Enhydra használj Kaaza-t vagy más fájlkeresőt(WinMX,stb..)
Azok általában sikerrel szoktak járni egy-egy szám keresésénél.(album leszédésénél nem igazán jön be,ott inkább vmi wrz oldalt ajállok).Jaj,a laopdat megleszem(csak úgy felületesen),de frankó lesz,ha teljes lesz!(:
Marókám megkaptad a mal-eket?Me mintha nem ért volna oda(azt jelezte).
Annyába,hogy átléptem a letöltési korlátot(azé is voltam eltűnve) azt még van hátra így film amit le akarok tölteni,így az kb16óra míg lejön.Há ez a nap fantasztikus volt!(:Ágim elkényeztetett!((=
Seenka még most is küldözgeti a napi bölcsességeket(amit néha nem igazán értek),de azé a többsége szellemes.(:
csipet:)
Hajlam nélkül is lehet "művészit" fotózni:)))
Például ez a tájképes is nagyon tetszik, pedig sötét tónusú,
és nem ugrál semerre,/:D) és mégis szép.
Egész véletlenűl nem kritikusnak készűltem én eredetileg?:o))
Chari:)
Ühümmm, nem volt nagy csípés:))
Most, ha azt mondom: nincs olyan szerkesztő izém elhiszed?
Pedig tudom, hogy volt!! Most meg nem találom-mikor kellene:o)))
Most újra próbáltam a mozgós képet. hát nem, és nem akarja betölteni azt a fájlt!
Így jártam..
Lényeg, tényleg nem jönnek elő az ikonok. Fogalmam nincs hová lettek:o))
Nem tud valaki egy olyan mp3-as oldalt, ahonnan le tudnám tölteni Sertabtól az Every way that I can című számot? Most nehogy a Google-val gyertek, mert abban nem találom, "csak" olyat, ami fizetős, ammeg nem köll! :)))
Jajaja, az a lökött Zoe... :))) Szép kis család, mondhatom! :))) Oszt milyen Küllő a zágyban? :)))) Azt tudtam, hogy Jade (akkori) barátja Cipruson szolgál, sőt a sráccal is beszéltem, vagy 1000 éve... :) C6népét még nem láttad ám.... :) Pedig Ő is volt a "lányod", Zoe "húga" kb. 2 napig... :))))
Há én nem sok oan csajro tok akiwel nem taliztam. Igaz pasit se tok sokat.))) See a fogadott lányom a chaten,ja me hogy én wotam a Küllö neje és a másik lányunk wot a Cenzike newü aprotalpu tetöfedö.)))) Jade asszem most görögben wan. Ha megjön,maj szolok neki. See meg Obudán lakik. Tartozok neki egy fagyiwal.
Jesszasz, Big! Knapp tanul? Jóisten! 8.? :)))) Viccen kívül: főiskolás? Mert kinézem belőle. Volt esze a srácnak, emlékszem.
"Csipet mindig képben wan. Nincs titkunk egymás elött. Amit én tok,azt ö is."
Mi is így vagyunk C6népével. Szabad "bejárása" van az e-mailjeim közé, nekem is az Övéibe, úgyhogy egymás tudta nélkül SEMMIT nem teszünk. Csak így lehet kiküszöbölni a szarkavarást. Nincsenek olyan "útjaim", amiről nem tud, és Neki sincsenek. Kizárólag őszintén lehet egy kapcsolatot "működtetni".
A nő- és pasiügyek viszont tiltva vannak. Nem viselném mosolyogva (mint ahogy nem is tettem), ha "valaki" nem érti meg, hogy nincs egyéb keresnivalója az életében, mint egyszerű havernak. Volt egy-két "hölgy", akit keményen rendre kellett utasítanom ez ügyben. Nem tűröm, hogy bárki közénk álljon. Jók vagyunk együtt, nincs szükség harmadikra. :))))
"Azé,ha tok,akko maj szolok Seenek,meg Jadenak is.)))"
Húúú, az jó lenne! :) Nagyon csíptem mindkét csajszit! Jade volt az első, aki írt nekem a chaten, és én voltam (asszem) az első, aki megtudta, hogy Kira megszületett. :))) Sheevel meg még találkoztam is, bi-bíííí! :))) Controllt a Tv2 netes chaten láttam múlt héten... Jazzkéről csak annyit tudok, hogy valamikor megfenyegették, bekakkantott (mellesleg érthető), és teljesen eltűnt. Sajnálom, mert nagyon jó fej volt! :(
(Ha a képre kattintasz, előjön normálisan. Ha nem, tévedtem... :))) )
Nagyon örülök,h látlak és hogy egyszercsak előkerültél. Mi van veled azóta?
