Keresés

Részletes keresés

Derek Creative Commons License 2005.08.09 0 0 429

"Csinálhatnak akármit, a ballib médiában pozitív visszhangot a büdös életben nem kapnak. "

nagyon nem szeretnem ha egy ilyen rendezveny akar a liberalis akar a balmediaban barmifele pozitiv visszhangot kapna.

Egy olyan rendezveny ahol nem lephet fel egy szinesboru eloado az egy nyilas , raszzista rendezveny akarmit hadovaljon itt barki. Mertha nem az lenne akkor azokat kivagnak a rendezvenyrol akik egy eloadonal az ilyesmit szempontozzak.

Előzmény: Fine Tune (428)
Fine Tune Creative Commons License 2005.08.09 0 0 428

Csinálhatnak akármit, a ballib médiában pozitív visszhangot a büdös életben nem kapnak. Szerintem ez nem is annyira fontos. 

Előzmény: takacsi (427)
takacsi Creative Commons License 2005.08.09 0 0 427
És miért nem nyeri el egy 10 ezer résztvevős rendezvény a pozitív hír értékét/határát?

Avagy szelektív az érzékelő?
Előzmény: Indián (426)
Indián Creative Commons License 2005.08.09 0 0 426
A negatív sajtóvisszhangot úgy lehet leginkább elkerülni, hogy ez a nyilas csőcselék megpróbál elvegyülni, mert így együtt naon feltűnőek...
Előzmény: takacsi (424)
takacsi Creative Commons License 2005.08.09 0 0 424
Az Index 2003-ban jelentetett meg híradást a MAGYAR SZIGETről (akkor az volt a fájdalma, hogy fizetni kell a sajtósoknak is belépődíjat).
2004-ben és most meg sem említette, hogy lesz, van MAGYAR SZIGET, csak a végén a "gidát".
Bravó elfogulatlan hazai hírszolgáltatás...
dSh2 Creative Commons License 2005.08.09 0 0 423

Hehe.

Bírom, ahogy a proli náci ráront az "úri" fasiztoidnak. :-)

Előzmény: otto katz (416)
dSh2 Creative Commons License 2005.08.09 0 0 422

"shf2, vagy mi a nickje írta"

Meséld már el nekem, hogyan sikerült elintézned, hogy magyarnak szülessél? Tényleg érdekelne! Elárulhattad volna annak a több mint öt milliárd szerencsétlen fasznak is, akik nem voltak képesek magyarnak születni. :-)

Előzmény: takacsi (366)
Powersystem Creative Commons License 2005.08.09 0 0 421
A nép alatt a jobbosokat is odaérted ugye? Mert azok között is akadt szép számmal aki nemmel szavazott.
Előzmény: Architectural Student (420)
Architectural Student Creative Commons License 2005.08.09 0 0 420

amihez pártod és néped legutóbb dec 5-én járult hozzá nagy erőkkel

a képeket illetően szerintem egy koncerten tomboló közönség majdhogynem mindig ilyen összhatást kelt, látunk hasonlót majd az internacionálisan összehányt szigetről is

nem nagy szám 

Előzmény: jehu (413)
jehu Creative Commons License 2005.08.09 0 0 419

Nem erről van szó, hanem arról, hogy öntudatos és tisztességes ember bojkottál mindent, ami náci, náciktól való.

Zenét, jó zenét sokat lehet hallani - nem kell ahhoz náci zenekart keresni. Az időjárás-jelentéshez sem kell Demokratát olvasni, bár talán ott is megtalálhatod...

Előzmény: otto katz (417)
otto katz Creative Commons License 2005.08.09 0 0 418

haha, az van odaírva, hogy "galléria".

Előzmény: barbo (415)
otto katz Creative Commons License 2005.08.09 0 0 417

igazad van. attól hogy meghallgatsz egy számot még nem leszel náci. ha meg tetszik akkor se. ez olyan minthogy régen mondták, hogy ha meghallgatsz egy beatles nótát sátánista leszel egybQl.

