Keresés

Részletes keresés

Malac_11 Creative Commons License 2005.01.17 0 0 151

Ha vki rájött, hogy lesznek az ikrek, megoszthatná velem:)

Üdv: malac

Raphael Creative Commons License 2005.01.17 0 0 150
Toltsd le valamelyik warez szalytrol, 200 Ft-t talan meger.
Előzmény: ki? (147)
Akos1985 Creative Commons License 2005.01.16 0 0 149

HELP!!!

Valaki tudna nekem segíteni?? Abban kellene, hogy fenn van a Sims 2 és építek egy házat és mentek a mentés az úgy 10perc ha jó sok ideje nem mentetem és mikor vissza adja a lakónegyedet akkor a házam falait nem látom csak a háztetőt. Vagy van még egy másik gondom, hogy a fickómnak a kis ikonjában nem jelenik meg a feje. Mi tegyek??

Please help Me!!!

THX előre is!!

csudi Creative Commons License 2005.01.16 0 0 148

Szerintem az mar megveheto, nem? Ugy remlik. Nekem nagyon hianyzik, hogy nem lehet etterembe menni, es valahogy korulmenyes valakit randizni hivni a varosba. Meg a sokfele bolt is hianyzik, meg a haziallatok es a nyaralas is.

Nem tudjatok mely file-okat kell atmasolni, ha a csaladjaimt at akarom vinni egy masik gepre?

Előzmény: szako (146)
ki? Creative Commons License 2005.01.12 0 0 147

Sziasztok!

Valaki nem tudja elkülde nekem a Sims 2 postán(PC)???

Vagy bármelyik Simset?

szako Creative Commons License 2005.01.11 0 0 146

jahh, viszont lesznek majd rá sims2-kiegészítők! ;)))

(elsőként az Egyetem valamikor tavasszal.)

Előzmény: csudi (145)
csudi Creative Commons License 2005.01.11 0 0 145
Tutira nem. Teljesen mas az egesz szoftver.
Előzmény: kallamimi (144)
kallamimi Creative Commons License 2005.01.11 0 0 144

sziasztok!

akinek van sims 2-je segítsen!

A sims 1-es kiegészítők felmennek a sims2-re??

Köszi:

mimi

Klemee Creative Commons License 2005.01.09 0 0 143

Szegasztok

Egy magyarnyelvű kézikönyve tök véletlenül nincs valakinek?

Ha igen megköszönném.

klemy@axelero.hu

Klemy.

szako Creative Commons License 2005.01.07 0 0 142

"Nem gyári cd-s verzióm van démontúlzzal."

Talán ezért?

Előzmény: CyberFan (141)
CyberFan Creative Commons License 2005.01.07 0 0 141
Hi!
Van valakinek ötlete, hogy a hivatalos oldaról leszedett patch miért nem installálódik rendesen? Először is franciául van (érthetetlen, mivel még azt sem ajánlja fel, hogy nyelvet válasszon valaki), de az igazi gond az, hogy nem fut végig az install, hanem egyszercsak hibaüzi és leáll.
Nem gyári cd-s verzióm van démontúlzzal.
Malac_11 Creative Commons License 2005.01.06 0 0 140

Segííííítség!!

nem tudok netkapcsolatot teremteni a Custom Content - csillagocska, virágocska - vagy mittomén milyen gombbal.

miért van ez? Vagy hol lehet beállítani?

Már regisztráltam a www.thesims2.ea.com oldalon. És mégsem.

ha valakinek van ötlete, segítsen.

Előre is köszi: M. :@)

Girland Creative Commons License 2005.01.05 0 0 139
EGy kerdesem lenne csak. Sikerult megszereznem az uncensored hivatalos patchet a SIMS-2-hoz, de barmennyire is teljesen legalis vasarol cd-rol telepitettem az eredeti jatekot es utana a sims2 oldalon is megjelent javito patchet. Az uncensored patch nem akar mukodni azzal a hibaval, hogy tegyem a javito exe filet abba a konyvtarba,amibe az eredeti sims2.exe fajl talalhato (ott van) es a javito file altal keresett fajlmerete a sims2.exe-nek kisebb mint az en valos fajlmeretem a vinyomon. Mit tegyek szerintetek? Minden tok legalis,minden egyebkent tok jol mukodik a jatekban,csak emiatt a szerencsetlen fajlmeret miatt nem birom az uncensored patchet feltenni,pedig mar annyira orultem neki!-)
szako Creative Commons License 2005.01.02 0 0 138
128-as hozzászólás
Előzmény: Atkamon (137)
Atkamon Creative Commons License 2005.01.02 0 0 137
Rohadt jó a game!!!! Hol van hozzá patch???
MrsBennet Creative Commons License 2005.01.02 0 0 136
Azt mondja a csemetém, hogy neki is volt ilyen, egy kisbabával, úgy oldotta meg, hogy elköltözött egy másik házba családostul, és ott már "használható" volt a baba is.
Előzmény: bookworm (97)
MrsBennet Creative Commons License 2005.01.02 0 0 135
Nekünk is gond volt a telepítéssel addig, amíg utána nem olvastunk a honlap helpjében. Attól kezdve, hogy a logikailag első cd-olvasóból telepítettünk, minden rendben ment.
Előzmény: 1303LS (133)
csudi Creative Commons License 2005.01.01 0 0 134

Sziasztok,

Valakinek sikerult mar maganiskolaba iratni a gyereket? Hiaba smuzolok az igazgatonak, sosem erek el 90 pontot. Valami tipp?

1303LS Creative Commons License 2004.12.29 0 0 133

ÜDV.