Chari!
Miért lenne hiába? Még nem tudhatod mit hoz az élet. Hosszú még. Lehet,h még egyszer büszkén mondogatom, h hát igen én a müvésznőt már gyerekkoromban is... :-)))
Enhy!
Nem fogok aranyórát játszani, oké rendben. Mostmár játsszon az aranyóra inkább velem. :-)))
Huszi!
Az életben is elveszek Big mellett. Szavam sem lehet. :-)))
Bigem!
Ne hergelj, mert felteszem a "netfüggő pucér szerelmem" cimü rólad készült fotómat. :-)))
Nem gondoltam wolna,h itt talizunk! Örülök neked.)))
Hogy wagy mostanság? Hát a club? Irj priwit. A newemre klattyints,azt megkapom.
Enhy.
Csipet mindig képben wan. Nincs titkunk egymás elött. Amit én tok,azt ö is. (kiwéwe a nöügyeim,de psztt!)
Akiket itt emlitsz,sajnos azokrol én sem tok sokat.Csak ilyen kosza mendemondákat. Szwsz mindenkinek a magánügye,h épp merre kowályog.))) Azé,ha tok,akko maj szolok Seenek,meg Jadenak is.))) Sol nem tom hun wan, Controll se, de Knapp az tanul, Jazzke,meg Jazzke. Etünt.
Nna, ahogy szokták írni a chateken: re, azaz újra itt vagyok én is. :)))
Csipetke!
Persze, hogy emlékszem! :) Arra is emlékszem, hogy azóta nem hallottam Rólad szinte(?) semmit. Érezd Magad leszúrva (nem késsel, csak úúúúgy... :) ), amiért így eltűntél! Már azt hittem, többet nem is "látlak". Ne csinálj ilyet többet, jó? Tudod, mennyire kedveltelek mindig, erre aranyórát játszol.... Nna, de most már nem menekülsz! :)))
Nem áll és nem is állt szándékomban vitázni, veszekedni, mert -bár úgy tűnhet- piszkosul utálom a vitát. Elég volt belőle 1 rohadt hosszú éven át a chaten. Nem akarok még egy szívinfarktust. Úgyhogy részemről eltemetve a múlt!
Nahát, egy Csepi! :))) Szia!
Bizony, szegény oZDI elment... :( Nagyon hiányzik a humora a chatről. Persze, nem csak az övé. Vannak, akik nem írnak már, sőt nem is nézik. Csak pár nick, akik hiányoznak (persze a teljesség igénye nélkül): Jazzke, SOL, Knapp, Controll, -né, Sheenka, Jade, XX, Anonym, stb. Jó fejek voltak mindannyian. Vajon mi lehet velük...? Controllt láttam, de nem sokáig, viszont a többieket abszolút nincsenek...
Sziasztok régi Barátaim ! Micsoda véletlen, hogy bekukkantottam ide !!! Igy kellett megtudnom, hogy Ozdi barátom elment, ez ledöbbentett. Néha-néha benézek a 808-ra, de az valami iszonyat, nem beszélve a 847-ről, ahol megállt az idő...
Hát üdv Nektek BD, Erdőkerülő, Anyatiger, Drago, meg akiket nem ismertem fel...
Nincsenek nekem müvészi hajlaim. :-) Szívesen fotózom újabban. De csak ennyi. Nem csinálok jó képeket, de élvezem és nekem ennyi elég. :-) Az ötlet már meg nem mondom Bigé vagy az enyém, de a fényképező az én kezemben volt, az tuti. :-)
Ez itt készült nálunk télen.
Chari ! Szijja neked! Meg tudtuk ám nézni a képeidet a fotótáron. Klassz helyeken jártál!
én nem csipkelődtem! :)) Vagyis mégis, de ebben én magamat is pellengérre állítottam, hisz sokáig nekem sem igazán ment a képbeszúrás :)
Színeset úgy tudsz írni, hogy az írásnál a Szerkeszt alatti ikonsorban kiválasztod az aláhúzott A betűt (utsó előtti ikon), a többi gondolom logikus ;)
Nálatok hogy sikerül az animációs kép beszúrása? Mert nálam be sem tölti. A gép "gif-fájl"ként menti le, és ezen fájl alatt futók közül nem sikerül egy sem..
Ja, és hogy lehet színessel írni?:)))))
S még egy kérdésem lenne: Valaki ismeri már a "SKYPE"-t? Azt hallottam, ez valami program amit le lehet tölteni, és hang kapcsolatot létesíteni vele.. vagy valami ilyesmi...:))
Még egy kis erotika;))))