Na és ki jön?? Jah és a D-line- t nem bántani ezt a Mogyesz megtudja akkor szartál utoljára:D Profikám neked meg nem kéne annyit dolgoznod még a végén cukorbeteg leszel :D
nekem nem telik 06 90... esre, mint egyes D line oknak... :) 06 70 619 hatvannyolc negyvennégy.(ez mire jó hogy nem írom ki számmal,hanem betűvel?:))(he nem veszem fel, akkor melózom, ha ki se cseng akkor alszom, de visszahívlak) píszendláv
jah majdnem elfelejtettem! tipikus D line ötlet a deák tér.metró megállónak a peront értitek vagy a kib@szott forgalmas aluljárót?lehetne konkretizálni a kedvemért...?bár az is lehet, hogy az egyszerű gondolkodású receiverben van a hiba...:) píszendláv
Danika, maradjá otthon és pihend ki magad, nehogy minket is megfertőzz...:) jobbulást! gyerekek, még mindig itt van ez a barna 43 as bőr csuka, lassan nő az ára két heinekenre vagy 46 e. Ft-ra ha nem jelentkezik érte a gazdája a héten...(ezért is hasznos fórumot olvasni...) píszendláv
Nem tudom hogy lesz e velem egykorú srác e .. :D és ha lehet akk próbjunk meg vhol nem messze a Deák tértől mert ott még nem nagyon jártam és örülök ha egyáltalán a vissza fele utat megtalálom majd :D..
ja, majdnem elfelejtettem: Dani, ezt a buzis szöveget, hogy "mennék" meg "puszi" haggyad már!!! :D edzésre lejössz a puszikat tartogasd a női nemnek, ba..ki! kellettél volna a falba, szal kapd össze magad és add át vki másnak ezt az elnökösködést...
ezt az ötletet adom srácok, mert kell a csapatépítés! ennek ellenére sajnos azt kell hogy mondjam, nem érek rá vasárnap, meg mostanában, de decembertől rajta leszek a pótláson!
Emberek akkor vasárnap sok szeretettel várunk mindenkit én örülnék hogy ha nem csak a pályán ismernénk egymást hanem tényleg jó lenne igy eljárni beszélgetni inni. remélem sokan elmegyünk és megismerjük a másik csapattársad emberibb oldalát.
És itt most szeretném megragadni az alkalmat hogyha az edzők is olvassák a forumot akkor őket is nagyon nagy szeretettel várjuk!
Hát nem tudom kell ehez még hozzáfüznöm valamit?
Jah, és másod meg harmad magával is jöhet akár ki.nem kötelező egyedül. jöhetnek barátok barátnők feleségek testvérek mindenkit szivesen várunk!
Nos megszületett, tehát VASÁRNAP aki szeretne velünk jönni egy kis csapatépítő tréningre azt szeretettel várjuk a Deák téri metró megállóban pontosan 6 órakkor aki késika az bekaphatja :D A helyet még nem döntöttük el gondoltuk majd a csapat eldönti. Aki akar jönni, nem kötelező az irjon fel a fórumra vagy itt az én számom:06 harminc 482nullakilenc46 vagy a Mogyié:06 hetven 516ötven 77
Ismétlem ez nem a iszunk hányunk belefexünk buli lessz.....az a VÉGEEE:D
Sorry, hogy nem voltam tegnap edzésen... a hök elnöki kötelesség...:S Viszont nagyon fasza lett a mai napom, itthon fekszem az ágyikómban és próbálom kiheverni a vírusos megbetegedésemet... szóval taknyos vagyok, nem bírok beszélni és még lázam is van...
sziasztok. nem fogjátok elhinni, de találtam egy pár cipőt.egyszer az agyatokat hagyjátok el....:) a lényeg:egy pár barna bőr gallus márkájú 43 as méret, két tépőzárral, 23.000 Ft.- vagy egy doboz heineken ellenében átvehető nálam kedden vagy ha hamarabb kell akkor írj ide! amúgy piszkosul élveztem az edzést, aki nem volt az szégyellje magát és jöjjön kedden! píszendláv
Részleteket az edzésen és a fórumon megbeszéljük a hely még nem biztos csinálunk egy összeállást és megbeszéljük hoyg ki szerint hol lenne a legjobb inni.
Jól van Mogyesz tudom te nem vagy "KIS" fiú :D Aki tud, akar, jöhet velünk vasárnap finoman szólva meginni egy két italt vagy mondhatnám azt is h megyünk vedelni:D Annyit tudok 17 ker a többit edzésen vagy hívjátok mogyit a KISfiús számán 0690... :D