"Nem tartozunk az elitek közé. Nem voltunk berúgva, bedrogozva, és tisztességesen megfürödtünk előtte. Megtanítottak járni, beszélni, kezet fogni. " Győzike
Egy szőke nő kvízműsorban vesz részt. A műsorvezető a következő kérdéseket teszi fel neki sorban:
1. Hány évig tartott a 100 éves háború?
116 év
99 év
100 év
150 év
A szőke nő kihasználja a lehetőséget, hogy egy kérdést passzoljon.
2. Melyik országban találták fel a panama-kalapot?
Brazíliában
Chilében
Panamában
Equadorban
A szőke nő a közönség segítségét kéri. 3. Melyik hónapban ünneplik az oroszok az októberi forradalom emlékét?
Január
Szeptember
Október
November
A szőke nő telefonos segítséget kér és felhív egy másk szőke nőt.
4. Mi volt IV György király neve?
Albert
György
Manuell
Jónás
A szőke nő a számítógép segítségét kéri.
5. Melyik állatról nevezték el a Kanári-szigeteket?
Kanárimadár
Kenguru
Patkány
Fóka
A szőke nő kiesik a játékból.
P.S.: Ha a kérdések olvasása közben nevettél, akkor íme, a válaszok: 1. A százéves háború 116 évig tartott(1337-1453). 2. A panama-kalapot Equadorban találták fel. 3. Az októberi forradalmat november 7-én ünneplik. 4. IV György király igazi neve Albert volt. A király 1936-ban változtatta meg nevét. 5. A Kanári-szigetek neve a fókáról kapta a nevét. Latinul a "fókák (=tengeri kutyák) szigetét" jelenti.
Télapó a szokásos éjjeli csomagosztogatása közben leereszkedik az egyik kéményen. A ház úrnője a kandallóval szemben, anyaszült meztelenül és terpeszben az igazak álmát alussza. A télapó erre a látványra ereszkedik le.
Egy ideig csak nézi-nézi, majd halkan megszólal:
- Uramisten. Ha megteszem azt, amit gondolok, elkárhozok és soha többé nem lehetek Télapó. Ha viszont nem, akkor nem férek vissza a kéményen...
ózok a nagy zsákmányon összevesznek és fellázadnak a kapitány ellen. Két pártra szakadnak és kezd elfajulni a dolog, megszerzik a fegyvereket a raktárból. Jön az egyik párt: - Össze fogjátok magatokat szarni, nálunk van a golyószóró! - Nem, ti fogjátok összeszarni magatokat. Nálunk van a rakétavető! Kapitány dörmög a bajusza alatt: - Mindannyian össze fogjátok magatokat szarni, nálam van a WC kulcs...
Egy idős zsidó férfi, tömve sok pénzzel, elvesz egy gyönyörű fiatal zsidó lányt. Az esküvő után, pontosabban a nászéjszakán kiderül azonban, hogy az öreg már korántsem akkora virtuóz az ágyban, mint hitte és nem tudja kielégíteni fiatal feleségét.
Elmennek a rabbihoz tanácsot kérni. A rabbi a következőket javasolja:
- Keressetek egy fiatal, jó erőben levő férfit és kérjétek meg, hogy miközben ti szeretkeztek, ő egy törülközővel legyezze mindkettőtök testét. Meglátjátok a kívánt öröm nem fog elmaradni.
Keresnek is egy jóképű fiatalembert, aki hajlandó segíteni nekik. Legyezi is őket a törülközővel becsülettel, az öreg is igyekszik tevékenykedni asszonyán nagyon, de a kívánt hatás sajnos elmarad. Másnap ismét a rabbihoz mennek elújságolni a szomorú hírt. A rabbi a következőket tanácsolja:
- Próbáljátok ki a szerepcserét, és most te legyezd öreg őket a törülközővel, míg ő az asszonyodat próbálja boldoggá tenni. Megbeszélik a fiatalemberrel, aki vállalja is a feladatot. Most az Öreg legyezgeti őket a törülközővel, míg a fiatal próbálja boldoggá tenni az asszonyt. Nem is kell sok idő, az asszony falakat rengető orgazmusra tesz szert. Ekkor az öreg így szól a fiatalemberhez:
- Látod fiam, így kell azt a törülközőt lengetni...
Egy takarítóno feljelentést tesz a rendorségen, hogy a munkahelyén megeroszakolta egy férfi a folyosón. - És nem tudott elmenekülni? - kérdezi a rendor. - Hogyan menekülhettem volna el? Jobbról fal, balról fal, mögöttem a férfi, előttem pedig a frissen felmosott folyosó...
"Dél-amerikai tudósok hosszú tudományos kutatás eredményeképpen rájöttek, hogy azok az emberek, akik szexhiányban szenvendek, az e-mailjeiket úgy olvassák, hogy az egéren tartják a kezüket.
Ne fáradj azzal, hogy most elveszed onnan, ... már késő... "
Három idősebb ember találkozik a parkban és arról beszélgetnek, milyen nehéz az öregkor.
