Megjartam Szegedet, tetovel es anelkul, az auto qvajo:-)
Most elvezem, telen meg szetszedem:-)
Kerdes: 44 visszapillanto, ugy 120 felett remeg, nem nagyon nem akar leesni, de elegge hogy a mogottem levok mar homalyosak legyenek, ez normalis? vagy vegyem fel a "tennivalo listamra"
attilka
ha valakinek van gyari gyerekulese, erdekel:) ugye nico!
Ma megint szerelgettem egy kicsit!!! A hátsó traktusból már csak a kézifék kötél fele és a kipufogó hiányzik a többi fennt van!!!!!!!!!!! És kurva jól néz ki..............
Mondja azt valaki, hogy az autonak nincs lelke, miutan Nico elmondta szerinte mit kell szetszednem, azota nem jon a meleg levego, pedig nem csinaltam semmit:-)
akkor felteszem a kerdest, nem akar valaki valami aprosagot rendelni a mittelmotor-tol?? 12eur a szallitas, azt meg tudnank osztani...intezek mindent, kifiz+atvesz..attilka
ki akartam nyitni a motorhazfedot es egy apro "katt" ezutan fityeget a kar. Az egesz egy muanyag haz, a bovden is muanyagba van agyazva, na az le is tort (aki latott mar tudja hogy nem vagyok egy birkozo alkat-:)).. szoval kene nekem egy ilyen teljes darab, es ha mar akkor kicserelnem a bovdent is tobb helyen le van kopva a muanyag burkolat es rozsdas a kulso fém resz... ahogy neztem nagyobb bontas nelkul cserelheto..
most egy fogoval jarok a kesztyutartoban:-(
a masik ami ennel sokkal jobban zavar az a 30 fokban a labamra jovo 50 fokos levego...
Ma láttuk a Makinál a piros lámpát, nagyon tuti lett és nem festék. :-))) Kár hogy nem volt nálam fényképezőgép, de ha lesz időm holnap kiszaladok azt jól lefotózom, és felrakom ide.
Ma voltam futóműállíttatni, egy nagyon fasza helyet találtam a Helsinki úton snowfoxal szemben, a MAN telepen hátul van egy gumis és egy futóműállítós, a felszerelés és szaktudás profi. 5e forint volt az állítás, de ezért meg is dolgoztak.
Igen,én is csináltam már ilyen festékes mutatványt,azt se mondhatnám hogy csúnya lett,de ez nálam még akkor is messze van az igényességtől.Jobb az ha gyárilag olyan!:))Azért kössz a tippet!
Én már csináltam ilyet spéci lámpafestékkel és jó is lett! Az E28 as Bmw-m anno kapott egy hátsó felső lámpasor sötétítés és a 924 szintén régebben egy pirosítást. Parádésan sikerült mindkettő harmadszorra, de le lehetett mosni lakkbenzinnel és nem bántotta a műanyagot.
Nézzetek fel a www.frontenginedporscheclub.hu oldalra és a linkek között a legutolsó helyen lévőre kattintsatok! Nem egy utolsó oldal! A Yetro linkje ez és egy jópofa yungtimer autóversenyre invitál. Mindenki aki úgydönt, hogy eljön az biztos nem fog csalódni.
Megint beneveztem, bár a legutolsón nem értem oda a dobogóra! Lehet, hogy ez már függőség? :-)
Nem tudom, hogy a németek hogy csinálják, itthon láttam ilyet, vettek a Homasitában festéket (igaz spec. Lámpabura festék) oszt lefújták, a helyi vagánytól meg elkértek egy csomó pízt. Fiatal koromban (akkor még a Homasita mellett laktam) a Vectramon én is lefújtam sk. teljesen homogén lett, állítólag le is lehet oldani ha már meguntad:-) bár ma már inkább a gyári dolgokat preferálom…
A piros azért nem jó mert az autóm ugye narancs,és egy kis kontrasztot szeretnék optikailag.Ezért fekete a felnim,az első lámpáim is sötétitettek lesznek az oldalindex is,és az ablakok is kapnak majd egy enyhe fóliázást!Igazábol olyan füstüveg szerüt szeretnék,de ha nagyon nincs beérem a teljesen feketével!Kössz hogy szólsz!
Láttam már sötétített lámpát, olyan 100 euró környékén kelt el. Most van egy cég amelyik sötétít 37 euróért egy pár hátsólámpát, de ez csak németországban van, gondolom a szállítási nehézségek miatt.
Ha látok árulni szólok.
Azért megjegyezném hogy a tiszta piros nekem is jobban tetszik, egy időben vadásztam is rá, de azt szintén rég nem láttam.
Maki
neked van piros lámpád??? én azt még miért nem láttam???
Le volt lazulva a stabilizátor rúd első szilentjeinek bilincseinél lévő 2-2 db 8-as csavar. De nem nagyon csak éppen annyira hogy kis rántásra semmit sem csinált. Pedig önzáró anyákkal raktam össze. Ekkorát régen szívtam. a javítás 1 percet sem vett igénybe. most minden tökéletes, hétfőn még elviszem futóműveshez.
csak magamra lehetek mérges...az is vagyok.... :-((
Szeretnék köszönetet mondani Kovács Gábor úrnak, aki megjavította ma a gömbfejemet. :-))))
Nagyon rendes volt, kb 10:30-kor értem oda és 11-re kész is volt a felújítás. Le a kalappal, pénteken, a lagnagyobb szabadságolások közepette, és a munkáját is remekül érti.