Keresés

Részletes keresés

Zsu-Mi Creative Commons License 2018.08.09 0 0 4059

Sziasztok!

Nettó 1200 Ft/órå-ėrt takarítót foglalkoztatok Budapesten.

jelentkezni: 06-30/4868396

takaritas63@freemail.hu

Mannheim

Törölt nick Creative Commons License 2018.08.09 0 0 4058

Sziasztok! Teljes körű takarítást vállalok. Családi házak takarítását irodaépületek takarítását. Elsősorban Érd, Százhalombatta, Dunaújváros vonzáskörzetében. Ár: 1500ft. Érd:06-703958549

ildiko2018 Creative Commons License 2018.08.08 0 0 4057

Részmunkaidős Házvezetőnőt keresek!

Nagykövetségi rezidenciában (2.ker.-ben)heti 16-20órában hétfőtől-péntekig angolul társalgási szinten beszélő, megbízható, tapasztalt házvezetőnőt keresek jó fizetéssel.Feladatok:takarítás,mosás,vasalás,kis főzés időnként,ház menedzselése.

Jelentkezni a hr.group.ildiko@gmail.com email címen magyar és angol nyelvű önéletrajzzal.

Anna1986 Creative Commons License 2018.08.06 0 0 4056

Tisztelt Fórumozók!

31 éves nő vagyok.Magánlakások és házak takarítását vállalom.Gyakorlattal rendelkezem.Budapesti munka érdekelne.Heti-két heti rendszerességgel .

Ár:2000/óra

E.mail:anna198611@freemail.hu

Tel:06702737076

krisztiberny09 Creative Commons License 2018.08.04 0 0 4055

Üdvözlök Mindenkit!

Nagytakarítás ,piperetakarítás ,szalon ,lakás ,apartman ,iroda ,airbnb lakás

precíz takarítását vállalom,beleértve az ablaktakarítást ,mosást és vasalást is.

Budapest egész területén ,illetve vonzáskörzetében .

Több éves külföldi és hazai tapasztalattal állok rendelkezésükre .

Leinformálható vagyok ,erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezem.

Háziállat nem jelent gondot ,hatalmas állatbarát vagyok.

Angol (alap)és német(társalgási) nyelven beszélek .

A takarításokban ketten veszünk részt ,ez természetesen a díjat nem befolyásolja .

Örömmel állok rendelkezésükre !

Elérhetőség :krisztaberny09@gmail.com

Otthonoktakaritasa Creative Commons License 2018.08.02 0 0 4054

Üdvözlöm 

Magánlakások takarítását vállalom gyakorlattal elsősorrban a budai kerületekben de megbeszélés alapján a pesti oldal is megoldható. 

Fix díjjal dolgozom.

50-65m2 :6000ft

66-80m2:8000ft

81-110m2:10000ft

111m2 felett illetve ha egésznapos elfoglaltságot jelent a lakás rendbetétele (pl kisebb lakás de nagytakarítás ):15000ft 

Heti rendszerességü takarítást vállalok és ha lehet kisebb m2 lakások takarítását délutánra vállalom.

A nagytakaritásokkal ellentétben én a folyamatos "forgás" kialakitását preferálom..tehát pl minden alkalommal 1-2 ablak tisztítása is a heti feladatok részévé válik így folyamatosan fent lehet tartani a lakás teljes tisztaságát..

Amennyiben szeretné fel venni velem a kapcsolatot:therman768@gmail.com email cimen folyamatosan elérhető vagyok.

Mindenkinek további kellemes napot.

Vizdákné Alexandra Creative Commons License 2018.08.01 0 0 4053

Tisztelt érdeklődők!

Irodák, magán házak illetve szépség szalonok takarításával foglalkozom évek óta.

Heti rendszerességgel csütörtökönként és kettő hetente szerdánként keresek kiegészítést a meglévő munkáim mellé.

Megbízható, leinformálható tisztaság és rendszerető minden káros szenvedélytől mentes vagyok.

Forduljanak hozzám bizalommal!

Kérném, hogy telefonon keressenek!

06 70 60 11 499

Köszönettel Alexandra

tnzsuzsi Creative Commons License 2018.08.01 0 0 4052

Tisztelt Fórumozók!

