk az csak úgy tüzelt :) )
Ez a kék szuper nem kell hetente mosnom mert nem látszik koszosnak.
Gratula a verdához és jó egészséget kivánok hozzá...és most következik a szokásos szlogenem:
Vigyázz rá,mert Ö is vigyáz rád!!!!
....és most szólok minden Lineás Tesóhoz:
Szeretnék egy madzagot kihúzni egy óriási parkolóban és oda álljon az autó orrával minden Lineás....és oldalról csinálnék egy gyönyörű képet a Lineák orráról.:))))
(de körbe is állhattok,mert akkor a Panorama kép még szebb lenne...)
De most komolyan! Nekem az 1,6-os Bravom és a Stilom volt szűrkés-kék (színkód szerint Grigio Sassi - sassi szürke) színű és annyira jók voltak, hogy alig látszottak koszosnak, hosszú idő után is. A Bravo 1,8-am Ink Black volt, az katasztrófális volt. mosás után 2 percel koszosnak láttam.