Keresés

Részletes keresés

CsHuszi Creative Commons License 2004.08.13 0 0 198

Enhydra használj Kaaza-t vagy más fájlkeresőt(WinMX,stb..)

Azok általában sikerrel szoktak járni egy-egy szám keresésénél.(album leszédésénél nem igazán jön be,ott inkább vmi wrz oldalt ajállok).Jaj,a laopdat megleszem(csak úgy felületesen),de frankó lesz,ha teljes lesz!(:

Marókám megkaptad a mal-eket?Me mintha nem ért volna oda(azt jelezte).

Annyába,hogy átléptem a letöltési korlátot(azé is voltam eltűnve) azt még van hátra így film amit le akarok tölteni,így az kb16óra míg lejön.Há ez a nap fantasztikus volt!(:Ágim elkényeztetett!((=

Seenka még most is küldözgeti a napi bölcsességeket(amit néha nem igazán értek),de azé a többsége szellemes.(:

Előzmény: Enhydra (195)
ma8r0k8a Creative Commons License 2004.08.12 0 0 197
csipet:)
Hajlam nélkül is lehet "művészit" fotózni:)))
Például ez a tájképes is nagyon tetszik, pedig sötét tónusú,
és nem ugrál semerre,/:D) és mégis szép.
Egész véletlenűl nem kritikusnak készűltem én eredetileg?:o))naplemente
Előzmény: csipet13 (177)
ma8r0k8a Creative Commons License 2004.08.12 0 0 196
Chari:)
Ühümmm, nem volt nagy csípés:))
Most, ha azt mondom: nincs olyan szerkesztő izém elhiszed?
Pedig tudom, hogy volt!! Most meg nem találom-mikor kellene:o)))
Most újra próbáltam a mozgós képet. hát nem, és nem akarja betölteni azt a fájlt!
Így jártam..

Lényeg, tényleg nem jönnek elő az ikonok. Fogalmam nincs hová lettek:o))
Előzmény: Chari (175)
Enhydra Creative Commons License 2004.08.12 0 0 195

Ja, míg eszemben van:

Nem tud valaki egy olyan mp3-as oldalt, ahonnan le tudnám tölteni Sertabtól az Every way that I can című számot? Most nehogy a Google-val gyertek, mert abban nem találom, "csak" olyat, ami fizetős, ammeg nem köll! :)))

Köszi a segedelmet! (Mennyi bajom van... :))) )

Enhydra Creative Commons License 2004.08.12 0 0 194

Jajaja, az a lökött Zoe... :))) Szép kis család, mondhatom! :))) Oszt milyen Küllő a zágyban? :)))) Azt tudtam, hogy Jade (akkori) barátja Cipruson szolgál, sőt a sráccal is beszéltem, vagy 1000 éve... :) C6népét még nem láttad ám.... :) Pedig Ő is volt a "lányod", Zoe "húga" kb. 2 napig... :))))

Előzmény: big-dewil (192)
Enhydra Creative Commons License 2004.08.12 0 0 193

Mindjárt megkeresem a gyertyát is. :))

Itt is van, nézd:

Előzmény: csipet13 (191)
big-dewil Creative Commons License 2004.08.12 0 0 192

Enhy.

Há én nem sok oan csajro tok akiwel nem taliztam. Igaz pasit se tok sokat.))) See a fogadott lányom a chaten,ja me hogy én wotam a Küllö neje és a másik lányunk wot a Cenzike newü aprotalpu tetöfedö.)))) Jade asszem most görögben wan. Ha megjön,maj szolok neki. See meg Obudán lakik. Tartozok neki egy fagyiwal.