A XIV.kerületben keresünk hosszútávra, heti rendszerességgel, 3 ingatlanra, tapasztalattal rendelkező, megbízható takarítónőt, magánszemélyt.

Az ingatlanok egy környéken helyezkednek el. Méretük: családiház 160nm, kislakás 38 nm, 70nm iroda. 1,5 -2  napos elfoglaltságot jelent.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését, kérem küldjön egy e-mailt az n_zsuzsi@yahoo.com email címre és adja meg elérhetőségét, árait. 

Előre is köszönöm:

Zsuzsi

Nimace Creative Commons License 2018.07.30 0 0 4051

Kedves takarítónőt keresők!

Fiatal,preciz,több éves tapasztalattal rendelkező , megbízható hölgy vállal NAGY és pipere takarítást Budapest és vonzáskörzetébe.

AirBNB lakások takarítását is vállalom.

06204553664

Ágnes

"Nem csak ott ahol a papok táncolnak

Törölt nick Creative Commons License 2018.07.27 0 0 4050

Üdvözlök minden kedves megrendelöt

30-as éveim végén járok és magán lakások takaritásával foglalkozom .

Általános pipere takarítás-nagytakaritás mosás-vasalás és természetesen ablaktisztitás.

Heti rendszerességgel keresem új családjaimat megüresedett napjaimra.

Budán az11, 1,12,2,2/a kerületek illetve nagykovácsi,törökbálint Érd illetve Budaörs

Pesten pedig 5,6,7,8,13,14 kerületekben.

Amennyiben lehetséges szeretnék kérni egy személyes egyeztetést majd egy megbeszélt idöpont alkalmával  próba takarítást mely során kölcsönösen el tudjuk dönteni hogy meg tudok e felelni a felém támasztott elvárásoknak.Engem egyetlen dolog motivál ha a megrendelö elégedett a munkámmal :)

Amennyiben lenne megbízása a számomra :chrissyglutz36@gmail.com email cimen vegye fel velem a kapcsolatot.

(Elöre elnézést ha pár órát késik a válasz ,azokon a napokon mikor dolgozom reggel illetve este olvasom át a leveleimet és válaszolom meg azokat.)

Mindenkinek további kellemes napot

Chrissy

juditsideas Creative Commons License 2018.07.26 0 0 4049

Kedves Fórumozók!

19. kerületi 104nm-es családi házunk takarítására keresek megbízható, gyakorlattal rendelkező segítséget heti rendszerességgel, lehetőleg csütörtöki vagy pénteki napra, reggeli kezdéssel. Kérem csak akkor jelentkezzen, ha Ön is hosszú távra tervezi ezt a munkát!

A házat 5-6 óra alatt ki lehet takarítani, amiért alkalmanként 8000Ft-ot tudok ajánlani.

Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem a : juditsideas@gmail.com címre írjon.

BabiTak Creative Commons License 2018.07.26 0 0 4048

Tisztelt Fórumozók! 

Ablaktisztítást vállalok főleg Budapest belvárosában, fix árért!

Középkorú nő vagyok, nagy gyakorlattal ! 

E-amil: vargababika@gmail.com

Tel:0620/2539227.

BabiTak Creative Commons License 2018.07.25 0 0 4047

Tisztelt Fórumozók!

Közeleg az ablaktisztítás szezonja, ami nekem a kedvenceim közé tartozik, vállalom Budapest belvárosában! Fix árért!

Középkorú, temperamentumos nő vagyok, nagy rutinnal!!

Tel:0620/2539227.

E-amil:vargababika@gmail.com

marcsi 1954 Creative Commons License 2018.07.25 0 0 4046

Kedves Keresők!

Garzon lakás takarítást vállalok a 3.ker Rómain, vagy Békáson!  Fix bér:   5000ft !

001Angyal Creative Commons License 2018.07.25 0 0 4045

Kedves Tagok!

Vállalok hosszútávon rendszeres takarítást, vagy alkalmi teljes körű nagytakarítást.
Magánlakások takarítását, iroda takarítást,rendelők-várók takarítását.

Több éves gyakorlattal, referenciával.

Gyorsan alaposan dolgozom, így lehetőség szerint inkább fix árban szeretek megállapodni.

