World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
nem fogod elhinni: onnan hogy heal-el. Vannek ez a classok, a mobok-nal is. Van amelyik warrior, vajon az tud healelni? Van amelyik npc mage, vajon az tud healelni? Igy vegig gondolod, es eleg hamar kijon a 3bol, hogy melyik a healer ;)
A Fury ágon az utolsó talented ad rá lehetőséget, hogy így használd. Ő a Titan's Grip. Kapsz némi sebzéscsökkentést (10%) azzal, hogy két kétkezes van a kezeidben, de ezt messze meghaladják a bonusok, amik ezzel érvényesülnek.
ToC 5 fős heroicban esik egy remek kétkezes balta. Izé eshet ugye, mert a warriorkám még nem látta szegény, de a loot táblában benne van. :-) Edge of Ruins Ha még furyn vagy két ilyen a két kezedbe és kész. Ha armson akkor meg egy ilyen :-)
Btw nem akarok hülyeséget mondani, de kinézem a szemem és nem látok Jaraxxus loot táblájában kétkezes fegyót. Mit néztél te ki magadnak? :-o
az most volt a brewfest bossból eső BoE mace, változó áron szórták, esett elég sok azért belőle. De pl. Toc heroicban biztosan esik jobb. Ide amúgy is érdemes lejárni, sima heroic, de 219-es itemlevel cuccokat dobál mindenféle, egy rakás plate-el együtt:)
Nem egészen értem, hogy bökted ki magadnak pont őt. Lord Jaraxxus a második boss a ToC 10-es és 25-ös raidekben. Hetente egyszer (illetve mindösszesen 4-szer 10-es normál és hard, 25-ös normal és hard) megölhető.
Kisbaba miatt szűkös lett az időm, a guildem meg eléggé visszaesett teljesítményét tektintve. HC guildben kapnám meg amit szeretnék, de közelítőleg sincs annyi időm, hogy olyanban játsszak. Meg nem is hiszem, hogy szeretném azt az atmoszférát ami ilyen guildekben megszokott. Ezért egyelőre szünetelek, pont ma 2 hónapja. A fórumokat persze olvasom, mert érdekel :)
Majd ICC-re beugrok, Cattól meg szeretnék rendesen játszani megint, remélhetőleg egész máshogy, mint eddig.
És ha már itt tartunk, PTRen csináltam hc PoS videót, szerintem nagyon jó insta, akit érdekel kukkantsa meg. http://www.youtube.com/watch?v=JV32GoMIdNY Az új LFG tool szerintem kurvajó lesz :)
"hupsz agró", hogy kedvenc maintankunkat idézzem :-)
Igazából az ember a threat kifejezést ritkán használja, mindenki látja az oment, ha meg nem akkor egy "XY tüntesd el magad" felszólítás általában hatásos. A dps warriknak meg a "Salvát PLS!" makró nyomogatása :-)
es a TRÍÍÍT? :) Mondjuk ez meg a jobbik eset, mert altalaban mindenki AGGRÓ-zik, pedig a threat szamit, ha mar aggro-zol, akkor regen rossz (persze csak ha nem te vagy a tank) :)
Más szemszögből nézve viszont kurvára idegesítő, hogy félgőzzel játszik szinte mindenki. Nekem csaknem 4 év alatt ebből nagyon elegem lett. Iszonyatos mennyiségű időm és idegzetem ment pocsékba emiatt a hozzáállás miatt. És még el sem jutottam oda a guilddel, ahova akartam (25ös hard modek)...