Keresés

Részletes keresés

Gyurco78 Creative Commons License 2016.10.14 0 0 12156

Te, szerintem hagyd ezt a tömegnövelőt :)

Ez kb. az a szint, hogy van egy autóm, igaz, olajat a legolcsóbb szart teszem bele, szűrőket még sose cseréltem, a gyertyákat is 10 éve, a kipufogó kifúj 5 helyen, de milyen adalékot használjak, hogy kapjak +20 lóerőt.

Előzmény: m61019andras (12149)
Gerilla01 Creative Commons License 2016.10.13 0 1 12155

Tömegnövelők előtt inkább a kaját kéne megreformálni.. :)

Előzmény: m61019andras (12152)
Gerilla01 Creative Commons License 2016.10.13 0 0 12154

Fehérje nem pótolja a szénhidrátot, ezért kell mellé venni külön egy ilyen terméket, például amit írtam én is SuperCarbFast-ot (olcsó), edzés utánra fehérjével összekeverve tökéletes "tömegnövelő". Viszont ezt napközben inni én biztosan nem ajánlanám, mivel ez teljes egészében gyors felszívódású szénhidrát. Nem kell tönkretenni a szervezetet.

Napközben, ha turmix, akkor marad valamilyen tömegnövelő (leírtam abból is kettőt előbb), vagy fehérje darált zabpehellyel.

Ha pesti vagy, menj be az Aréna Plázába a Scitec boltba. Ott profi felvilágosítást kapsz ingyen. 

Előzmény: m61019andras (12150)
Gerilla01 Creative Commons License 2016.10.13 0 0 12153

Ezért fontos, hogy noname cégekkel nem kell kísérletezni, illetve olyan cégektől kell vásárolni, aminek van itthon hivatalos boltja. Azok a cégek biztosan nem simliznek ilyennel. Ha jól tudom a boltban kapható minden új termékről bejegyzési kötelességük van a cégeknek, ergo a hatóság bármikor tudja ellenőrizni, hogy mi a szitu. A vitaminokra biztosan van, de szerintem minden táplálék-kiegészítőre.

Előzmény: 2016 (12147)
m61019andras Creative Commons License 2016.10.13 0 0 12152

A kenyérhez vajat, mézet, lekvárt szoktam enni, tejet inni.

Sokat eszem esténként tejfölös túrót, jó sok cukorral. :-)

Még egy 10 kg feljöhetne, az úgy elég is lenne. :-)

Előzmény: Saughassy (12151)
Saughassy Creative Commons License 2016.10.13 0 0 12151

Egyszeruen tobbet kene enned. :)  Estere egyel pluszban turot, reggel mennyi es milyen feherjet eszel a harom szelet kenyer melle?:)

Előzmény: m61019andras (12150)
m61019andras Creative Commons License 2016.10.13 0 0 12150

Azt mondják, hogy valami szénhidrátban gazdag tömegnövelőt kéne szednem napi szinten.

Érdekes, én vékonynak látom magamat, mások nem. :-)

De mindenképp meg kéne próbálnom valamit, amit írtál. Ez a tejsavó fehérje, ez milyen, hol lehet beszerezni és hogy kell szedni?

De gondolom ez nem pótolja a szénhidrát bevitelt?

Előzmény: Gerilla01 (12145)
m61019andras Creative Commons License 2016.10.13 0 0 12149

Hát ez az. :-) Még sosem számoltam ki. :-)

Ami biztos, reggelizek biztos legalább három szelet kenyeret valamivel.

Ebédelek bőségesen.

És még bőségesebben vacsorázom és utána még valami édesség mindig.

Abszolút nem táplálkozom egészségesen, sőt.

Mivel alapból nem vagyok vastag alkat, 186 cm, 86 kg, ezért nem is törekszem az olyasfajta táplálkozásra, amit általában az edzők előírnak, mivel nem versenyszerűen sportolok.

