Keresés

Részletes keresés

Érd Emese Creative Commons License 2011.09.14 0 0 11733

És ezt miért tőlem kérdezed? Hm.

Előzmény: sélliagrav (11731)
sevallona Creative Commons License 2011.09.14 0 0 11732

Megismétlem, szerintem nem off:)

A Bem téren rendőr sincs, zebra sincs. Polgárőrök vannak: nagyon köszönöm a munkájukat. Anyáznak is tisztességesen, mert semmibe veszik az autósok a munkájukat. Szégyen!

A Bem téri gyerekekre is vigyázzatok, kedves, autós társak!

Rendőri jelenlét csak álom.

UI: tegnapra a Törökbálinti útra felfestették a zebrát. Szuper. Köszönjük. A forgalmasabb felével, a sóderhalommal, a járhatatlan járdával az ovi felé mi lesz?

sélliagrav Creative Commons License 2011.09.14 0 0 11731

A közterületi párnacsata és a Bem tér offtopik lenne? Már mér'?

Előzmény: Érd Emese (11726)
Érd Emese Creative Commons License 2011.09.14 0 0 11730

Na látod ebben igazad van. Bár' kellett hozzá a sok népnemzeti árvalányhajas szavazó, aki logóra voksolt, mind az egy - két ezer :-) is.

A szerencse az, hogy 2014 - ben lesz olyan jelölt, aki ezt a nihilt megtölti tartalommal....

Előzmény: bugadoktor (11729)
bugadoktor Creative Commons License 2011.09.14 0 0 11729

Bár a téma itt OFF, de azt megjegyzem, hogy csak azért, amit 2006-ban tett Cs.L. (ránk szabadította külön utas indulásával T.M.A-t és csapatát), megérdemli a fikázást. A többiről, nem is szólva!

Előzmény: Érd Emese (11728)
Érd Emese Creative Commons License 2011.09.14 0 0 11728

No látod... Nyilván neked van igazad, mert manapság az ilyen megmondó stílus az elfogadott. Tudod, sok sikert kívánok! Nektek, akik abba rohadtok majd bele, amit 20 - egynehány év alatt összeraktatok! Hajrá!

Tisztességtelen, hogy konkrét tények hiányában, embereket fikáztok, a névtelenségbe burkolódzó, tenni semmit, szövegelni mindent hozzáállásotokkal.

Előzmény: Törölt nick (11727)
Érd Emese Creative Commons License 2011.09.14 0 0 11726

Kérem szépen! Na! Sőt!!!! Na-na! Most ezt miért? Szabad kérdezni? Vmint azt is, hogy ez hogyan van köszönő viszonyban a topic címével és tartalmával? Már' amennyiben nekem is szabad orientálnom kissé a T. nagyérdeműt, ahogy ezt Te is rendszerint teszed....

Előzmény: sélliagrav (11724)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.14 0 0 11725

Kérem, kérem......

Itt a közlekedésről kell szót ejteni és nem pedig azokról a sunyi gatyaforgató egyénekről, akik megélhetési politizálást folytatnak ebben a városnak nevezett telepüsben.

sélliagrav Creative Commons License 2011.09.13 0 0 11724

... és párnacsatát a Bem téren! Űberszükség!

Előzmény: Törölt nick (11720)
Érd Emese Creative Commons License 2011.09.13 0 0 11723

Valamelyikőtök tegező viszonyban van Csőzik Lászlóval? Valamelyikőtök ismeri őt személyesen? Valamelyikőtöknek a fölösleges, ostoba belepofázáson kívül van köze a politikához, az érdi közélethez?

Ha csak egy kérdésre is nem a válasz, akkor kezdjetek valamit, tegyetek valamit, csináljatok valamit,

vagy csitu!

Előzmény: Törölt nick (11722)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.13 0 0 11721

Csak mondom, 2006 óta nem ő a képviselő! A Bem-térért nem őt, hanem a 2006 óta regnálókat tartom felelősnek, és külön visszatetsző, ha a 2006 óta regnálók mutogatnak másra. De ha Lacit akarjátok utálni, nekem az is jó, csak nem ez a megfelelő példa.