Előzmény: zálycsik (396)
otto katz Creative Commons License 2005.08.09 0 0 416

te drogszigetes senki.

neked az köll mi hogy közösen imádkozzatok a drogszigten az ország elpusztításáért. ezér van magyar meg székely táncház például minden este,hogy le lehessen mészárolni valakit. drogosok. fújj, még a keresztény történelmi egházak is bedöltek ennek a halálszigetnek, mer azok is kinnlesznek. meg a zsidók is. fújj. egymás mellett, a sok magyarellenes. nemhogy mindenki megállnak szépen és csinálná egyszerre a dolgokat.

Előzmény: Törölt nick (372)
barbo Creative Commons License 2005.08.09 0 0 415

És érdemes szép képeket is nézegetni: http://www.magyarsziget.hu/?name=gallery&g=vtwisxkf - hát, mint mondjak, ha ezek az IGAZ magyarok, akkor mi mind patkányok között élünk... :-(

Előzmény: Törölt nick (411)
méregkeverő Creative Commons License 2005.08.09 0 0 414

Nem ér!!!!

Most akartam bemásolni ezeket én is!!!!!

Arra az eshetőségre, ha ezeket a beírásokat késöbb törlik is a www.magyarsziget.hu forumából (úgye igaz magyar ember nem lop, de legalább is  a meglopott se beszéljen róla), ezennel tanusítom, hogy 2005.08.09 10:00-kor valóban ott voltak!

Előzmény: Törölt nick (411)
jehu Creative Commons License 2005.08.09 0 0 413
Sajnos, a (megemésztetlen) kisebbségi sors, a megőrződött archaikus struktúra, kultúra súlyosan deformálta a sok határon túli magyar gondolkodását.
Előzmény: brioska (412)
brioska Creative Commons License 2005.08.09 0 0 412
az a szomoru, hogy ugyanez a szoveg (es neany hasonlo) erdelyben templomban es szekelykapun is olvashato.
Előzmény: jehu (284)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.09 0 0 411

Azt nem tudom, hogy a Magyar Sziget kozonsege, illetve szervezoi mennyire nyilasok, vagy mennyire tisztesseges MAGYAR emberek, de erdemes olvasgatni a hivatalos honlap forumat.

Izellito:

Letiltották Szikora színesbőrű gidáját a Magyar Szigeten
http://index.hu/politika/belfold/szik0808o/

Hát ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy tudhatta volna a Szikora, hogy hol fognak fellépni. Másik , meg hogy én sem szeretem a niggereket, de eltűrtem volna a színpadon, ha már így alakult, mert ettől lesz rossz híre a magyarszigetnek, ami csak nekünk lesz rossz...

---------------------------------------------------------------------------------------------

A kedves R-GO gidára a franc sem volt kíváncsi, az ember örül, ha néha egy kis időre nem valami másságot kell elviselnie. Egy évben egy hét, olyan nagy dolog ez? Magyar Sziget, nem más. Örülök, hogy így esett, és nem léphetett fel! Hűha és most oda a jóhírünk? Melyik jó hírünk? A Polgári Körösök előtt? Nagy veszteség. Ha fellépett volna, akkor viszont elsüllyednék szégyenemben, és rajtunk röhögne az ország. Legalább jövőre jobban meg lesz válogatva, hogy ki lép fel. Ennyi.

---------------------------------------------------------------------------------------------

De azert a kedvenc hozzaszolasom ez:

Aki lenyúlta még szerdán az Árpád sávos zászlómat, és a bomberem, az kérem, juttassa vissza. Hihetetlen... A Magyar Szigeten... elvileg csak MAGYAROK voltak. Így testvérétől lopott az illető...

Antisystem Creative Commons License 2005.08.08 0 0 410

na persze ha van egy jo ugyvedjuk aki be is hajtja a penzt ilyen esetben mondjuk 2 ev pereskedes utan. 

