Keresés

Részletes keresés

Tornagh Atya Creative Commons License 2007.05.25 0 0 289
Sajnos lövésem sincs, mi lehet ez. Olyannal találkoztam már, hogy vírusos levelet megfogott a gmail, és akkor a levelek között jelent meg olyan, hogy biztonsági okokból ezt a küldeményt blokkolta. De ez a belépésemet nem befolyásolta. Írtál már a supportjuknak?
Előzmény: ifjú padavan (288)
ifjú padavan Creative Commons License 2007.05.25 0 0 288

Gyakorlatilag az amit írtam, de ha szó szerint szeretnéd:

A biztonsága érdekében az Internet Explolrer a fájlok letöltését erről a webhelyről. A beállítások megtekintéséhez katintson ide...

Ha rákattintok akkor 3 lehetőség van:

Fájl letöltése...

Kockázat ismertetése

További információ

Utóbbi kettőt elolvasva nem jutottam előbbre. Fájl letöltésnél pedig egy kiterjesztés nélküli mail nevű fájlt tölt le.

Előzmény: Tornagh Atya (287)
Tornagh Atya Creative Commons License 2007.05.24 0 0 287
Ezt nem értem.  Bemáolnád a konkrét rendszerüzenetet?
Előzmény: ifjú padavan (286)
ifjú padavan Creative Commons License 2007.05.24 0 0 286
Nem tudok belépni, mert az ie kiírja, hogy a biztonságom érdekében leállította a fájl letöltését. Ha engedélyezem, akkor meg egy mail fájlt akar letölteni. Eddig működött rendesen.
Tornagh Atya Creative Commons License 2007.05.23 0 0 285

Napi ötszáz levélben maximálnak, de ez valójában a napi összes címzettet jelenti. Már én is kaptam ilyet. Másnap atán újra lehetett kezdeni.

Akkor jöttem rá, hogy bár nagyon szeretem a gmailt, magáncélra és munkához is ezt használom, utóbbira csak korlátozottan alkalmas. (Gyakran kell körleveleket írnom.)

Előzmény: Pax2 (279)
Pax2 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 284
csak ismerőseim vannak a cimlistámban, és csak magánleveleket küldözgetek ( szokásos netes hülyeségeket ) melléklet van csatolva szinte mindig. Ez spamnak minősül? nem tudom.
Előzmény: mgy (280)
Pax2 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 283
Köszi a tájékoztatást. Egyik sem áll fenn. Néha viszajön egykét levél ha valamelyik ismerősnek megtellik a fiokja, de naponta 1-2 ilyen eset van. egyszerre max 220 cimre küldök ki levelet, de azt gondolom átnézem ezt a listát és lecsökkentem jelentősen.

mindenesetre bosszantó! :(

Kösz +1x a segitséget.
Előzmény: Törölt nick (282)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.23 0 0 282

A Gmail limitálja a levélküldések számát a visszaélések és a spam megelőzése érdekében. Amennyiben eléred a limitet, átmenetileg nem tudsz több levelet küldeni, de ez a korlátozás általában 24 órán belül megszűnik.

Okok között szerepelhet:

- Egy levelet küldtél több mint 500 címzettnek

- Nagyszámú kézbesíthetetlen levelet próbáltál küldeni (nem létező címekre például).

Csak én teszem hozzá, hogy ha nálad egyik sem áll fenn, elképzelhető valamiféle szoftverhiba, ami miatt véletlenül szívtad meg.

Előzmény: Pax2 (281)
Pax2 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 281
hibaüzenet

hát ez az az ablakocska, amiről kimentem az ajánlott oldalra de sajnos angoltudásom a nulla felé tendál. Ime a szöveg:

Are there limits for sending mail?

Gmail has a number of sending limits in place to prevent abuse of our system, and to help fight spam. If you reach one of Gmail's limits, you'll be temporarily unable to send mail. This limit is generally removed within 24 hours.

Causes include, but are not limited to:

* Sending a message to more than 500 recipients.
You can send a single message to a maximum of 500 recipients through the web interface, or up to 100 recipients when using POP access. Their email addresses can be distributed among the To, Cc, and Bcc fields. If you communicate with the same group of people on a regular basis, you might be interested in Google Groups.

* Sending a large number of undeliverable messages.
We suggest verifying your contacts' email addresses. Make sure the email addresses you're sending mail to are valid. It's also important that everyone you are sending mail to is willing to receive it.

Learn more about best practices for sending a large amount of mail through Gmail.

