Eddig kinlódtam a kép felrakással. Nem ez a legjobb fotó, de ez sikerült. Ez kb olyan mint a Gáboré. Remélem hasonló lesz mint az apja. Szóval ha még megvan valahogy megoldjuk a z elhozatalát A fiam Budán lakik és karácsony elött jön haza vele megbeszélem hogy mikor tud kimennei érte. Légyszíves adj egy tel.számot , hogy felhívhassalak.
akkor nem sokat tévedtem a korát illetően. Igazság szerint én fekete-babost, kék-babost, feketét és kéket tartok, nagyon tetszik az arany búza szín, de egyenlőre nem kivitelezhető a dolog. Majd talán jövőre, mert tervbe van egy új szín, csak jelenleg a hely nincs kialakulva.
Elnézést, hogy beleszólok a dologba, de szerintem eléggé jó kakas lesz ebből a fiatalból. A színe nem végleges még ez után fog a melle kivedleni teljesen feketére. A taraja mérete lehetne kicsit nagyobb, de még mindig jobb a kicsit kisebb taraj mint a nagy a cochin esetébe. A fűrészessége is lehetne kicsit kevesebb, de ezt egyszerű orvosolni kevésbé fűrészelt tarajú tyúkokkal. A taraj méretét nagy százalékban a tyúkok örökítik tovább. Ez a kis kakas messze van még a kifejlett kori ön magától, Nem tudom pontosan mennyi idős lehet, de én 4,5-5 hónaposra tippelem a faroktollazat kialakultsága után. Szerintem a formájára nem lehet kivetni valót mondani ennyi idősen, illetve a színére sem, mert az még kialakulóban van, mint minden több színű kakasnak (ezüst fogoly, arany búza, babos...)
Még egyszer elnézést, hogy beleszóltam, de ez a véleményem.
Szia Gábor! Én nem ajándékba gondoltam a kakasst. De azóta százszor megnéztem az apját is meg az ideit is. Ugylátom ,hogy már kifejlett példány. A taraja alapján nem biztos, hogy jó kakas lesz, de én a színével nem vagyok kibékülve.
Igen ,keversz én Fülöp Gábor vagyok,és alföldi (örösi) keringőim,galléros fácánjaim,copfos fürjeim,törpe cochinjaim,ill néhány fehér budapesti keringőm van.
Nekem a színével van problémám , persze a képről nehéz megéllapítani a korát, ezért írtam hogy az apja az jobbann tetszik, ha olyan lesz mint az apja akkor szép lesz. Egyébként mennyi az ára?
sok helyen látom hogy az ólakba homok van!Milyen időközönként kell azt kitakarítani?Kibetonozott ólba is lehet?Amit kitakarítok alóluk mehet nyugattan a fedetlen kifutóba?