Látatlanba semmit nem vállalok el, nagyon rossz tapasztalatok miatt.:(

Kérem komolytalan emberek kíméljenek, aki azt gondolja, hogy egy előre megbeszélt lefixált időpontot az utolsó pillanatban lemondhat, mert épp a körmöse akkor ér rá pont....nyilván van olyan eset amikor le kell mondani, át kell rakni...rugalmas vagyok, de ne játszunk egymás idejével, pénzével.

Általában saját kulcsom van, nem szokott ebből probléma lenni, de azért futottam már bele hasonló esetekbe sajnos.

Ecseren élek így Pécel, Maglód, és a közeli kerületek lennének ideálisak,Budapest néhány kerülete is szóba jöhet,  de ha mondasz egy kerületet utcanévvel megnézem, és még az is lehet, hogy nem a világ két különböző szegletében lakunk egymástól.

Igény esetén vállaljuk hétvégén s.o.s. munkára , költözés előtti nagytakarítást, jól összeszokott segítőtársammal.

Érdeklődni:06205323009

További szép napot!

Üdv.:Anita

Barn. Creative Commons License 2018.07.24 0 0 4044

Pécs környékéről van-e valaki aki heti 1x takarítást vállal.

korrekttakaritas.hu Creative Commons License 2018.07.23 0 0 4043

Ha rendszeres takarításra van szüksége mi segítünk, megbízható takarítónők, 50millió forintos felelősségbiztosítás: Rendszeres takarítás

vpontk Creative Commons License 2018.07.23 0 0 4042

Budapest 13. kerületi gyógyszertárba takarítónőt keresek heti 40 órában, bejelentve. Érdeklődni: (20) 546 6148 vagy budapest@patikaplus.hu

Részmunkaidős is jelentkezhet.

gyökécske Creative Commons License 2018.07.21 0 0 4041

Kedves Hirdetők!

Alkalmanként nagytakarítást vállalok családoknál (esetleg kisebb irodákban is) és vasalást. (Hétfő-csütörtök-pénteki napok kivételével) 10 éves gyakorlat.

Ajánlatokat a következő email címre kérném: prucsok55@gmail.com

Mindennickfoglalt1234 Creative Commons License 2018.07.19 0 0 4040

Szia Roxana, elkuldened kerlek az elerhetosegeidet a zsanett88kukacfreemail.hu-ra? Koszi!

Előzmény: Roxana23 (4039)
Roxana23 Creative Commons License 2018.07.18 0 1 4039

Üdvözlök mindenkit! Magánlakások,irodák egyéb helységek takarítását vállalom! 3.kerületi lakos vagyok,de nem jelent gondot a többi kerület sem. Számlaképes vagyok,ha szükség van rá! Keressen bizalommal! Fix árért dolgozom!

Nikolett0224 Creative Commons License 2018.07.16 0 0 4038

Üdvözlök mindenkit!

Magán irodák,irodahelységek,magán lakások stb. takarítását vállalom délutáni órákban.Órabérem nincs,fix pénzben dolgozom.

Jelenleg van főállásom.E-mail címem:rebakniki2@gmail.com

Köszönettel:Nikolett

Törölt nick Creative Commons License 2018.07.15 0 0 4037

Üdvözlök mindenkit!

Magán irodák,irodahelységek,magán lakások stb. takarítását vállalom délutáni órákban.Órabérem nincs,fix pénzben dolgozom.

24éves fiatal lány vagyok,jelenleg van főállásom és egy kis mellékest szeretnék.E-mail címem:rebakniki2@gmail.com

Köszönettel:Nikolett

Judetta Creative Commons License 2018.07.13 0 0 4036

Sziasztok!

13.kerületbe keresek ablakpucolásra megbízható magánszemélyt egy 2. emeleti újépítésű társasházba. Az üvegek ősszmérete 10 nm.

Ajánlásokat köszönöm!!

Drotár Jánosné Éva Creative Commons License 2018.07.12 0 0 4035

Szép napot

sürgősen holnap délutánra vagy szombatra keresek takarítót! jól.13-14

XI. kerületi 50nm-es panellakás nagytakarítása, ablakpucolás, stb..

drotarja@gmail.com

06303514115

árajánlatot kérek, köszönöm!