Előzmény: Törölt nick (11720)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.13 0 0 11719

Bocs! Én nem írom le és nem is írtam le a Bem térieket. remélem ezek után, mivel egyszer jól bele választottak, egyszer meg szinte akaratukon kívűl megmajmolták őket (2010-ben), majd 2014-ben gondosabban fognak választani, illetve mindenki megfog a fülénél fogva egy lusta sunyi a választókörzetben lakó választásra jogosúltat és a szavazó helységhez cibálja. talán majd akkor változik a helyzet. Addig az Én meglátásom szerint sem fog semmi megváltozni. Hacsak........ Nem írom tovább, mert az lázítás.

Előzmény: sevallona (11718)
sevallona Creative Commons License 2011.09.12 0 0 11718

Ne írd le a Bem térieket!

Előzmény: Törölt nick (11709)
h-mester Creative Commons License 2011.09.12 0 0 11717

Kedves Barátom! Azért mert nincs érved, nem kell kiforgatni a szavamat. Én egy évig voltam a Pest Megyei Labdarúgó Szövetség elnöke, s mivel nem tudtam érdemi intézkedéseket tenni, lemondtam. Csőzik nem mondott le. Ez tény és nem személyes szimpátia vagy antipátia kérdése, s pláne nem szövegértelmezés. Nem a sportcsarnokról és a Bem-térről szóltam, hanem Csőzikről. Kész vagyok megvitatni a sportcsarnokot és Harkait is, de a reflexió másra vonatkozott. Nincs üldözési mániám, de a válaszod inkább sorolható szimpátia - antipátia kategóriába, mint az enyém. Tiszteletben tartom véleményed, és védd a védhetetlent. Amúgy barátsággal. H.B.

Előzmény: Törölt nick (11715)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.12 0 0 11716

2006-2010 között Horváth András, most meg dr Veres Judit a képviselőnk.

Előzmény: Törölt nick (11714)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.12 0 0 11715

Jó, úgy látszik, a szövegértelmezést elhomályosítja a személyes szimpátia vagy antipátia. Azaz, szerintetek nem Téma és az ő Horkay barátja állította le a Sportcsarnok építését, a Bem-tér átépítésével kapcxsolatos folyamatokat.

Előzmény: h-mester (11713)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.12 0 0 11714

Én azt írtam, hogy a köppönyegforgató megérdemelné, hogy egyáltalán a városból ki legyen ebrudalva.

Csak nem így szó szerint fogalmaztam betűimet.

Amit meg írtál valóban felelősek az általad megjelőlt konstukció képviselői akik ide s tova 5 éve teszik tönkre egyre jobban ezt a települést és gazdagszik a bankszámlájuk a lakosság bőrén.

Én azt mondom, hogy kérdezzétek meg a területi képviselőt mit is lobbizott cirka 5 év alatt, amit fel is tud gyakorlatilag a BEM téren mutatni.

Ha nem tud semmit, akkor nem érdemli meg a havi appanázsát, meg a nem látható előnyoket és el kell zavarni a malac f..szára.

Tehát aki az elmúlt 4 évben és most IS élvezi a választókerület után járó anyagi és más nemlátható előnyöket az mostmár a felelős a körzetéért, mert amikor átvette akkor miért is nem készített leltárt és terítette ki az asztalra az előtte semmit tevő képviselő ténykedését.

Mostmár nincs kire visszamutogatni, mert magára kell mutasson. Ennyi.

2014 október addig meg életképesen kell tartani az emlékezeteket.

Előzmény: Törölt nick (11712)
h-mester Creative Commons License 2011.09.12 0 0 11713

Kedves Barátom: még mielőtt túlzásokba esel: 2006-ban, az önkormányzat alakuló ülésén T. Mészáros a nyilvánosság előtt kérte fel Csőziket alpolgármesternek. Innentől kezdve közömbös, hogy mikortól töltötte be, mint ahogy az is közömbös, hogy mi múlott rajta, s mi nem. El kell ismerni: ha Csőzik annyira tehetetlen, mint ahogy látod, akkor szerintem kíváló a média-nyilvánossága!

