ezt a toyotát ismerem én is. amúgy rendesen szoktak rendőrautóból... kedvenc helyek?? az M5 kecskeméti szakasza, a Tescótól a Március 15 utcáig, pl. vasúti átjárók. van egy nagy kedvenc: a ceglédi úton a Mobil Auto Centerrel szemben van egy kis köz, aminerk a végén vasúti átjáró van. na ezt két okból szeretik: ide balra bekanyarodni tilos, onna is tilos balra ki. és 30-as tábla van. onan a Vacsi köz felé Nagy Lajos király krt. végig 30. ott is szeretnek. szintén M5, de már a Szeged felé tartó régi szakasza. a Praktiker után van egy felüljáró. az mögött nagyon szeretnek. nem is látszanak. onnan a szélmalomig hol 50, hol 70 a megengedett. azt is nagyon szeretik. a mindszenti úton mindig észnél kell lenni, ott gyakran mérnek.
az aluljárót majd megtanulod. ha nagyobb eső esik, meg se próbálj átmenni rajta. rutinos kecskeméti olyankor elkerüli. de becsületére legyen mondva, hogy még Horthy adta át, bár azóta a vízelvezetést megoldhatták volna:P
jó helyek: éttrem sztem a Három Gúnár. legalábbis nagyon szeretem. kávézó sok van, jók is, attól függ mit akarsz. it tleginkább ücsörgős népekre vannak a kávézók és sörözők, demajd megkérdem a diákjaim biliárd és bowling ügyben. buli is érdekel?
Meg adjátok az infót légyszi, hogy melyik szolgáltatót tiszteljem meg egy net-tv előfizetéssel. Eddig Fibernet áll nyerésre, de nem akarok belefutni barmokba. Otthon is úgy küldtem el az UPC-t az anyjukba, hogy másnap délelőtt 5 perc alatt levágták a házról a vezetéket. Még most is bevérzik az agyam, ha eszembe jutnak. Tették ugyanis, hogy lecserélték a PRO7-et az Anettkás Budapest tv-re. Érzem, kezdem felhúzni magam...
Nem gond. Akkor abban kérnék segítséget hogyan tudnék itt túlélni...Vegyük pl. a yardot. A múltkor a Mindszenti úton egy ősöreg 5 ajtós, civil rendszámos Toyota Corollából mértek. Milyen autójuk van még? Ezt akkor szerencsére kiszúrtam, de nem szeretnék belefutni vhol egy másikba. Remélem nem kell egy 3kerekű Velorextől tartanom 30-as táblák környékén...Kedvenc helyeik, ahol mérni szoktak?
Azt már észrevettem, hogy az utakat nem szeretik csúszásmentesíteni ebben a városban. A Szolnoki út a vasúti átjáró alatt pedig kifejezetten mókás, miután befolyik az összes víz a falon és jókora buckákba fagy mindkét sávban.
Aztán kellenének jó éttermek a városban. És kávézók, sörözők, ahol azért mozogni is lehet vmit...vagy csak a golyóval szemezni (bowling, billiárd).
hát igen, ez várható volt. majd bedugul az visszafelé is, a kórháztól az Auchanig.... bár ez gyakorlatilag eddig is így volt forgalmasabb időszakokban.
Legfrissebb forrás: A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából.
Meglévő áruházak
* Auchan Hipermarket – Dunaföldvári út 2. * Baumax Barkácsáruház – Halasi út 2. * CBA szupermarket – Korona utca 2. * Kaiser's szupermarket – Nagykőrösi utca * Lidl diszkontáruház – Szolnoki út 18. * Malom Center Bevásárlóközpont – Korona utca 2. ( Főbb bérlők: Deichmann, Hervis, McDonald's, Office Depot, Palace Cinemas ) * Match szupermarket 2× - Széchenyi sétány, Rávágy tér 1. * Metro Raktáráruház – Ceglédi út * Obi Barkácsáruház- Izsáki út 12.b. ( nyitás:2008. december 16.) * Penny Market diszkontáruház 2× – Budai út, Noszlopy Gáspár park * Plus diszkontáruház – Márius 15. utca 5/a. * Profi diszkontáruház - Akadémia körút 19. * Pólus Róna Bevásárlóközpont – Dunaföldvári út 2. * Praktiker Barkácsáruház – Kurucz tér 7. * Szil-coop Bevásárlóközpont – Izsáki út 2-4. * Target Center Bevásárlóközpont - Izsáki út 12-14. ( nyitás: 2008. november 28.)( Főbb bérlők: Obi, Tesco ) * Tesco Talfája Hipermarket – Talfája 1. * Tesco Target Center Hipermarket - Izsáki út 14. ( nyitás: 2008. november 28.)
