Szerintem nincs, és a korábbiakban sem volt. Talán csak bankfiókban, esetleg telebankon.
Ráadás, hogy ingyen már nem vonhatod vissza / módosíthatod. (Egyszer már lett volna rá szükségem, de olyan drága lett volna, hogy inkább hagytam a fenébe.)
ezt értem, csak pont azt mondom, hogy a napokban a korábbiaknál sokkal rosszabb, jókora felárat tartalmazó árfolyamot használt a mastercard a térség devizáira. nagyon valószínűleg már a hrk-eur mastercardos váltásnál keletkezett egy akkora plusz, ami korábban nem volt jellemző, ezért erősen torzulhatottt az összehasonlítás
persze, az is igaz, hogy a visa árfolyamai sem voltak jók a napokban, így a visa hitelkártyák régi elszámolási módja sem lett volna (kivételesen) sokkal jobb az erste gyalázatos árfolyamainál. de remélem, hogy ez csak anomália volt. ma már 362-es euró mellett "csak" 368 a mastercard és 367 a visa árfolyama
Éppen megint haldoklik George barátunk. Itt kínlódok 3 utalás elindításával, mert vagy meg se mozdul a weboldal, vagy hibára fut a hitelesítés vagy egyéb változatos hülyeség van.
Tök jó, hogy levélből másolgatom a számlaszámot, rakom össze az utalás adatait, majd a végén megy a levesbe és kezdhetem elölről, hogy vagy sikerül vagy se :(
Az eddig is így volt az MC esrtében, abban nincs változás. Alapból már hosszú ideje a Cetelemet használom kint, mert ott tapasztaltam a legjobb árfolyamot a kártyáim közül.
mert a cetelem alapvetően eurós vásárlásokra jó, mert az az elszámoló devizanem
kunánál előbb a visa átváltja a kunát euróra, és csak utána jön az euró mkb középen való lekönyvelése. ezen a héten a forint esetében óriási spread van a mastercard és a visa euróárfolyamánál (+10 huf bankközihez képest!) is, szóval lehet, hogy a térség összes devizáját éppen hasonlóan árazzák be
mivel most a mastercardnál és a visánál is vastagon fog a ceruza, kivételesen versenyképesnek tűnhet az erste árfolyama (pedig semmivel sem lett jobb, egy korábbi tesztemen +12 huf-os marzzsal könyveltek le egy eurós vásárlást)
off, de momentán a curve is versenyképtelen, a tegnapi 362-es bankközi euró mellett a mastercard napi 372-es árfolyamán váltottak, lassan már csak a zent és a revolutot érdemes használni...
Bingo! Egy órája a Hitelek alatt még csak a személyi kölcsönt hozta, de mostanra megjelent a hűségprogram is és az egyenleg is frissült. Köszönjük Emese! (kis képzavar)
(A Store-n belül a csempék között a "hitel" csempére nyomva).
Én viszont képtelen vagyok másodlagos azonosítót (telefonszámot) megadni. A beírt telefonszámra sosem jön meg az ellenőrző kód. Több különböző számlával és több különböző telefonszámmal sem. Sem a webes dzsordzsiban, sem a telefonosban indítva. Egyelőre beadtam panaszra.
"-ügyfeleinket kimenő telefonhívás keretei között, szerződés-megszüntetéssel kapcsolatban udvariasan és körültekintően kiszolgálni, az ügyfélkapcsolat-/termékzárás okait rögzíteni, valamint az ügyfél kifogásait kezelni és biztosítani, hogy a felmerülő kérdések, problémák megválaszolásra kerüljenek a lehető legrövidebb időn belül
- új ügyfélkapcsolat esetén aktiválási, használatösztönzési, keresztértékesítési feladatok ellátására, a számlanyitás utáni teendőkről, a bank új vagy meglévő termékeiről és azoknak használatáról való tájékoztatására"
Azért szerintem sok ügyfél, mire eljut a felmondásig, rászánja magát, onnan már nem akar más. Aki racionális okok miatt, pl. költségek, egyéb koondíciók miatt monda fel, az azért nem, aki meg "érzelmi" okokból azért.
Az arculata nekem sem tetszik ezzel a George-al, de továbbra is a TOP csomag tart itt. Ha felmondják, megszűnik, akkor ennyi volt.
Sajnos akár pénztáranként is lehet más MCC kód, mert a szolgáltató magasról tesz a beállításukra, annak ellenére hogy állítólag komolyan büntetik a nem megfelelő kód használatát.