"Csinálhatnak akármit, a ballib médiában pozitív visszhangot a büdös életben nem kapnak. "
nagyon nem szeretnem ha egy ilyen rendezveny akar a liberalis akar a balmediaban barmifele pozitiv visszhangot kapna.
Egy olyan rendezveny ahol nem lephet fel egy szinesboru eloado az egy nyilas , raszzista rendezveny akarmit hadovaljon itt barki. Mertha nem az lenne akkor azokat kivagnak a rendezvenyrol akik egy eloadonal az ilyesmit szempontozzak.
Az Index 2003-ban jelentetett meg híradást a MAGYAR SZIGETről (akkor az volt a fájdalma, hogy fizetni kell a sajtósoknak is belépődíjat). 2004-ben és most meg sem említette, hogy lesz, van MAGYAR SZIGET, csak a végén a "gidát". Bravó elfogulatlan hazai hírszolgáltatás...
Meséld már el nekem, hogyan sikerült elintézned, hogy magyarnak szülessél? Tényleg érdekelne! Elárulhattad volna annak a több mint öt milliárd szerencsétlen fasznak is, akik nem voltak képesek magyarnak születni. :-)
amihez pártod és néped legutóbb dec 5-én járult hozzá nagy erőkkel
a képeket illetően szerintem egy koncerten tomboló közönség majdhogynem mindig ilyen összhatást kelt, látunk hasonlót majd az internacionálisan összehányt szigetről is
Nem erről van szó, hanem arról, hogy öntudatos és tisztességes ember bojkottál mindent, ami náci, náciktól való.
Zenét, jó zenét sokat lehet hallani - nem kell ahhoz náci zenekart keresni. Az időjárás-jelentéshez sem kell Demokratát olvasni, bár talán ott is megtalálhatod...
igazad van. attól hogy meghallgatsz egy számot még nem leszel náci. ha meg tetszik akkor se. ez olyan minthogy régen mondták, hogy ha meghallgatsz egy beatles nótát sátánista leszel egybQl.
neked az köll mi hogy közösen imádkozzatok a drogszigten az ország elpusztításáért. ezér van magyar meg székely táncház például minden este,hogy le lehessen mészárolni valakit. drogosok. fújj, még a keresztény történelmi egházak is bedöltek ennek a halálszigetnek, mer azok is kinnlesznek. meg a zsidók is. fújj. egymás mellett, a sok magyarellenes. nemhogy mindenki megállnak szépen és csinálná egyszerre a dolgokat.
Arra az eshetőségre, ha ezeket a beírásokat késöbb törlik is a www.magyarsziget.hu forumából (úgye igaz magyar ember nem lop, de legalább is a meglopott se beszéljen róla), ezennel tanusítom, hogy 2005.08.09 10:00-kor valóban ott voltak!
Azt nem tudom, hogy a Magyar Sziget kozonsege, illetve szervezoi mennyire nyilasok, vagy mennyire tisztesseges MAGYAR emberek, de erdemes olvasgatni a hivatalos honlap forumat.
Izellito:
Letiltották Szikora színesbőrű gidáját a Magyar Szigeten http://index.hu/politika/belfold/szik0808o/
Hát ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy tudhatta volna a Szikora, hogy hol fognak fellépni. Másik , meg hogy én sem szeretem a niggereket, de eltűrtem volna a színpadon, ha már így alakult, mert ettől lesz rossz híre a magyarszigetnek, ami csak nekünk lesz rossz...
A kedves R-GO gidára a franc sem volt kíváncsi, az ember örül, ha néha egy kis időre nem valami másságot kell elviselnie. Egy évben egy hét, olyan nagy dolog ez? Magyar Sziget, nem más. Örülök, hogy így esett, és nem léphetett fel! Hűha és most oda a jóhírünk? Melyik jó hírünk? A Polgári Körösök előtt? Nagy veszteség. Ha fellépett volna, akkor viszont elsüllyednék szégyenemben, és rajtunk röhögne az ország. Legalább jövőre jobban meg lesz válogatva, hogy ki lép fel. Ennyi.
Aki lenyúlta még szerdán az Árpád sávos zászlómat, és a bomberem, az kérem, juttassa vissza. Hihetetlen... A Magyar Szigeten... elvileg csak MAGYAROK voltak. Így testvérétől lopott az illető...
na persze ha van egy jo ugyvedjuk aki be is hajtja a penzt ilyen esetben mondjuk 2 ev pereskedes utan.
Dehogy kell, a klf rendezvény-szervezők és zenekarok között elég jól működik az ilyesféle véd- és dacszövetség, önvédelmi okokból. Amíg a koma nem fizeti ki ami jár, lesheti, hogy kap fellépőket a rendezvényeire...legfeljebb huszonötödrangú "mi fizetünk, hogy elmehessünk" csapatokat...
Merthogy egy időben divat lett a honi diszkó-tulajok és hasonlók között a "ma csak harmincan jöttek be, kvázi nem fizetek" szemlélet...amiről le kellett nevelni őket.
A jobbsajtó (amely a jobb sajtó) nem ír ostoba, marginális jelenségekről, mert ezek jelentéktelen dolgok.
Ja, mint a MNemzet az allando nemzeti fontossagu kulfoldi zsido infoival, amihez ha kell meg a Reuters hireit is meghamisitja, hogy oruljenk a hivek?
"Valahogy nem születnek ilyen drámai hangú cikkek a délvidéki magyarság ellen elkövetett valós, tettleges támadások ügyében, vagy a temerini magyar fiatalokra kirótt döbbenetes időtartamú börtönbüntetések ügyében.
Azokra a a szadista magyarokra gondolsz akik "anyaszült meztelenre vetkoztettek, fejére zsákot húztak, levizelték, végbelébe botot szúrtak. Eltörték az állkapcsát, az arccsontját, a halántékát, zúzódásokat okoztak a tarkóján" a szerb aldozatnak?
No igen, azokert sirjatok csak ti, hogy dobbenetes hosszu!
Azért már előtte is lehet sejteni. "van faszfejnek egy szárnysegédje, csak cilinder kéne a tökfejére, máris ő lenne a porondmester, ki BOKROS teendői mellett nyugodtan hesszel."
Mondjuk a "halál a politikusokra" szám mindent elmond a zenekar filozófiájáról. :))