Sziasztok! Teljes körű takarítást vállalok. Családi házak takarítását irodaépületek takarítását. Elsősorban Érd, Százhalombatta, Dunaújváros vonzáskörzetében. Ár: 1500ft. Érd:06-703958549
Magánlakások takarítását vállalom gyakorlattal elsősorrban a budai kerületekben de megbeszélés alapján a pesti oldal is megoldható.
Fix díjjal dolgozom.
50-65m2 :6000ft
66-80m2:8000ft
81-110m2:10000ft
111m2 felett illetve ha egésznapos elfoglaltságot jelent a lakás rendbetétele (pl kisebb lakás de nagytakarítás ):15000ft
Heti rendszerességü takarítást vállalok és ha lehet kisebb m2 lakások takarítását délutánra vállalom.
A nagytakaritásokkal ellentétben én a folyamatos "forgás" kialakitását preferálom..tehát pl minden alkalommal 1-2 ablak tisztítása is a heti feladatok részévé válik így folyamatosan fent lehet tartani a lakás teljes tisztaságát..
Amennyiben szeretné fel venni velem a kapcsolatot:therman768@gmail.com email cimen folyamatosan elérhető vagyok.
30-as éveim végén járok és magán lakások takaritásával foglalkozom .
Általános pipere takarítás-nagytakaritás mosás-vasalás és természetesen ablaktisztitás.
Heti rendszerességgel keresem új családjaimat megüresedett napjaimra.
Budán az11, 1,12,2,2/a kerületek illetve nagykovácsi,törökbálint Érd illetve Budaörs
Pesten pedig 5,6,7,8,13,14 kerületekben.
Amennyiben lehetséges szeretnék kérni egy személyes egyeztetést majd egy megbeszélt idöpont alkalmával próba takarítást mely során kölcsönösen el tudjuk dönteni hogy meg tudok e felelni a felém támasztott elvárásoknak.Engem egyetlen dolog motivál ha a megrendelö elégedett a munkámmal :)
Amennyiben lenne megbízása a számomra :chrissyglutz36@gmail.com email cimen vegye fel velem a kapcsolatot.
(Elöre elnézést ha pár órát késik a válasz ,azokon a napokon mikor dolgozom reggel illetve este olvasom át a leveleimet és válaszolom meg azokat.)
19. kerületi 104nm-es családi házunk takarítására keresek megbízható, gyakorlattal rendelkező segítséget heti rendszerességgel, lehetőleg csütörtöki vagy pénteki napra, reggeli kezdéssel. Kérem csak akkor jelentkezzen, ha Ön is hosszú távra tervezi ezt a munkát!
A házat 5-6 óra alatt ki lehet takarítani, amiért alkalmanként 8000Ft-ot tudok ajánlani.
Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem a : juditsideas@gmail.com címre írjon.
Vállalok hosszútávon rendszeres takarítást, vagy alkalmi teljes körű nagytakarítást. Magánlakások takarítását, iroda takarítást,rendelők-várók takarítását.
Több éves gyakorlattal, referenciával.
Gyorsan alaposan dolgozom, így lehetőség szerint inkább fix árban szeretek megállapodni.
Látatlanba semmit nem vállalok el, nagyon rossz tapasztalatok miatt.:(
Kérem komolytalan emberek kíméljenek, aki azt gondolja, hogy egy előre megbeszélt lefixált időpontot az utolsó pillanatban lemondhat, mert épp a körmöse akkor ér rá pont....nyilván van olyan eset amikor le kell mondani, át kell rakni...rugalmas vagyok, de ne játszunk egymás idejével, pénzével.
Általában saját kulcsom van, nem szokott ebből probléma lenni, de azért futottam már bele hasonló esetekbe sajnos.
Ecseren élek így Pécel, Maglód, és a közeli kerületek lennének ideálisak,Budapest néhány kerülete is szóba jöhet, de ha mondasz egy kerületet utcanévvel megnézem, és még az is lehet, hogy nem a világ két különböző szegletében lakunk egymástól.
Igény esetén vállaljuk hétvégén s.o.s. munkára , költözés előtti nagytakarítást, jól összeszokott segítőtársammal.
Üdvözlök mindenkit! Magánlakások,irodák egyéb helységek takarítását vállalom! 3.kerületi lakos vagyok,de nem jelent gondot a többi kerület sem. Számlaképes vagyok,ha szükség van rá! Keressen bizalommal! Fix árért dolgozom!
Egy 157 nm-es irodába keresünk heti 1 alkalomra, lehetőség szerint péntekenként 13 óra és 18 óra közötti takarítási munkára egy megbízható, szorgalmas személyt. A munka kb. 2.5-3 óra lenne.
Helyileg a Nyugatinál, a Bajcsy-Zsilinszky úton vagyunk.
Ha esetleg érdekelné, kérem jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 06 30 610 2265
3 év külfödön töltött év után hazahúzott a szivem :) és mivel kint is magánlakások takaritásával foglalkoztam szeretném ezt itthon újra felépiteni.Nem titkolt célall hogy egy vállakozás formájában további hölgyeknek is tudjak segiteni munkához jutáshoz,de ehhez elöször nekem kell kiépiteni a saját elégedett ügyfélkörömet lépésröl lépesre,de én merek nagyot álmodni ;)
Amit rólam tudni lehet 36 éves vagyok ,megbizható és talpraesett (általában mindig sikerül megtalálni a megoldást) nyílt és öszinte és hogy miért irom ezt ?Mert egyre többet lehet olvasni a fórumokon hogy a takarítónök körében a legnagyobb gond nem a munkájuk minösége hanem a megbizhatatlanság...nem mondom hogy én nem leszek beteg vagy nem jöhet közbe valami de az biztos hogy a telefont megtudom emelni és idöben értesiteni a munkaadómat aki számit rám (de persze ez kölcsönösen igaz,olyan helyre mégegyszer nem tudok menni ahol vagy nem mondják le a munkát vagy aznap szólnak csak,sajnálom de én tényleg ebböl szeretnék megélni)
A lakás teljes rendbetételét illetve takaritását vállalom,az ablaktisztitástól a vasalásig mindent,és ha éppen azzal tudok segíteni mielött érkezem be szaladok a boltba piacra bevásárolni akkor ez már csak megbeszélés kérdése.
Ami még fontos információ lehet hogy nem rendelkezem jogositvánnyal .
Angollal és némettel is elboldogulok.
kerületek közül elsösorrban a Budai kerületeket (1,2,3,12,11) tudom a legegyszerübben elérni de Pest belsöbb kerületei is megoldhatóak :5,6,7,8,9,13
Tudom hogy ez egy nem teljesen sablon szerü bemutatkozás de amennyiben szimpatikusnak talált és bizalmat szavaz nekem kérem irjon :haushaltshilfe201502@gmail.com címre és átküldöm rövid fényképes önéletrajzom illetve egyeztetjük a további részleteket.
A XVIII. kerületbe a Béke tér környékére 55 nm családi házba keresek segitséget takaritás ügyben. Mozgásomban erősen korlátozott vagyok pillanatnyi állapotom miatt .
Hosszú távra keresek segitséget. 1000 Ft-nál többet fizetni nem tudok ezért heti kb 6 órára szeretnék segitséget találni.
Ha tudja vállalni akkor kérek egy elérhetőséget és fel fogom hivni.