Hát most otttartok, hogy sikerült szereznem egy ATi Radeon7500-öt kölcsön,viszont ahiba ugyan az mint eddig.

Simán fel tudom telepíteni kéri is az 1. lemezt,el is fogadja.

De néhány ,másodperc után mikor indulna kb a játék jön egy hiba üzenet hogy a Sims2.exe hibát észlelt és leáll stb stb stb

Többször leszedtem ,feltettem már de mindíg ugyanaz a hiba.

Az a Body Shop egyébként simán működik benne úgy hogy most már végképp nem tudom mi lehet a baj.

Esetleg az SP2 zavarhat be?

Most nincs nagyon kedvem új Wint felrakni.

Légyszi dobjatok valami ötletet.

Előre is köszi.

[NewSee]JimBim Creative Commons License 2004.12.28 0 0 132

Csövi van e Geforce MX400asom, 2,4es procival, és aszongya tölcsek le új vezérlőprogit, na de mit, a neten talált legújabbat használom, és még mindig ezt irja ki mivan most tudtok adni újabbat???

És van olyan crack, ami mellett építeni is le7??

szako Creative Commons License 2004.12.28 0 0 131

Üdv!

Bocs, én nem nagyon tudom, milyen az a Rage128 Pro kártya, de a hivatalos rendszerkövetelmények szerint legalább 32 megás Transform & Lightning (T&L)-képes videokártya kell (pl. ATI Radeon 7000 vagy jobb, NVIDIA Quadro, GeForce 2 vagy jobb), illetve, ha nem T&L-képes (de legalább 32 megás), akkor egy 2 GHz-es proci. Legalább.

Remélem, segítettem valamit. 

Előzmény: 1303LS (130)
1303LS Creative Commons License 2004.12.27 0 0 130

ÜDV.

Csak annyit szeretnék kérdezni,hogy szerintetek egy RAGE128 pro 32MB os videókártyával el fog-e indulni valahogy is a játék, vagy várjam meg míg lesz új kártyám.Egyáltalán érdemes-e kísérletezni addíg.

Előre is köszi a választ.

VW GOLF FANATIC Creative Commons License 2004.12.26 0 0 129
szako: Köszi a helpet,felraktam a patchet de nem segített. Ha lenne már ps2-re akkor én is megvenném,ott nincs ilyen sz@rakodás. :(

Fanatic
szako Creative Commons License 2004.12.26 0 0 128

Majdnem elfeledtem.. patch van, a CD-shez pl. itt:

http://thesims2.ea.com/update/exe/release/1.0.0.971/thesims2_update_cd.exe

Többek közt ez is benne:

• Improved performance with Radeon X800 cards. Users continuing to experiencing problems should update to the 4.10 driver.
  •  

Nemtom Neked ez segít-e valamit, de hátha.

Előzmény: VW GOLF FANATIC (126)
    szako Creative Commons License 2004.12.26 0 0 127

Lassan, de biztosan fog ez menni.. :))

Végignézted a videokártya-kompatibilitási leírást?

Ha ott nem írnak semmi problémáról, talán próbálj ki több drivert is a kártyádhoz. Nekem GeForce4 van, előtte 2 volt, és bizonyos helyzetekben a legújabb driverekkel olyan instabilak voltak, hogy még!.. Aztán mérgemben feltettem régebbi drivereket, az egyik pedig megfelelőnek bizonyult.

(Na az ilyen PC-s baromságok miatt szeretném mielőbb konzolon látni a gémet! ;p )

Előzmény: VW GOLF FANATIC (126)
    VW GOLF FANATIC Creative Commons License 2004.12.25 0 0 126
    Mostmár elindul a game csak a texturákat (épületek,butorok,simek) nem jeleníti meg rendesen piros és fekete lapkból állnak amik villognak. Ez egy Mobility Radeon 7500-as videokártya 64Mb rammal. Van valakinek ötlete mi lehet a megoldás? Egyébként egy notebookon használnám a gamet. Lcd-kijelzőnek nem lehet köze hozzá?

Patch még nincs a simshez?

Köszi előre is

Fanatic
    szako Creative Commons License 2004.12.25 0 0 125

Ajvé. :(

Végigkövettél minden lépést pontosan a leírás szerint?

(Talán próbáld meg mégegyszer, a nulláról.)

Előzmény: VW GOLF FANATIC (124)
    VW GOLF FANATIC Creative Commons License 2004.12.24 0 0 124
    Persze,az 1-es cd van bent,de végigpróbáltam az összessel. Nem megy...
    szako Creative Commons License 2004.12.24 0 0 123
    Lehet, hogy hülye a kérdés, de miután telepítetted, visszatetted a 4-es helyett az 1-es CD-t? Én pl. ezzel szívtam meg, indítottam volna rögtön, de még az utsó telepítőlemez volt a meghajtóbanm és nálam is valami ilyesmit reklamált akkor.
    Előzmény: VW GOLF FANATIC (122)
    VW GOLF FANATIC Creative Commons License 2004.12.24 0 0 122
    Sziasztok!

Egy olyan gondom lenne,hogy megvettem az eredeti sims2-t 4cd-s változatban,elöször feltelepítettem,a házak és a karakterek vörösek voltak textura hiba volt. Gondoltam jobb ha frissítem a driverét a kártyának (mobility radeon 7500) mivel ez nem sikerült tettem fel egy újabb direct x-et 9c-t,uninstall ujratelepítés,most el sem indul,azt írja,hogy tegyem be a cd-t. Ugy csinál mintha másolt lenne a játék és nem crackeltem volna. Tudtok segíteni,hogy mi lehet a probléma?

A segítséget előre is köszönöm!

Fanatic

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!