Csak a magam örömére és azért, hogy látszódjon valami. :-)

Szépen látszik is egy év intenzív sportolás után, csak most azt szeretném, hogy egy kicsit vastagabb is legyek. :-)

Előzmény: Gyurco78 (12146)
Gyurco78 Creative Commons License 2016.10.13 0 0 12148

Én is hallottam már a teremben "szakértőket", hogy milyen fasza az éppen valahonnan szerzett Syntha, a Scitec meg a Biotech meg mekkora szar, ott keverik Dunaharasztiban (biztos a betonkeverőben), de ezek kb. olyan szintű emberek voltak, hogy "kokszoltam mint állat, és már 43-volt a karom (és ezt is saját fülemmel hallottam)", úgyhogy nagyon nem kell építeni az ilyenekre. Scitecék amúgy csinálnak a saját termékeikről laborvizsgálatot, és közzé is teszik (persze bele lehet ebbe is kötni, hogy biztos hamisítják az eredményt).

Előzmény: 2016 (12147)
2016 Creative Commons License 2016.10.12 0 0 12147

Köszönöm. Biotechest használok, csak felmerül az emberben a kétely, hogy miután az eu jogszabályok szerint a kutya nem ellenőrzi ezeket, valóban az van e benne és olyan forrásból, amit ráírnak. Vonatkozik ez persze az összes európai gyártóra, nem csak a magyarokra. Bár kötve hiszem, hogy egy ilyen viszonylag régi cég kockáztatna a simlivel. Meg aztán sokan sz@rozzák mindkettőt, és még többen dicsérik. Csak azt nem tudom, mi alapján szólják le egyiket vagy másikat, hogy lehet érzésre összehasonlítani két fehérjét az ízeken, oldódáson vagy egyéb, fizikai jellemzőiken kívül?

Előzmény: Gerilla01 (12144)
Gyurco78 Creative Commons License 2016.10.12 0 0 12146

És mennyi szénhidrátot és fehérjét fogyasztasz egy nap?

Előzmény: m61019andras (12142)
Gerilla01 Creative Commons License 2016.10.11 0 1 12145

kaját kéne ezerrel nyomni, önmagában egy táplálék-kiegészítő, csak kiegészítő, mint ahogy a neve is mutatja. testtömeget a nap egész szakában "növeled", nem edzés után.

edzés utánra vagy veszel tömegnövelőt (Jumbo Professional vagy Myomax Hardcore a két legjobb szerintem), vagy költséghatékonyabb megoldásként egy tejsavó fehérjét plusz mellé SuperCarbFast-ot.

Előzmény: m61019andras (12142)
Gerilla01 Creative Commons License 2016.10.11 0 0 12144

Noname termékekkel nem kell foglalkozni, nem éri meg kockáztatni.

A feltüntetett összetevőket össze kell hasonlítani, abból kiderül, hogy valóban van-e különbség, és mekkora. Legtöbb amerikai csak azért van túl hypeolva, mert amerikai. Közben pedig a legtöbb szabálysértés náluk van a termékeiknél, ráadásul nem is feltétlen jobbak. Sőt vannak nagyon gyengék, mégis a sok hülye azt veszi, mert amcsi és az húú de jó lehet. Bár a Dymatize Iso 100 tényleg jó termék, de semmivel sem jobb a Bioteches verziónál. Sőt, ha kekec akarok lenni, akkor a Bioteches verzió hajszálnyival jobb.

Előzmény: 2016 (12143)
2016 Creative Commons License 2016.10.11 0 0 12143

Sziasztok. Érdeklődnék, hogy hallott e már valaki az Ironmaxx márkáról? Miféle cég ez és milyenek a termékei? Németnek írja magát, de a németen kívül csak magyar oldalt találok. Emiatt az is felmerült bennem, hogy nem is echte német cég, csak egy élelmes hazánkfia csinált ott egy céget. Ebből meg arra gondolok, hogy valójában nem is gyárt, csak csomagol. Ez esetben viszont teljesen indokolatlannak tűnik a horribilis ára. Amit néztem, az az Ironmaxx 100% Whey Isolate, itthon a 2kG-os 30 ezer HUF, kint ugyan ez 60€ körül van ( közeli lejárattal akár 40€-ért is láttam ). Ennyiért pedig már Dymatize Iso 100 is van. Arról nem beszélve, hogy azért nekünk is van két jó gyártónk/csomagolónk ( Scitec, Biotech ) jóval olcsóbban.