Előzmény: Törölt nick (11710)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.12 0 0 11712

Szóval szerinted vincellérinek van igaza, és a helyzetért nem Témáék és a körzet KDNP-s és Fideszes képviselői felelősek?

Előzmény: Törölt nick (11711)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.12 0 0 11711

Má mé nem a személyről van szó. ? Tán csak nem annak a személynek a kötelessége lobbizni a saját körzetéért?

Eddig még csak a nyalás hangja hagyta el a száját, amikor médiálisan bárhol megnyílvánult és nem pedig a kritikus helyzetértékelés.

De igen múlott volna rajta is sok minden, ha nem csak azért lett volna alpolgármester,mert az árulásért ezt a jutalmat kapta, ja meg a pénz számított akkor is. Mármint az a pénz amit a saját zsebébe tudott dugni, ja és persze azoknak is akik rajta keresztül szintén nem kevés pénzért lettek bujtatott emberkék a hivatalba.

Ha lacika tisztességes alpolgármester és mint a felső rész által megválasztott képviselő érzett volna valamit anno a választókörzetéért, akkor törte volna magát. E helyett inkább tömte inkább a zsebét.

Szóval nekem nem lehet megmagyarázni, hogy azért puha, hogy ne fájjon.

Előzmény: Törölt nick (11710)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.12 0 0 11710

Csillagom, nem a személyről van szó, hanem arról, hogy vincelléri úgy tesz, mintha nem ők halasztgatták volna a Bem tér rendbetételét addig, amíg semmi nem lett belőle. Mert igaz ugyan, hogy 2007 és 2010 között Csőzik újra alpolgármester lett, de te sem hiszed, hogy akkor már rajta múlott volna a tér sorsa.

Előzmény: Törölt nick (11708)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.12 0 0 11709

Érdekes én úgy halottam, hogy a fidesznyikek mondása szerint csak a szucik tudtak csak ígérgetni. Most hogy is van ez? Tán csak a fidesznyik sem olyan szegényes, hogy ígérgetni ne tudjon? Hiába no havi potya 120.000-ért Én is tudnék még kacsalábon forgó palotát is ígérni.

Remélem 2014-re kinyílik a Bem tér környékén lakóknak is a szeme és nem csak a haza megyek és a söröm érdekel elv alapján fognak gondolkodni, meg a Juliskám aztat mondta a templonyba.

Előzmény: sevallona (11706)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.12 0 0 11708

Inkább hagyjuk az említett személyt. Ne mentegesse senki. Az anyját is eladta volna annak idején 2006-ban is, csak a regnáló hatalomba maradjon, most is csak úgy akarom is meg nem is, de, ha te nagyon akarod legyen módszerrel sunnyog.

Szdsz2030lacika jobb lenne, ha eltünne innen a pesti kis villájába és kész. Már nem is érdi, így köze sincs az itt történő dolgokhoz. csak gyengíti az ellenzéket sajnos.

Előzmény: Törölt nick (11707)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.12 0 0 11707

Csőzik Laci mentségére legyen mondva, hogy az addigi vezetés októberben elvesztette a választást, a Fidesz-KDNP pedig nagy ívben tesz a Bem-tériekre. Ez is olyan projekt, mint a Sportcsarnok, áldozatul esett a váltásnak:(((

Előzmény: vincelléri (11684)
sevallona Creative Commons License 2011.09.11 0 0 11706

Veres Judit gimnáziumot ígért. Felénk se néz.

Előzmény: Törölt nick (11705)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.11 0 0 11705

Van ott önkormányzati képviselő? Ki is Ő? Van ott részönkormányzat? Kik is ott a részönkormányzati képviselők? meg vannak azok is tma által fizetve(véve). A részönkormányzati képviselőknek nem jár iskolába senkijük sem aki azon a bizonyos gyalogátkelőhelyen kényszerül átjárni?

Na tessenek ezeket b...ni.

Ne nekem mérgelődjön, hanem azokkal legyen nőiességéből kivetkőzött.

Előzmény: sevallona (11704)
sevallona Creative Commons License 2011.09.07 0 0 11704

Konkrétan?