Épülő áruházak:
* Euro Center Bevásárlóközpont - Kurucz körút ( tervezett nyitás: 2010. szeptember ) * Decathlon Sportáruház - Kadafalvi út ( Várható nyitás: 2009. tavasz )
Sziasztok kedves kecskemétiek ! Amivel én jöttem ide közétek , az nincs összefüggésben a lentebb leírtakhoz , de remélem tudtok nekem segíteni , illetve tanácsot adni.Keresnék Kecskeméten egy olyan "helyet " , ahol egy kisseb 6-8 fős társasággal tudnánk egy meglepetés bulit összehozni. Esetleg egy olyan hely vagy "kocsma" , aminek van egy kisseb külön terme , vagy helyisége amit le tudnánk foglalni , vagy esetleg olcsóbban kibérelni. A lényeg hogy ott csak mi legyünk bent , és igazából szeretnék enni valót vinni , meg tortát , néhány kis apróságot. Természetesen az italfogyasztásunk helyben történne. Hálásan megköszönnék bármilyen ötletet , tanácsot , sajnos mi tanácstalanok vagyunk.... Nincsenek túl nagy igényeink a hellyel kapcsolatban , talán annyi , hogy irányban ne a műkert felé legyen. Hetényegyháza is belefér. Előre is köszönöm ........
A Target Center Bevásárlóközpont Kecskeméten, az Izsáki úton épülő bevásárlóközpontok egyike. Átadása várhatóan 2008. november 28-án lesz. Itt nyílik meg a város második Tesco áruháza, később az Obi barkácsáruház. A tervek szerint az épületben helyet kap műszaki áruház, bank, éttermek, kávézók, illetve további 15-20 üzlet.
Építési előzmények
2005-ben már foglalkozott a helyi sajtó[forrás?] azzal, hogy erre a területre települ át a Szil-Coop Bevásárlóközpont, egy újabb bevásárló komplexumot építve 2007 nyaráig. Ez a terv nem valósult meg. 2007-ben a területet megvette egy budapesti vállalkozó.
Az BricoStore egy európai hálózatal rendelkező barkácsáruházlánc.1991-ben indult el Franciaországból és a székhelye Budapesten van. Az Bricostore a GEMA kezébe tartozik. A Bricostore Magyarországon 1997-ben kezdett el terjeszkedni.
A Kika egy európai hálózattal rendelkező lakberendezési áruházlánc. Az üzlet Ausztriából indult, főként bútorokat és más lakberendezési tárgyakat gyártató és értékesítő kereskedelmi cégcsoport.
Rudolf Reiner, a Kika alapítója egy osztrák származású ember alapította az első Leiner üzletet Ausztriában. 1973-ban Dr. Herbert Koch megnyitja az első Kika áruházat a Kreilplatzon Bécsben. A Kika jelenleg öt országban van jelen. Magyarországon az első üzletet 2000-ben nyitotta meg Budapesten, a Róbert Károly körúton.
jaa, hát nekem nincs új házam (se régi). bútorból meg megteszi a "gagyi" is. :-S de egy biztos: azt nem mondom, hogy csúcsminőség, de nem drágábbak az itteni bútorboltok sem, mint a KIKA.
speciel nekem nem kéne semmilyen lakberendezési áruház, ráadásul barkács- és lakber. áruázból is jön a 3., az OBI, mi a fenének? meg még Bricostore is???! miért nem települ végre ide egy H&M vagy C&A? újabb Tesco helyett meg jöhetne a CORA.
* Alföld Áruház – Deák Ferenc tér 6. * Auchan Hipermarket – Dunaföldvári út 2. * Baumax Barkácsáruház – Halasi út 2. * CBA szupermarket – Korona utca 2. * Centrum Áruház – Nagykőrösi utca * Kaiser's szupermarket – Nagykőrösi utca * Lidl diszkontáruház – Szolnoki út 18. * Malom Center Bevásárlóközpont – Korona utca 2. * Match szupermarket 2× - Széchenyi sétány, Rávágy tér 1. * Metro Raktáráruház – Ceglédi út * Penny Market diszkontáruház 2× – Budai út, Noszlopy Gáspár park * Plus diszkontáruház – Márius 15. utca 5/a. * Profi diszkontáruház - Akadémia körút 19. * Pólus Róna Bevásárlóközpont – Dunaföldvári út 2. * Praktiker Barkácsáruház – Kurucz tér 7. * Szil-coop Bevásárlóközpont – Izsáki út 2-4. * Tesco Hipermarket – Talfája 1.
Épülő áruházak:
* Obi Barkácsáruház – Izsáki út 12. (Nyitás: 2008. dec. 1.) * Target Center Bevásárlóközpont – Izsáki út 12-14. (Nyitás: 2008. november végén) * Tesco Hipermarket – Izsáki út 14. (Nyitás: 2008. november 28.) Kecskemét 2. Tesco hipermarkete.
Tervezett áruházak:
* Aldi diszkontáruház * Bricostore Barkácsáruház * Decathlon Sportáruház (Tervezett építés kezdete: 2009. március) * Euro Center Bevásárlóközpont – Kurucz körút (Tervezett nyitás: 2010 őszén) * Kika Lakberendezési áruház