bronbron kirúgta profi menedzsereit, és vmi iskolai haverja lesz helyette... váháhááá én Arliss Michaels-t javasoltam volna ;) (remélem, páran tudják, ki az...)
Köszi, hogy ennyien kiálltok mellettem, most már kezdem megbánni, hogy szerkesztettem egy új oldalt és hogy ennyi időt rápazaroltam. Pedig most már jó a szerver is, tehát frissíteni is tudtam, na mind1....
Ja igen, hátha nem látta még valaki 50x a különböző oldalakon a lejárt szavatosságú híreidet... Szerintem jobban tennéd, ha te is a véleményedet írnád le, mint a többiek, ahelyett, hogy értéktelen információkkal tömöd tele a fórumot. Akit érdekel az NBA az nem a fórumból fogja megtudni, hogy melyik csapat nyert az este.
Nyugi, nem fogom addig kihirdetni a legjobb edzőt, amíg meg nem erősítik az NBA-ben, mert igaz, hogy az MVP-t már vasárnap reggel kiírták az espn oldalára, az NBA-ben csak a Miami - Washington meccs szünetében hirdették ki, ami Hétfőn kora reggel volt itteni idő szerint. Azért írom le a legfrisebb híreket, hogy ha véletlenül belefeledkeztek a chat-elésbe, azért kapjatok valami NBA-s hírt is! Üdv:
Hölgyeim és uraim, csúnya bundaszag kering a levegőben, ugyanis a BOS-IND meccs (és más észrevetelek) javítása után sikerült kihoznom magam első helyre :)
Hárman is eltalálták az összes továbbjutót, köztük a több telitalálat (5-4-3) döntött. A jobb érthetőség kedvéért most sárgával a továbbjutókat, zölddel továbbra is a telitalálatot jelöltem. És biztos még mindig elbasztam valamit, de majd szóltok:)
volt Dirk a Pánkd (Punked, Punk'd, Átba**va, stb) című Estonkucser remekműben, zsír volt, kissrác aláíratott vele hatszáz dolgot, meg LeBron mezt is, váháhááá, Finley volt az egyik "beépített ügynök", Dirket elég nehéz kihozni a sodrából
A Pacers meccsnél nálam is fordított az erdmény+Spurs-Nuggs 2 Denver győzelemet tippeltem, Sonics, Dallas meccs pedig szintén fordítva van. A tippeket a 2800-as hsz-ben találod