Ha értelmezné valaki a lényeget megköszönném.

mgy Creative Commons License 2007.05.23 0 0 280
hmmm... :-O
Kérdezted már a googlet, mifranc lehet ez?
Azt hiszik spammelsz? És tényleg, nem spameket küldesz? :p
Előzmény: Pax2 (279)
Pax2 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 279
Üdv mindenkinek!

Döbbenetes dolog történt ma: bizonyos számu levél (kb10-15) elküldése után kaptam egy hibaüzenetet miszerint:

Elérte a maximálisan küldhető levelek számát. leokkoztam és azota nem tudok küldeni a gmailos fiokomból.

Ekkora baromsággal már régen nem találkoztam.

Találkoztatok már ezzel a rendszerüzenettel? Ez valami újítás?

Tiszta ideg lettem!
kozgazdasz Creative Commons License 2007.05.08 0 0 278
Akkor ezek szerint muszáj türelmesnek lennem. Majd egyik este elindítom és talán reggelre végez a feltöltéssel :-) Köszi a segítséget mégegyszer.
Előzmény: Tornagh Atya (277)
Tornagh Atya Creative Commons License 2007.05.08 0 0 277
Ez a sebesség semmiképp nem nevezhető normálisnak, de sajnos elképzelhető. Úgy emlékszem, amikor átálltam a gmailre, szintén Thunderbirdből importálva a leveleket, nekem is eltartott vagy fél napot a procedúra. De mindent egybevéve nem bántam meg.
Előzmény: kozgazdasz (276)
kozgazdasz Creative Commons License 2007.05.08 0 0 276
Szia Tornagh Atya, Köszi az infókat. Éjszaka kipróbáltam a Gmail Loadert, előtte elolvastam, hogyan kell csinálni, ezért átkovertáltam a levelezésemet Thunderbird formátumba. Nagyon jól működik a progi, csak egy baj van vele: tökmindegy melyik gmail-es smtp szervert választom, csak 7-8 sec/levél sebességgel tölti. Csináltam saját smtp szervert is a gépemen, de ugyanaz az idő. Ez normális szerinted? Ilyen sebesség mellett kb 8 óra mire betöltöm a levelezésemet. Egyébként ameddig eljutottam, addig királyul meg is jelentek a levelek a gmail-ben.
Tornagh Atya Creative Commons License 2007.05.07 0 0 275
off Ennél azért áttekinthetőbben, tördelve írtam. Tényleg szar ez az indafos. on
Előzmény: Tornagh Atya (274)
Tornagh Atya Creative Commons License 2007.05.07 0 0 274
Szia. Szerintem csak kerülőúton megoldható... Ha engedélyezve van a pop3 hozzáférésed a gmail-fiókodon, akkor egy Outlookkal vagy Thunderbirddel onnan leszedheted az összes levelet (persze a címkék elvesznek eközben). A másik acconton létrehozod ugyanazokat a szűrőket és címkéket, amelyek az elsőn már megvoltak, és a Gmail Loader nevű programmal a levelezőkliensből az új fiókba importálod az üzeneteket. (Erről itt egy link: az alkalmazás letöltéséhez is segítség http://prohardver.hu/cikkek/2006-08-19/gmail_biblia/ ) Aztán a felesleges, címkétlen duplumokat kitörlöd. Nem kicsit macerás, de szerintem nincs más módja, de ha mégis, aról én is szeretnék tudni. Én is több gmail fiókot használok (nem isolyan sok az a három giga), én az összevissza átirányításokkal (szűrők) oldom meg, hogy ki ne durranjon a tárhelyem. A yahoo az én böngészőmön nem működik rendesen (Maxthon), nem is szeretem, minden egyébben gyengébb is a gmailnél, de ott meg tudták oldani, hogy ne csak címlistát, de komplett levelezést is tudj exportálni. Kár, hogy gmail-fejlesztők nem olvassák ezt a topikot.
Előzmény: kozgazdasz (273)
kozgazdasz Creative Commons License 2007.05.07 0 0 273

Sziasztok,

Van két gmail-es accountom, az egyikben rengeteg cimkézett levél. Csak a cimkézett leveleket szeretném valami intelligens módon átmozgatni egy másik gmail-es fiókba. Segítsetek, hogyan lehetne ezt megoldani? Nem akarom egyenként átküldözgetni, mert marha sok levélről van szó.

Köszi.

Közgazdász

marczi1 Creative Commons License 2007.04.08 0 0 272
Köszi szépen az infokat. Irtam nekik, de időközben valamilyen oknál fogva megjavult a dolog, pedig semmiféle beállítást nem változtattam rajta.