Előzmény: Enhydra (187)
csipet13 Creative Commons License 2004.08.12 0 0 191

Ja, Big az, aki kifelé néz az ablakon a készülő házból. Hogy éppen miről ábrándozott??? :-)))

Ez a villogós nagyon tuti kép. :-)))

Előzmény: Enhydra (189)
Enhydra Creative Commons License 2004.08.12 0 0 190

Összekeverhettél valamit, Big! Ez a csaj szilikonos! :)))) Melyik bige képét pakoltad fel ide, he? :) A szemüveget én tegyem az orrodra? :)))

Előzmény: big-dewil (186)
Enhydra Creative Commons License 2004.08.12 0 0 189

"Nem fogok aranyórát játszani, oké rendben. Mostmár játsszon az aranyóra inkább velem. :-)))"

Úgy legyen, Csipet, úgy legyen! :))) Én itt leszek! :)))

"Bigem! Ne hergelj, mert felteszem a "netfüggő pucér szerelmem" cimü rólad készült fotómat. :-)))"

Nna, azt még megvárom, addig nem alszom! :))))

Egyébként ki van a képen háttal? Big?

HÚÚÚÚÚ!!! :)))
Előzmény: csipet13 (185)
Enhydra Creative Commons License 2004.08.12 0 0 188
   Tévedtem... Mindegy... :))) Nem is fontos... :)))
Előzmény: Enhydra (187)
Enhydra Creative Commons License 2004.08.12 0 0 187

Jesszasz, Big! Knapp tanul? Jóisten! 8.? :)))) Viccen kívül: főiskolás? Mert kinézem belőle. Volt esze a srácnak, emlékszem.

"Csipet mindig képben wan. Nincs titkunk egymás elött. Amit én tok,azt ö is."

Mi is így vagyunk C6népével. Szabad "bejárása" van az e-mailjeim közé, nekem is az Övéibe, úgyhogy egymás tudta nélkül SEMMIT nem teszünk. Csak így lehet kiküszöbölni a szarkavarást. Nincsenek olyan "útjaim", amiről nem tud, és Neki sincsenek. Kizárólag őszintén lehet egy kapcsolatot "működtetni".

A nő- és pasiügyek viszont tiltva vannak. Nem viselném mosolyogva (mint ahogy nem is tettem), ha "valaki" nem érti meg, hogy nincs egyéb keresnivalója az életében, mint egyszerű havernak. Volt egy-két "hölgy", akit keményen rendre kellett utasítanom ez ügyben. Nem tűröm, hogy bárki közénk álljon. Jók vagyunk együtt, nincs szükség harmadikra. :))))

"Azé,ha tok,akko maj szolok Seenek,meg Jadenak is.)))"

Húúú, az jó lenne! :) Nagyon csíptem mindkét csajszit! Jade volt az első, aki írt nekem a chaten, és én voltam (asszem) az első, aki megtudta, hogy Kira megszületett. :))) Sheevel meg még találkoztam is, bi-bíííí! :))) Controllt a Tv2 netes chaten láttam múlt héten... Jazzkéről csak annyit tudok, hogy valamikor megfenyegették, bekakkantott (mellesleg érthető), és teljesen eltűnt. Sajnálom, mert nagyon jó fej volt! :(

(Ha a képre kattintasz, előjön normálisan. Ha nem, tévedtem... :))) )

Előzmény: big-dewil (184)
big-dewil Creative Commons License 2004.08.12 0 0 186

wirgácsom

Akko én is tanálok majd rolad wmi igazán ütöset.)))))))))))

Előzmény: csipet13 (185)
csipet13 Creative Commons License 2004.08.12 0 0 185

Szijja Csepi!

Nagyon örülök,h látlak és hogy egyszercsak előkerültél. Mi van veled azóta?

Chari!

Miért lenne hiába? Még nem tudhatod mit hoz az élet. Hosszú még. Lehet,h még egyszer büszkén mondogatom, h hát igen én a müvésznőt már gyerekkoromban is... :-)))

Enhy!

Nem fogok aranyórát játszani, oké rendben. Mostmár játsszon az aranyóra inkább velem. :-)))

Huszi!

Az életben is elveszek Big mellett. Szavam sem lehet. :-)))

Bigem!

Ne hergelj, mert felteszem a "netfüggő pucér szerelmem" cimü rólad készült fotómat. :-)))

Előzmény: Enhydra (183)
big-dewil Creative Commons License 2004.08.12 0 0 184

Szia Csepi!

Nem gondoltam wolna,h itt talizunk! Örülök neked.)))