Dehogy kell, a klf rendezvény-szervezők és zenekarok között elég jól működik az ilyesféle véd- és dacszövetség, önvédelmi okokból. Amíg a koma nem fizeti ki ami jár, lesheti, hogy kap fellépőket a rendezvényeire...legfeljebb huszonötödrangú "mi fizetünk, hogy elmehessünk" csapatokat...

Merthogy egy időben divat lett a honi diszkó-tulajok és hasonlók között a "ma csak harmincan jöttek be, kvázi nem fizetek" szemlélet...amiről le kellett nevelni őket.

ÜdV

Előzmény: Derek (361)
geszthi Creative Commons License 2005.08.08 0 0 409
Igaz, de en azt mondom, hogy az Index ezzel a cikkel nem az uber-magyarokat gette le, hanm Szikora Robertet.

Rosszabb mint ok. Azok "legalabb" nyiltan rasszistak, de nagy vallasos, szeresuk egymast Robi az penzert mindenre kepes.
Előzmény: Törölt nick (397)
geszthi Creative Commons License 2005.08.08 0 0 408
A jobbsajtó (amely a jobb sajtó) nem ír ostoba, marginális jelenségekről, mert ezek jelentéktelen dolgok.

Ja, mint a MNemzet az allando nemzeti fontossagu kulfoldi zsido infoival, amihez ha kell meg a Reuters hireit is meghamisitja, hogy oruljenk a hivek?

"Valahogy nem születnek ilyen drámai hangú cikkek a délvidéki magyarság ellen elkövetett valós, tettleges támadások ügyében, vagy a temerini magyar fiatalokra kirótt döbbenetes időtartamú börtönbüntetések ügyében.

Azokra a a szadista magyarokra gondolsz akik "anyaszült meztelenre vetkoztettek, fejére zsákot húztak, levizelték, végbelébe botot szúrtak. Eltörték az állkapcsát, az arccsontját, a halántékát, zúzódásokat okoztak a tarkóján" a szerb aldozatnak?

No igen, azokert sirjatok csak ti, hogy dobbenetes hosszu!
Előzmény: Contra2005 (354)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.08 0 0 407
:))))))))))
Előzmény: zálycsik (405)
zálycsik Creative Commons License 2005.08.08 0 0 406
Ha beveszi az exet még hülyébb lesz, ne kívánd! :))
Előzmény: Törölt nick (404)
zálycsik Creative Commons License 2005.08.08 0 0 405
Azért már előtte is lehet sejteni.
"van faszfejnek egy szárnysegédje,
csak cilinder kéne a tökfejére,
máris ő lenne a porondmester,
ki BOKROS teendői mellett nyugodtan hesszel."

Mondjuk a "halál a politikusokra" szám mindent elmond a zenekar filozófiájáról. :))
Előzmény: Törölt nick (402)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.08 0 0 404
Ma is messze gurult a gyógyszered?:-)
Előzmény: dSh2 (317)
zálycsik Creative Commons License 2005.08.08 0 0 403
"Monnyuk, én is köpök arra, hogy egy hozzád hasonló alak miről mit gondol"
Nah akkor maradjunk ennyiben.
Előzmény: jehu (398)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.08 0 0 402
Természetesen, abból derül ki, hogy Horn Gyuláról szól a dal. A Pitbullban az elfogulatlanság is milyen szimpatikus.
Előzmény: zálycsik (401)
zálycsik Creative Commons License 2005.08.08 0 0 401
Jah azt én is! Az én verziómban a végén van egy csöppet politikailag nem korrekt felkiálltása az énekesnek. :)))
Előzmény: Törölt nick (400)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.08 0 0 400
Mondjuk a Cigánykirály c. számot nem ismerem, a Faszfejkirályt azt bírom.
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.08 0 0 399
A Rózsaszín Pitbull az király! :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!