Először felraktam a Firefox-ot, ahol simán bejött, majd visszamentem az explorerbe és ott is ment. Halvány lila hupikék gőzöm sincs mi volt ez az egész.
Előzmény: Törölt nick (271)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.06 0 0 271

Nekem egy Yahoo fiókom romlott el váratlanul, írtam is nekik épp ma, de van Gmail is, úgyhogy kíváncsivá tett a dolog, utánanéztem a neten. Mint kiderült, nem egyedi eset, emberekkel időnként előfordul, hogy csak úgy letiltódik a Gmail fiókjuk. Vannak ilyen panaszok tavalyi dátummal is stb.

Végül ezt találtam:

http://blog.outer-court.com/forum/14932.html 

Drew  10 months ago # 

Hi – I'm the UK and my gmail was disabled yesterday at 5pm. My error message read:

"Sorry, your account has been disabled. For more information about Google Accounts, please consult our Help Center at 

http://www.google.com/support/accounts  

There was no unusual activity on my part. I had been happily using the account 15 minutes before the issue with access.

Logged a report and they sent a generic email about making sure username and password were correct (they are). Have replied to that ASAP outling the issue again.

Also tried to fill in the form I found here –

http://mail.google.com/support/bin/request.py?lockout=1  

But that returned this error:

"Bad Request

Your client has issued a malformed or illegal request."

...which is reassuring.

Unsure what to do now. I guess it's wait and see.

=====================================

Drew   10 months ago # 

They turned my gmail back on :) Received this later the same day:

"Hello,

Thanks for your report. We apologize for any inconvenience you may have experienced. The issue you described should now be resolved. If you continue to experience difficulties, please respond to this message, and we'll investigate further.

Sincerely,

The Google Team"

Előzmény: marczi1 (269)
Tornagh Atya Creative Commons License 2007.04.06 0 0 270
El nem tudom képzelni... Deíha valami választ kapsz tőlük, légy szíves, írd meg ide, mert nagyon érdekel.
Előzmény: marczi1 (269)
marczi1 Creative Commons License 2007.04.06 0 0 269

Sziasztok!

Tegnap csináltam egy gmail-es címet és egészen idáig működött. Ma valamiért kivágott és belépéskor a következő hibaüzit kapom:

"Sajnáljuk, de fiókját letiltottuk. Ha további információkat kíván kapni a Google Fiókról, akkor látogassa meg a Súgó Központunkat a következő címen: http://www.google.com/support/accounts/."

persze infot nem találtam róla. Van ötletetek, hogy mi lehet a baj?

Köszi

Pistike Creative Commons License 2007.03.15 0 0 268
Már nem kell meghivó. A www.gmail.com-on nyugodtan regisztrálhatsz.
Előzmény: Dante (267)
Dante Creative Commons License 2007.03.15 0 0 267
Tudna valaki küldeni nekem egy meghívót? dantosz@freemail.hu

Előre is köszönöm szépen!
Zozi79 Creative Commons License 2007.03.11 0 0 266
Frissítettem a GSpace-t. Most úgy tűnik, működik.
Előzmény: Zozi79 (265)
Zozi79 Creative Commons License 2007.03.09 0 0 265
Sziasztok!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy a gspace-em miért nem működik? Hibaüzenet: "ik beállítása nem sikerült! Kapcsolja be a java scriptet..."

A JS a Firefoxban engedélyezve van.

Korábban tökéletesen működött. Lehet hogy azóta frissült a Firefox, de ebben nem vagyok biztos (meg sztem nem is kéne, hogy ez befolyásolja.)
te mondd meg Creative Commons License 2007.03.06 0 0 264
Köszi, akkor kipróbálom.
Előzmény: Tornagh Atya (263)
Tornagh Atya Creative Commons License 2007.03.06 0 0 263
Naponta használom. Kiválóan működik. A többi hasonlónál (pl. Yousendit.com)annyival jobb, hogy nem kell regisztrálni.
Előzmény: te mondd meg (262)
te mondd meg Creative Commons License 2007.03.06 0 0 262
told a cuccot.hu-t valaki próbálta már?
Előzmény: sjohn (259)
te mondd meg Creative Commons License 2007.03.06 0 0 261
köszi!
Előzmény: Tornagh Atya (260)
Tornagh Atya Creative Commons License 2007.03.05 0 0 260
Hivatalosan 10 MB-ost. Valójában fogadtam már nagyobbat is.
Előzmény: te mondd meg (258)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!