Elkopott a zebra felfestése. A lámpák a gyalogos rovására rövidebbre lettek állítva. Fél csoport sem tud áthaladni rajta, nemhogy 40-50 fő gyerek. A reggeli és déli órák katasztrofálisak.

Mi itt parkvárosban nagyívben  (levagyunk  ... ) el vagyunk felejtve.

Ne bosszants légy szíves!

Tudom, hogy nem akarsz, de azért ez túlzás. Máshol sebességkorlátozás, pirossal kiemelt zebra, rendőri jelenlét, nálunk semmi. Inkább nem folytatom, mert nem leszek nőies.

Előzmény: Törölt nick (11701)
Érd Emese Creative Commons License 2011.09.07 0 0 11703

Na látod. Ezt akarja t.m.a. és a kommunikátorai. Széthúzás, enyém-tiéd-övézés! Igen. Ott is szar a helyzet. Meg itt is. Meg a Széchenyinél, meg mindenhol. Se rendőr, se semmi! Most még - köszönet nekik! - egy - egy Polgárőr. Azután az sem. Csak az életveszélyes gyalogátkelők, vagy még azok sem!

Előzmény: sevallona (11699)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.07 0 0 11702

Tudom, hogy a piroslámpa feljelentés köteles és közigeljárásban történik a delikvensre a teherkiróvás. Azért ne mond, hogy ha valaki rendszeresen ilyeneket fog meg akkor azt valami félszeműnek, vaknak és agyalágyúltnak tartott vezető nem fogja kiszúrni és nem lök valami jutit érte.

Azt is tudom,hogy még most is dívik a rokon, nyelvművész és lepedőbajnok kategória, akik sokkal jobban hajlamosak a jutalom nevű betegségben részesűlni, mint a normálisan csak a munkájukat végző és hivatásuknak élők.

Tudom, hogy ez így megy, de ha ez vígasztal régen is így volt, DE mindíg voltak a hivatásuknak élő fanatikusok és azoknak az áldásos tevékenysége alapján üzemelt ez az átláthatatlan perpétum mobile.

Előzmény: telekjáró (11700)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.07 0 0 11701

Kérdés: Megszünt a Bem téren a gyalogátkelőhely és az azt védő forgalomirányító fényberendezés?

Ha nem akkor oda nem kell senki. Hiszen Ha jól megnézzük akkor más bármely városban sem állnak egy gyalogátkelőhelynél rendőrök, ha ott lámpa is van.

Amennyiben nem szünt meg, akkor nem értem a dolgot, mert a forgalomban gyalog,vagy járművel közlekedőnek tudnia kell a kötelességét a gyalogátkelőnél. Ha az gyermekkorú, akkor meg ha olyan kicsi akkor a szülő miért nem kíséri, ha meg már akkora, akkor meg vagy a szülők, vagy a tanítók miért nem magyarázzák el, hogy " Édes fiam a zebra mellett 3 sávot nem rohanunk keresztűl eszetlenűl, mert megnyúvaszt egy autó".

A polgárőr magában -bár ugyan van rájuk nézve törvény és szabályzatuk is van,- csak annyi, mint egy bármely más állampolgár.

Mint tanut ember, aki valaha még a döntéshozatalban is aktívan résztvettél tudhatnád ezt. Ha nem tudod, akkor olvass utánna. Ezt arra írtam, hogy az autós ha nem áll meg a polgárőrnek, akkor nem követ el semmilyen szabálysértést. Ennyi.

Az, hogy a jelzett helyen a már korábban is említett piros kombi ladával a járdán parkoló öregúr sárga mellényben a zebra mellett posztol,közben a kutyák meg a csomitartóban szenvednek nem egy kimagasló ténykedés, ha csak az nem, hogy szabadidejükből korábban felkelnek és ott töltik az idejüket.

Igazándiból ki van adva egy országos rendőrfőkapitányi még visszanem vont utasítás, ami az iskola rendőre témában foglalja össze mind azt, amit ezzel a tárgykörrel kapcsolatban a rendőrség köteles megtenni. Na ezt a kérdést kéne feszegetni és nem pedig azoknak hozsannázni, akiknek nem kéne.

Előzmény: sevallona (11699)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!