Hogy wagy mostanság? Hát a club? Irj priwit. A newemre klattyints,azt megkapom.

Enhy.

Csipet mindig képben wan. Nincs titkunk egymás elött. Amit én tok,azt ö is. (kiwéwe a nöügyeim,de psztt!)

Akiket itt emlitsz,sajnos azokrol én sem tok sokat.Csak ilyen kosza mendemondákat. Szwsz mindenkinek a magánügye,h épp merre kowályog.))) Azé,ha tok,akko maj szolok Seenek,meg Jadenak is.))) Sol nem tom hun wan, Controll se, de Knapp az tanul, Jazzke,meg Jazzke. Etünt.

Előzmény: Enhydra (183)
Enhydra Creative Commons License 2004.08.12 0 0 183

Nna, ahogy szokták írni a chateken: re, azaz újra itt vagyok én is. :)))

Csipetke!

Persze, hogy emlékszem! :) Arra is emlékszem, hogy azóta nem hallottam Rólad szinte(?) semmit. Érezd Magad leszúrva (nem késsel, csak úúúúgy... :) ), amiért így eltűntél! Már azt hittem, többet nem is "látlak". Ne csinálj ilyet többet, jó? Tudod, mennyire kedveltelek mindig, erre aranyórát játszol.... Nna, de most már nem menekülsz! :)))

Nem áll és nem is állt szándékomban vitázni, veszekedni, mert -bár úgy tűnhet- piszkosul utálom a vitát. Elég volt belőle 1 rohadt hosszú éven át a chaten. Nem akarok még egy szívinfarktust. Úgyhogy részemről eltemetve a múlt!

Nahát, egy Csepi! :))) Szia!

Bizony, szegény oZDI elment... :( Nagyon hiányzik a humora a chatről. Persze, nem csak az övé. Vannak, akik nem írnak már, sőt nem is nézik. Csak pár nick, akik hiányoznak (persze a teljesség igénye nélkül): Jazzke, SOL, Knapp, Controll, -né, Sheenka, Jade, XX, Anonym, stb. Jó fejek voltak mindannyian. Vajon mi lehet velük...? Controllt láttam, de nem sokáig, viszont a többieket abszolút nincsenek...

Huszi!

Megnézted a lapomat? Ha igen: vélemény? :)))

:)))
CsHuszi Creative Commons License 2004.08.12 0 0 182

Hali Mindenkinek!(:

Kicsit eltüntem,de most mán itt vok!

Chari,csak úgy meglestem a képeket és a tájképek naon tetszenek,lehet párat elcsórok és rávarázsolom magam,mintha én is ott jártam volna!((((;

Ja,egyépként azé írok hogy szóljak Big-nek és Marókának,hogy küldtem mailt(7db-ot).Remélem megkaptátok!(:

Üdv Csipet!Kircsi a kép!(:Big mellett elveszel!(;

Szia V.Csepi!

By CsHuszi!

banan
Chari Creative Commons License 2004.08.12 0 0 181

Csipet,

azért tudnék vitatkozni, hogy jó képeket csinálsz-e vagy sem... :) Mellesleg nekem meg hiába van művészi hajlamom, tudod :)

nagyonnagyo

Előzmény: csipet13 (177)
5.Csepi Creative Commons License 2004.08.12 0 0 180

Sziasztok régi Barátaim ! Micsoda véletlen, hogy bekukkantottam ide !!! Igy kellett megtudnom, hogy Ozdi barátom elment, ez ledöbbentett. Néha-néha benézek a 808-ra, de az valami iszonyat, nem beszélve a 847-ről, ahol megállt az idő...

Hát üdv Nektek BD, Erdőkerülő, Anyatiger, Drago, meg akiket nem ismertem fel...

V.Csepi

big-dewil Creative Commons License 2004.08.12 0 0 179

Jo reggelt mkinek.

Amint látom,sikerült mindenkit elüldöznünk!

Kuwajo,me igy annyit irok ide,amennyit csak akarok,azt nem zawargászik senki sem.

Max magammal weszekedhetek,de mondjuk azt má kicsit unom.

