Sajnos hiába fordított 2:4-ről és 5:4-re és adogathatott a meccsért, a végét az ellenfél bírta jobban. 5:7 lett a vége! Nem baj. Nagyon jól játszott, gratulálok!
7:5 5:4-nél, amikor a meccsért adogatott 2 labdányira volt a meccs megnyerésétől, de nem tudta kiszerválni. Ez a meccs is break-ekről szólt. Ha egy kicsit jobbak lennének adogatásnál, sokkal előrébb is lehetnének a ranglistán a magyar lányok.
Lesz-e Udvardy Panna, Bondár Anna páros az Ausztrál Openen?Beszéltünk róla Annával, de a ranglistánk alapján nem biztos, hogy együtt felférnénk a főtáblára, így mindketten a saját utunkat járjuk. Én a román Cristian Jaqueline-nel játszom majd a párosban, és a brazil Felipe Alves-szel vegyes párost. Mindkettőjüket jól ismerem junior korom óta.
Ez érdekes nyilatkozat Pannától.... a román lány 343. a páros ranglistán, Anna 129. és Annával nem fél fel a főtáblára?
„Ha nem vagyok ilyen jó formában fizikailag, akkor nem tudtam volna lejátszani ezt a száz meccset, de persze a mentális motiváció is kellett. Minden nap úgy megyek le a pályára, hogy nyerni akarok, talán ebben fejlődtem a legtöbbet” – jelentette ki Udvardy Panna, aki a folytatásban egy hetet Budapesten pihen, aztán háromhetes floridai edzőtábor következik, majd december 27-én repül Ausztráliába, ahol két előverseny után jön az Australian Open.