Mondja az egyik:
- Tegnap is volt ez a ronda szeles idő, úgy fájtak az ízületeim, hogy azt hittem, megbolondulok. Reuma, reuma. Borzasztó! - Én meg ma reggel felmentem a fiamékhoz, az első emeleten laknak, de teljesen kifulladtam. Hja, a szív se az igazi már! Hejj a szív, a szív!Csak az működne most is úgy mint régen.... - Ne is mondjátok! Hétfőn fekszem az ágyban, fickósnak érzem magam,odaszólok az asszonynak: Mama, nem kettyintünk egyet?
Mire ő: "Meg vagy te húzatva, papa, 5 perce kettyintettünk!" Memória, a memória!
Brodar, a vikingek vezére lelkesítő szózatot intéz embereihez: - Vikingek! Nemsokára kikötünk, és lerohanjuk ezt a kis falut itt a parton! - Éljen Brodar! - kiáltják lelkesen az emberei. - Aztán a férfiakat lemészároljuk! - Éljen Brodar! - üvöltik a vikingek. - Aztán megerőszakoljuk az asszonyaikat! - Éljen a bölcs Brodar! - kiáltják a vérszomjas vikingek. - És vikingek! Aztán nehogy megint összekeverjétek!
Tegnap az M5-ön mentem. Balra tőlem egy hölgy tűnt fel egy vadiúj BMW-vel, több mint 130 km-es sebességgel, az arca egészen közel a visszapillantó tükörhöz, és éppen sminkelte magát. Egy pillanatra félrenéztem; amint ismét odanéztem, már majdnem az én sávomban volt és még mindig a sminkjével foglalatoskodott.
Habár kemény fickónak tartom magamat, mégis úgy megijedtem, hogy a villanyborotvám kiesett a kezemből és egyúttal kiütötte a szendvicsemet a másik kezemből. Amint megpróbáltam az autómat a térdemmel a sávban tartani, leesett a fülemnél tartott mobilom egyenesen bele a lábam között levő forró kávéspohárba. A kávé természetesen kifröccsent, leforrázta legnemesebb testrészemet, tönkretette a mobilomat és megszakított egy fontos telefonbeszélgetést. A cigit a számban még éppen sikerült megmentenem.
Ki nem állhatom a nőket a volánnál. Életveszélyesek...
Egy autós az országúton haladva megpillant egy autót, ami nekiszaladt egy fának, és az egyik barátját, aki az út mellett sírva ül a földön. Megáll és odamegy a barátjához: - Öregem, mi történt? Az rámutat a roncsra: - Nézd! - Ugyan már, ne sajnáld azt az autót, veszel majd egy másikat, a fő hogy élsz! - Nem, nézz a kocsiba! - Ugyan már, tényleg nagyon sajnálom haver, de találsz majd egy másik szőkét is! A barát egyre jobban sír: - Nézz a szájába!
A Magyar Tudományos Akadémia összehasonlító tanulmányt készített arról, hogy milyen fejlődés várható a magyar, illetve a nemzetközi tudomány és technika területén 2050-ig:-) 2010 A Világ: Teljes mértékben gyógyítható lesz a rák. Magyarország: A tüdőszűrő-állomásokat eladják egy cipőbolthálózatnak. 2015 A Világ: Az első agyátültetés az USA-ban. Magyarország: Horn Gyula ismét miniszterelnök. 2020 AVilág: Mágneses levitációval működő járművek elterjedése. Magyarország: Új parkolási rend a belvárosban. 2025 A Világ: Az első ember a Marson. Magyarország: Az első ember a 4-es metrón. 2030 A Világ: Elkészül a New York - London alagút. Magyarország: Átadják a magyar sztrádaprogram 2007-re ígért ütemét. 2035 A Világ: Világköztársaság. Magyarország: Az ellenzék vezérének gyújtó hangú beszéde Magyarország csatlakozása ellen. 2040 A Világ: Az első lakótelep a Holdon. Magyarország: Már csak 43 évet kell várnunk, hogy megtudjuk, mi történt Sándor "papával". 2045 A Világ: Megtalálják az öregedés génjét, és semlegesítik. Magyarország: Kulcsár Attilát kiadják Magyarországnak, majd megszökik. 2050 A Világ: Kapcsolatfelvétel az első földönkívüliekkel. Magyarország: Az első ÁFA-csalások földönkívüliekkel.
A hatnapos háború idején amerikai katonai delegáció érkezik Tel-Avivba megtudni, hogy mi az izraeli hadsereg sikereinek a titka. Először felkeresik Kohn tábornokot: - Tábornok úr, mi a titka a sikereiknek? - Nagyon jó a kérdés. Tessék továbbmenni erre, tessék megkeresni Grün ezredest, majd ő válaszol! Megkeresik az ezredest és felteszik neki is a kérdést. - Nagyon jó a kérdés! Tessék továbbmenni ebbe az irányba és megkeresni Weisz százados urat, az majd mindent megmagyaráz! Megkeresik Weiszet, de az meg Schwarz őrmesterhez utasítja a delegációt, miután pontosan útbaigazította az amerikaiakat. Az amerikaiak mennek, mennek, 1 km, 5 km, 10 km, sehol senki. Visszamennek Weiszhez: - De hát százados úr, ott nem találtunk senkit! - Senkit?? - Senkit! - Fiúk, utánam!