Megsértette a hatalom a vidékieket, mai arrogáns, felsőbbrendű viselkedésével. Ezt hadüzenetnek tekintik, tekintjük vidékről.
Ma bukott meg a kormányzásra totálisan alkalmatlan Gyurcsány-kormány
Szerintem ez nem olyan nevetséges. Egyrészt nem úgy néz ki, mintha valamelyik kormány is ellenőrzése alatt tudná tartani a ilyen akciók elkövetőit, másrészt akkor mondja azt, hogy nem mi voltunk, amikor csak jólesik neki.
mindenki tudja, hogy az arabok között igenis vannak terroristák, de nem lehet általánosítani az arab nemzetre pláne nem a nemzeti tizenegyükre !
Itt az általánosítás volt a baj szerintem.
Mondj még egy olyan eu ország min.elnökét aki leterroristázta egy ország lakóit és utána még viccelődik is ezen majd az ország lekóinak szemébe hazudik!
majd akkor is megleszel ha melletted felrobbantja magát egy öngyilkos merénylő gondolom..
vagyis lefordítva ez úgy értelmezhető, hogy a szaúdi kormány követeli, hogy Guyrcsány vonja vissza azt a kijelentését miszerint a szaúdiak terroristák, máskülönben öngyilkos merénylőkkel árasztja el az országot... :-)
Decemberben 3 hétig dolgoztam arab országban, volt alkalmam megfigyelni kormánykatonákat némi napi gyakorlatozás közben. Rögtön megértettem, miért vesztettek el minden háborút Izrael ellen. :))) Valahogy nem félek ezek után a katonai erejüktől. :)))
Az más kérdés, ha terroristákat küldenek ide, de akkor viszont az a helyzet, hogy Gyurcsának igaza volt, csak a focistákat kell kihagyni belőle... :)))
pl arra, hogy ilyen kijelentésekkel magukra vonják az arabok figyelmét, az is csípi az arabok szemét, hogy nato tagként (mint minden nato tag) irakban harcol.
Ilyen kijelentések pedig olaj a tűzre hidd el.
És a kormányszóvivőnek miért kell hazudnia ezügyben ?
A kormány nyílvánosan is az ország szemébe hazudott ez tény!
A jogalapjuk tavalyi, az esedékességük április végi.
Egyébként jellemző a "gazdákra" - miért nem ismerik alapfokon az EU szabályait? A francia gazda is ilyen szabályok szerint kapja, de az ismeri, tudja, számol, tervet készít, stb, nem csak elissza az égből pottyant pénzt.
Nekem amúgy se tetszik ez a terület alapú támogatás. Ha valakinek van 300 hektár ipari területe, az miért nem kap egy vasat sem, jóllehet hasznosabb dolgokat tervez oda, mint a nokedlitermelő.
Nem, ezt a sajtószabadságtól mentes királyság legnagyobb, külföldnek szánt lapjának a vezércikkírója mondta. Plusz a katonai fellépést (mivel?) Ez azért annak is elmond valamit Szaúd-Arábia belviszonyairól, akinek eddig voltak illúziói.
Ja, még annyit, hogy a Fahreneit 9/11-ben megszólaló amerikai gazdasági elemző szerint a szaudi érdekeltség az össz. amerikai gazdaságban eléri a 6-7%-kot.
Elsősorban olajipari cégekben vannak hatalmas arab érdekeltségek.
Szombatig a forgatókönyv szerint semmi érdemi tárgyalás nem lehet, emiatt:
A GAZDÁK A MAGYAR FÖLDÉRT, A VIDÉK MEGMARADÁSÁÉRT TÜNTETNEK. 26-ÁN, SZOMBATON DE. 10 ÓRÁRA A PARLAMENT ELÉ VÁRJÁK A POLGÁRI KÖRÖKET ÉS MINDENKIT, AKI ÖSSZEFOGÁSRA KÉPES JÖVŐNK ÉRDEKÉBEN. TALÁLKOZZUNK A KOSSUTH TÉREN, MINT 2002 ÁPRILISÁBAN!