szvsz ugorgy neki meegegyszer van annak ertelme. persze lehet hogy te nem tudod felfogni. erre nem is gondoltam... talan meegis van valami ebben a genom dologban?
'köszönöm kérdésed, valahogy elvagyok, csak ez a sok zsidó ne lenne:))'
haat mit irjak, mit gondoljak erre? miert allunk meg, miert alljunk meg feeeluton. ha baj hogy ez a sok zsido (itt) van akkor nyilvan az is baj hogy ez a sok nem zsido is (itt) van. es akkor meeg jonnek a mindenfele kevercsek...
akartam irni hogy nem el hanem meg... erre ranezek es maar leirtad elore... ekkora kozhely es soha nem hallottam meeg. es meeg hany kozhelyet talaltam fel UJRA!...
meg ez a sok nemzsido ne lenne... meg ne lenne ez a sok zsido aki nemzsidonak mondja es a sok nemzsido aki meg zsidonak mondja magat. ne lennenek ezek a sok felzsidok. es ne lennenek azok sok felnem vagy nemfelzsidok. (vannak ilyen nemfelzsidok?).ne lennenek azok a sok felzsidok akik egeszzsidonak es a felnemzsidok akik egesznemfelzsidonak valljak magukat. ne lennenek azok akik felnemzsidok es baszogatjak a nemfelzsidokat hogy felzsidok vagy legalabb felozsidok vagy meginkabb felelmetes zsidok legyenek. aam ezek sertodotten visszautasitjak a gyanusitasokat es inszinualasokat es megbelyegzeseket es meg nem belyegzeseket es azt mondjak hogy menjetek ti a k. anyatokba!
es akkor meeg itt vannak a desperadok. akik feelig desperadok ugyan de egeszen desperadoknak tekintik magukat es a monarchia vasutallomasairol es az ott legelo kecskekrol almodoznak...
Így van kedves Osztap. Engem nem érdekel, hogy ki hová huzigálja az ixet, attól még lehetünk jóban. Egyébként remekül tudok ellenfelet szelidíteni... :)))))))