Bobka: ezek szerint a vízöntőnek ígérkező (a különböző számítások szerint február 2-9 közé várt) kölökkel úgy kell bánnom, hogy
1. az ágyát messzire állítjuk a faltól
2. nem huga lesz, hanem öccse
3. púdert nem tartunk a lakásban
ja, és vízfestéket sem.
Ez így nem olyan gáz:)
Pillangó: gyere csak, ez egy spéci osztálytalálkozó, annyi a közös bennünk, hogy mindannyian régóta várunk/vártunk a gyerekáldásra. De vannak már megszültek, terhesek és teherbe esni készülők:)
sziasztok! Bejelentkeznék hozzátok, úgyanis én nagyon kedvelem az osztálytalálkozókat. A gimiben egy nagyon klassz osztályba jártam. Àllítom, suliséveim legszebb idöszaka volt. Kérdés, ti itt mind ismeritek egymást? Netalán valóban egykori osztálytársak vagytok? Ès bármiröl lehet csevegni?
röpke 5 perc alatt 1 kg (!) babapúderrel beszórtam a fél éves hugomat, hogy csak az orrlyukai látszottak ki, plussz az egész szobát :)))) Mondom: 5 perc :) 3 éves voltam akkor :)))
Lyukat fúrtam az ujjammal a falba a gyerekágy takarásában és onnét eszegettem a faldarabokat :))
Igazából másfél éve próbálkozunk, de sikertelenül. Nekem PCOS -om van, ( emellett egyszer régebben már voltam terhes!!! ) magas volt a prolaktinom, (már nem az ) és csak néha van spontán peteérésem, szervi bajom nincs ( van petefészkem, átjárható vagyok ) A férjemnek volt egy csúnya gyulladása, azt kikezelték, azóta a s/ma minősége 4szeresére nőtt, most kiváló.
Mivel még "csak" 34 éves vagyok, ezért 6 inszemet kell végigcsinálnom, mielőtt lombikra mehetnék. Ez jelen pillanatban a második lesz. A meddőségünk jobbára ismeretlen eredetű...
Remélem sikerült kielégítenem a kíváncsiságodat :)))))
én vízöntővel élek együtt, ami ebből a leírásból igaz rá, a szabadság és a repülés szeretete. a nyitott sportautókat kedveli, ez igaz, de a vezetési stílus.. el nem tudnám képzelni. szerintem ez inkább nőkre jellemző leírás. (mondjuk megnéztem a sajátomat, alig találtam benne vmit...)
Héé, te ismersz engem???? :) Idealista vagyok és "szakszervezet" amit a főnököm nem nagyon díjaz :) Ja és siklóernyőzöm... :))) ez nem vicc, tényleg :)))
Az autóm sport, ez is igaz, de sajnos nem nyitott :))) Kedvenc ülőpozícióm a török vagy lótuszülés, a férjem sírba viszem vele :) Azt, mondja: fél, hogy egyszer majd nem tudom kibogozni magam... ja és nagyon cinikus tudok lenni, meg szkeptikus is :))
na, de biztos van azért a jó oldalból is... fogadjunk pl. hogy idealista vagy és humánus, képes vagy mindenben és mindenkiben meglátni a szépet, illik hozzád a sárkányrepülő és a nyitott sportautó, és szereted az olyan éttermeket, ahol nem kell széken ülni :D
jó is lenne, ha én lennék az utolsó, akinek optimizmusra lenne szüksége a babvárással kapcsolatban.... a többieknek gond nélkül, automatikusan sikerülne babásodni:))))