Minden, ami a jogtiszta iGO navigációs szoftverrel kapcsolatos. A warezolásnak, illetve a warez linkek közzétételének ebben a topikban tiltás a következménye.
MIELŐTT MEGKÉRDEZED:
- iGO Primo kizárólag eszközre telepítve került és kerül forgalomba, telepítős változatban nem.
- Az iGO8 által támogatott készülékek listáját a http://www.igomyway.com/hu/support oldalon találod.
- A térképfrissítések a http://www.naviextras.com oldalon érhetők el.
- A navigációs készülékekkel kapcsolatos kérdéseidet a szomszédos szaktopicokban tudod feltenni.
Mert a siegernek már élet története van. A lényeg, hogy ha nem kap tápot, már ki is kapcsolt. (Meg csak 4,3 -as a kijelző. Öregszem, kell egy nagyobb, hogy lássam. ) Egy régi tomtomomról jó lett rá a progi a sygic helyett. A Wayteqet meg térkép nélkül vettem. Az iGO8 nem az igazi, a tomtomot nem kezeli. Most majd veszek iGO primo-t. állítólag az jó lesz mindenben. Ha!
Teljesen nem vagyok képben, mekkora a navid felbontása?
Sajnos innen...görögböl a Halkidiki félszigeről a Melissi kenpingből most nem tudok brandingot küldeni, mer a nálam lévő iGO8 bandingja csak 480x272 felbontású!
Primo2 brandingja pedig csak 800x480, de az igo8-ra nem jó!
Hát ez az. Nem tudom melyikben van színes ikon. A régi Sieger készülékemben még a Tomtom-os kőkorszaki iGO volt. Ott megvoltak az ikonok 34 oldalom. Azon eredetileg a Sygic progi volt telepítve és az is tudta az ikonokat.- csak már v.hol elkallódott.
Ha van olyan branding-od, amiben szines ikonok vannak akkor azt másold bele, előtte a bentlévöről csinálj biztonsági másolatot.
Nem kell az egész save mappát törölnöd, mert akkor az összes beállítást kezdheted előlről, csak a save mappában lévő "poi_visiblities" txt fájról csinálj biztonsági mentést!
A szines ikonokat ki kell választanod az "egyebek - beállítások - Térképbeállítások - (legalul a..) Hasznos helyek a térképen - Pl. benzinkút - pl.Agip majd a villáskucs/csavarhúzó ikon - bal felső sarok, és ha vannak színes ikonok akkor ott kiválasztod amit szeretnél látni a térképen, és azt is, hogy milyen távolságtól jelenjen meg!
Ha mindent beállítottál, akkor javasolt a save mappában lévő poi_visiblities fájból egy mentést csinálni a Pc-re, mert egy esetleges save mappa törlése után ezt az új save mappába bemásolva meglesznek a beálltások!
A teljes csere sem lett megoldás. Sajnos csak a kék-fehér ikonok maradnak. A Tomtom -os alapból tudná, de az meg nem ehhez a készülékhez való - igaz az egész iGO nem erre lett méretezve. (A sygic meg nehézkes.)
Egy kis segítség kellene. A Wayteq 980BT-n az IGO8 2014Q3 (8.3.4.117940) van. A gondom a sok egyszínű és apró poi. Egyedül a traffipax ami rendes ikonnal megy.
Próbálkozásaim voltak az ikoncserére, de eredmény még nem, mert minden ötletre a Can't open file felirat ugrik be, amennyiben megpróbálom az ikonokat kicserélni a nekem tetszőre.
Minden megoldás érdekel. A segítséget előre is köszönöm.
LENOVO A536 ra feltöltöttem a Szülinapp-ot a 10 napos ingyenes intervallumban.Akkor kipróbáltam,működött...Most,hogy élesben szükségem lenne rá,nem tölti be,csak kiírja hogy tartalmi hiba - content error -és nem találja a global cfg-t. Mi lehet a probléma;kérem,ha tudtok segítsetek,sürgős lenne...Köszi
Egy olyan kérdésem lenne, hogy letöltöttem április 20-án az IGO Szülinapp appot, de telefont cseréltem, és az új telefonon (IOS) már nem tudom letölteni, hiába volt korábban leszedve.
Van valami ötletetek, hogy hogyan tudnám visszatenni?