Emese Szegedi Creative Commons License 2018.07.12 0 0 4034

Kedves Krisztina!

Egy 157 nm-es irodába keresünk heti 1 alkalomra, lehetőség szerint péntekenként 13 óra és 18 óra közötti takarítási munkára egy megbízható, szorgalmas személyt. A munka kb. 2.5-3 óra lenne.

Helyileg a Nyugatinál, a Bajcsy-Zsilinszky úton vagyunk.

Ha esetleg érdekelné, kérem jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 06 30 610 2265

Előzmény: haushaltshilfe201502 (4033)
haushaltshilfe201502 Creative Commons License 2018.07.10 0 0 4033

Üdvözlök mindenkit

3 év külfödön töltött év után hazahúzott a szivem :) és mivel kint is magánlakások takaritásával foglalkoztam szeretném ezt itthon újra felépiteni.Nem titkolt célall hogy egy vállakozás formájában további hölgyeknek is tudjak segiteni munkához jutáshoz,de ehhez elöször nekem kell kiépiteni a saját elégedett ügyfélkörömet lépésröl lépesre,de én merek nagyot álmodni ;)

Amit rólam tudni lehet 36 éves vagyok ,megbizható és talpraesett (általában mindig sikerül megtalálni a megoldást) nyílt és öszinte és hogy miért irom ezt ?Mert egyre többet lehet olvasni a fórumokon hogy a takarítónök körében a legnagyobb gond nem a munkájuk minösége hanem a megbizhatatlanság...nem mondom hogy én nem leszek beteg vagy nem jöhet közbe valami de az biztos hogy a telefont megtudom emelni és idöben értesiteni a munkaadómat aki számit rám (de persze ez kölcsönösen igaz,olyan helyre mégegyszer nem tudok menni ahol vagy nem mondják le a munkát vagy aznap szólnak csak,sajnálom de én tényleg ebböl szeretnék megélni)

A lakás teljes rendbetételét illetve takaritását vállalom,az ablaktisztitástól a vasalásig mindent,és ha éppen azzal tudok segíteni mielött érkezem be szaladok a boltba piacra bevásárolni akkor ez már csak megbeszélés kérdése.

Ami még fontos információ lehet hogy nem rendelkezem jogositvánnyal .

Angollal és némettel is elboldogulok.

kerületek közül elsösorrban a Budai kerületeket (1,2,3,12,11) tudom a legegyszerübben elérni de Pest belsöbb kerületei is megoldhatóak :5,6,7,8,9,13

Tudom hogy ez egy nem teljesen sablon szerü bemutatkozás de amennyiben szimpatikusnak talált és bizalmat szavaz nekem kérem irjon :haushaltshilfe201502@gmail.com címre és átküldöm rövid fényképes önéletrajzom illetve egyeztetjük a további részleteket.

Üdvözlettel

Krisztina

Veterano67 Creative Commons License 2018.07.10 0 0 4032

Tisztelt Érdeklődők!

180 m2-es budaörsi családi házunkba keresünk házvezetőnőt min. heti 4 napra, illetve napi 6 órára.

Feladatok: takarítás, mosás, vasalás, éves szinten néhány alkalommal gyerekfelügyelet.

Fizetés, egyéb feltételek megegyezés szerint. Jelentkezéseket a jlitvai@intellectum.hu címre várok.

Tisztelettel:

János

zsofi33 Creative Commons License 2018.07.09 0 0 4031

Kedves Ildi :)

A XVIII. kerületbe  a Béke tér környékére 55 nm családi házba keresek segitséget takaritás ügyben.
Mozgásomban erősen korlátozott vagyok pillanatnyi állapotom miatt .

Hosszú távra keresek segitséget.
 1000 Ft-nál többet fizetni nem tudok ezért heti kb 6 órára szeretnék segitséget találni.

Ha tudja vállalni akkor kérek egy elérhetőséget és fel fogom hivni.

Köszönettel Zsófia

Előzmény: dologidő (3964)
djR1337 Creative Commons License 2018.07.06 0 0 4030

a hirdetés már nem aktuális !!

Előzmény: djR1337 (4024)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!