-Szowal szeretnék elnézést kérni minden régi "chates"-töl a müsorért.

Igérem,h többé nem hánytorgatom fel a régi sérelmeimet.

Szal jo wolna,ha ujra irnátok...

csipet13 Creative Commons License 2004.08.11 0 0 178

Vagyok ám én, csak háttérben. :-)

Szépek a kövirózsák! Ha még emlékszel...

Előzmény: Enhydra (170)
csipet13 Creative Commons License 2004.08.11 0 0 177

ma8r0k8a !

Nincsenek nekem müvészi hajlaim. :-) Szívesen fotózom újabban. De csak ennyi.  Nem csinálok jó képeket, de élvezem és nekem ennyi elég. :-) Az ötlet már meg nem mondom Bigé vagy az enyém, de a fényképező az én kezemben volt, az tuti. :-)

Ez itt készült nálunk télen.

Chari ! Szijja neked! Meg tudtuk ám nézni a képeidet a fotótáron. Klassz helyeken jártál!

Előzmény: ma8r0k8a (173)
big-dewil Creative Commons License 2004.08.11 0 0 176
Ez az autom.Ez az egyik macskám.Jo wona ez másik macseknak....És ezt kapom itthon...)))))))))))))
Chari Creative Commons License 2004.08.11 0 0 175

Maroka,

én nem csipkelődtem! :)) Vagyis mégis, de ebben én magamat is pellengérre állítottam, hisz sokáig nekem sem igazán ment a képbeszúrás :)

Színeset úgy tudsz írni, hogy az írásnál a Szerkeszt alatti ikonsorban kiválasztod az aláhúzott A betűt (utsó előtti ikon), a többi gondolom logikus ;)

Csipet,

puuusza :)

logo
Előzmény: ma8r0k8a (152)
ma8r0k8a Creative Commons License 2004.08.11 0 0 174
Szép napot kívánok mindenkinek!:))) Sziasztok

Nálatok hogy sikerül az animációs kép beszúrása? Mert nálam be sem tölti. A gép "gif-fájl"ként menti le, és ezen fájl alatt futók közül nem sikerül egy sem..

Ja, és hogy lehet színessel írni?:)))))

S még egy kérdésem lenne: Valaki ismeri már a "SKYPE"-t? Azt hallottam, ez valami program amit le lehet tölteni, és hang kapcsolatot létesíteni vele.. vagy valami ilyesmi...:))
Még egy kis erotika;))))
ma8r0k8a Creative Commons License 2004.08.11 0 0 173
Szia!
Ez egy szuper kép! Köszi, hogy megosztottad velünk:)) Nekem nagyon tetszik. Neked van ilyen művészi hajlamod? Kié volt az ötlet?cica
Előzmény: csipet13 (169)
Enhydra Creative Commons License 2004.08.11 0 0 172

Jó reggelt az ezután ébredőknek!

Mi most megyünk aludni! :)))

Éééés ezzel megvan a 100. hozzászólásom! :))) Mostantól nincs 5 perces várakozás! :DDDDD

big-dewil Creative Commons License 2004.08.10 0 0 171

Enhy.

Operátor maj mentse magának le ezt is.)))

Enhydra Creative Commons License 2004.08.10 0 0 170

Vazze, Big, ha ezeket "kisfilmeket" meglátja valamelyik operátor, simán lemegy az agyáról... :))) Vagy ezerrel kimenti... >;DDD

Hát szeeeerbusz, Csipetke!!!

Legalább ezer éve nem láttalak! Már kérdeztem a nagyszerű Párodtól, hogy merre jársz, de izmosan szarkázik a fejemre ezen a téren... :)))

A képen kitaláltam ám, melyik vagy Te. Ismerve Biget... Illetve a körvonalait:)))

csipet13 Creative Commons License 2004.08.10 0 0 169

Na nézzük, müxik-e?

Ha igen, akkor balról Big.

Utólagosan nagy szia mindenkinek! Bár én már jó régóta nem chatelek, sem a 808-on, sem a neten, azért bd révén "képben" vagyok.

Előzmény: ma8r0k8a (168)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!