Egyébként valóban lehet ekkora különbség fehérje és fehérje között? A kétszer annyiba kerülő Dymatize Iso 100 valóban kétszer olyan jó, mint pl. a Biotech Iso Whey Zero?

És az létezhet, hogy egyik tejsavó fehérjétől kiütéses/pattanásos/ragyás lesz az ember, míg egy másiktól nem, vagy ez embertől függ, esetleg túlzott fogyasztás, netán csak hiedelem?

Köszi.

m61019andras Creative Commons License 2016.10.11 0 0 12142

Sziasztok. :-)

Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok e ajánlani valami valóban hatékony testtömegnövelőt heti háromszori edzés mellé?

Mivel az alkatom nem túl vastag, így az izom ha fejlődik is, nem túl látványos szerintem, ezért kellene felszedjek egy 8 - 10 kg -ot.

Köszönöm szépen segítségeteket. :-)

ZaphodBeeblebrox Creative Commons License 2016.10.04 0 0 12140

Fehérje: a méltánytalanul alulértékelt építőkockád

A fehérjéről sajnos nagyon kevés szó esik, mivel nem olyan megosztó, mint a szénhidrát, vagy a zsír témája. Mindenki tudja, hogy a megevett étel egy része ebből áll, de hogy mennyit érdemes belőle enni, hogy egyeltalán miért van rá szükség, azt már kevesebben. Meg is van[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Gyurco78 Creative Commons License 2016.10.03 0 0 12139

Szerintem a kettes típusú cukorbetegség előszobájához, az inzulinrezisztenciához hozzájárulhat, ha ész nélkül szeded, ugyanúgy, mint a fehér kenyér, lisztes, cukros szarok.

Edzés után viszont elvileg remek az inzulinérzékenység, ezért is ajánlott az ilyet akkor szedni.

Előzmény: ZaphodBeeblebrox (12137)
Gerilla01 Creative Commons License 2016.10.03 0 0 12138

Nekem egyértelműen rosszabb lett a cukor eredményem, mint annak idején volt. Bár én hajlamos is lehetek rá szerintem, mert van a családban cukorbeteg. Gondolom ez is szervezet függő. Nem árt szerintem néha megnézetni laborban egy éhgyomrit.

Előzmény: ZaphodBeeblebrox (12137)
ZaphodBeeblebrox Creative Commons License 2016.10.03 0 0 12137

Ha már tömegnövelő és dextrox, maltodextrin.

Egy amatőr kérdés a hozzáértőkhöz: Ezek milyen mértékben befolyásolják a cukorbetegség kialakulását?

ZaphodBeeblebrox Creative Commons License 2016.10.03 0 0 12136

Tömegnöveléshez még: Természetesen elsősorban normál kajából vidd be a több szénhidrátot (pl. emeled a rizs mennyiséget), és, ha így sem nő a tömeged akkor tömegnövelő (nagyon nehezen hízóknak).

Előzmény: ZaphodBeeblebrox (12135)
ZaphodBeeblebrox Creative Commons License 2016.10.03 0 0 12135

Nálam edzés előtti pörgetőnek tökéletesen bevált a koffein+taurin+L-Arginine kapszula.

Ezt a tápkieg témát meg nem kell túltolni.

Kell egy jó minőségű fehérje, vitaminok (multi + 1000 mg-os C vitamin), halolaj kapszula, L-Carnitin.

