A pályások jöttek, láttak, csináltak is valamit csak épp elkerülő utat felejtettek el építeni a 25-ös főút átjárójának felújítása előtt, szal a múlt heti vágányzár sikeres volt, ergo:a legfontosabbat nem csinálták meg, talán szeptemberben nem felejtenek el semmit és végre lekerülhet az a szégyen tízes lassújel ami évek óta borzolja az autósok idegeit...
tegnap itthon megvettük a jegyet de nyomtatáshoz elhibáztam egy részt így maradt a kioszk. Lényeg hogy olvasván itt a tapasztalatokat előre megvettük a jegyet az IC részbe. Azt hittem nagyobb tumi lesz, mert tesóm konkrétan a 16-os helyet kapta. Jó kis hűtött Gosa ABmz kocsi volt :) A tolt üzem mióta megy a besorozott IC kocsival? (nem gyakran mondhatni rohadt ritkán járok már vonattal így kicsit alulinformált vagyok)
A vonatjegy ár amúgy mókás. a gyors szakasz és az IC is ugyanannyi. Ezért is furcsálltam hogy ennyi hely volt még az IC részben.
Ma az 5524 megvárta az Abaúj IC-t, ami 8 percet késett. Kiváncsi vok mennyi átszálló lehetett mert ez még csak nem is körIC? Emiatt elverte a szembőli személyt amit épp várunk Makláron az Egri csillagok IC-vel, aminek így lesz vagy 12 perc késése!
Kérdésem lenne ahhoz, akinek nagyobb ismerettsége van Putnok környékén. Putnoktól úgy Miskolc, mint Ózd irányában térközi közlekedés van, vagy áll, távolság? Azt tudom, hogy Eger felé áll. távolság (volt) :) S mielőtt bárki megkérdezné, van egy domino szimulátor progi, megcsináltam Putnok dominóját, de jó lenne tudni, milyen gombokat rakjak a vg. végekhez :)