Ha tömeget szeretnél felszedni akkor meg csak pénzkidobás a tömegnövelő. Veszel egy jó minőségű fehérjét, hozzá dextrózt vagy maltodextrint, összekevered és meg van a tömegnövelőd.

De legfőbb, hogy jó minőségű kaját egyél. Csirke (most nálam a csilis-mustáros csirke a fav.), halak, barna (basmati) rizs, zöldségek, tojás. Túró is játszhat, bár én nem rajongok érte. Cottage Cheese-t javasolják itt sokan. Egyszer próbáltam, nem volt rossz. Salátának én kigyó ubit és jégsalátát fogyasztok. 

Kreatinon én is agyalok, hogy kellene, tán november környékén én is elkezdem.

A fentieket ne vedd szentírásnak, a többiek jobban vágják ezt nálam, első sorban Rájuk hallgas.

Na meg persze a saját tapasztalod visszajelzéseire. Mi vált be, mi nem;)

Előzmény: kivetkivi (12134)
kivetkivi Creative Commons License 2016.10.01 0 0 12134

Verejtekezes az jo😀 l karnitint is azert löttyintek neha😏😀 gyomor fajas csak pici es el is mulik.remelem fekelyt azwrt nem okoz😯 maskor nem creator5 ot veszek hanem krea monohidet.nade ez jo hosszu ido amég elfogy 2 db onkent....masnaponta... + krea szünet neha... Te miket eszegetsz?😌😏

ZaphodBeeblebrox Creative Commons License 2016.09.30 0 0 12133

A Guarana-val vigyázz.

Pár éve próbálkoztam a Guarana kapszulákkal koffein helyett, de nem bírta a gyomrom. Konkrétan minden edzésen hányingerem volt és verejtékeztem.

Előzmény: kivetkivi (12131)
kivetkivi Creative Commons License 2016.09.29 0 0 12132

Persze teljes aron tuti nem vettem volna meg.draga:(

kivetkivi Creative Commons License 2016.09.29 0 0 12131

Akcios volt,megvettem:) én 5 tol rosszul lennék.55 kg os nő vok.rengeteg jo velemenyt olvastam rola,es amenyi krea van benne,annak hatasa sokszorosaval er fel,mivel mas mint a monohidrat..

Hat nemtom kiprobalom.2 db edzes elott...guarana,zoldtea stb van benne stimulanskent.

Gyurco78 Creative Commons License 2016.09.29 0 0 12130

Kapszulás kreatint akkor szedj, ha gazdag vagy, ebből 2 kapszula az lófing, kéne vagy 5.

Mondjuk akkor is jó lehet még, ha nehézkes a port magaddal vinni nap közben, vagy az egyéb hatóanyagok miatt, de ebben az minimális. Edzés előtti pörgetőnek viszont a CreaSyn egész jó szerintem (5 kapszula/adaggal).

Ha meg a gyomrod nem bírja a monohidrátot, akkor a trikeratin-malát szerintem egy jó alternatíva.

Előzmény: kivetkivi (12129)
kivetkivi Creative Commons License 2016.09.29 0 0 12129

Mi a velenenyetek a biotech creator 5 rol? Valos lehet a mikronizalt...stb...hatekonyabb mint monohidrat....stb..jobban ki van fejlesztve....stb leirás?

ZaphodBeeblebrox Creative Commons License 2016.09.28 0 0 12128

Nagyon egyszerű. Ne fogyasszuk "ágy"-ban és nem fogja károsítani:)

Előzmény: Teljesítményfokozó sportt (12127)
Gyurco78 Creative Commons License 2016.09.19 0 0 12126

És ha telerakja olyan kajákkal, amit nem bírsz megenni? :)

Előzmény: leoka1970 (12124)
Gerilla01 Creative Commons License 2016.09.18 0 0 12125

ha nem érzel magadban affinitást, hogy te nézz utána a dolgoknak, akkor igen.. :D 

Előzmény: leoka1970 (12124)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!