Valaki tudna nekem segíteni?? Abban kellene, hogy fenn van a Sims 2 és építek egy házat és mentek a mentés az úgy 10perc ha jó sok ideje nem mentetem és mikor vissza adja a lakónegyedet akkor a házam falait nem látom csak a háztetőt. Vagy van még egy másik gondom, hogy a fickómnak a kis ikonjában nem jelenik meg a feje. Mi tegyek??
Szerintem az mar megveheto, nem? Ugy remlik. Nekem nagyon hianyzik, hogy nem lehet etterembe menni, es valahogy korulmenyes valakit randizni hivni a varosba. Meg a sokfele bolt is hianyzik, meg a haziallatok es a nyaralas is.
Nem tudjatok mely file-okat kell atmasolni, ha a csaladjaimt at akarom vinni egy masik gepre?
Hi!
Van valakinek ötlete, hogy a hivatalos oldaról leszedett patch miért nem installálódik rendesen? Először is franciául van (érthetetlen, mivel még azt sem ajánlja fel, hogy nyelvet válasszon valaki), de az igazi gond az, hogy nem fut végig az install, hanem egyszercsak hibaüzi és leáll.
Nem gyári cd-s verzióm van démontúlzzal.
EGy kerdesem lenne csak. Sikerult megszereznem az uncensored hivatalos patchet a SIMS-2-hoz, de barmennyire is teljesen legalis vasarol cd-rol telepitettem az eredeti jatekot es utana a sims2 oldalon is megjelent javito patchet. Az uncensored patch nem akar mukodni azzal a hibaval, hogy tegyem a javito exe filet abba a konyvtarba,amibe az eredeti sims2.exe fajl talalhato (ott van) es a javito file altal keresett fajlmerete a sims2.exe-nek kisebb mint az en valos fajlmeretem a vinyomon. Mit tegyek szerintetek? Minden tok legalis,minden egyebkent tok jol mukodik a jatekban,csak emiatt a szerencsetlen fajlmeret miatt nem birom az uncensored patchet feltenni,pedig mar annyira orultem neki!-)
Azt mondja a csemetém, hogy neki is volt ilyen, egy kisbabával, úgy oldotta meg, hogy elköltözött egy másik házba családostul, és ott már "használható" volt a baba is.
Nekünk is gond volt a telepítéssel addig, amíg utána nem olvastunk a honlap helpjében. Attól kezdve, hogy a logikailag első cd-olvasóból telepítettünk, minden rendben ment.
Csövi van e Geforce MX400asom, 2,4es procival, és aszongya tölcsek le új vezérlőprogit, na de mit, a neten talált legújabbat használom, és még mindig ezt irja ki mivan most tudtok adni újabbat???
Bocs, én nem nagyon tudom, milyen az a Rage128 Pro kártya, de a hivatalos rendszerkövetelmények szerint legalább 32 megás Transform & Lightning (T&L)-képes videokártya kell (pl. ATI Radeon 7000 vagy jobb, NVIDIA Quadro, GeForce 2 vagy jobb), illetve, ha nem T&L-képes (de legalább 32 megás), akkor egy 2 GHz-es proci. Legalább.
Csak annyit szeretnék kérdezni,hogy szerintetek egy RAGE128 pro 32MB os videókártyával el fog-e indulni valahogy is a játék, vagy várjam meg míg lesz új kártyám.Egyáltalán érdemes-e kísérletezni addíg.
Végignézted a videokártya-kompatibilitási leírást?
Ha ott nem írnak semmi problémáról, talán próbálj ki több drivert is a kártyádhoz. Nekem GeForce4 van, előtte 2 volt, és bizonyos helyzetekben a legújabb driverekkel olyan instabilak voltak, hogy még!.. Aztán mérgemben feltettem régebbi drivereket, az egyik pedig megfelelőnek bizonyult.
(Na az ilyen PC-s baromságok miatt szeretném mielőbb konzolon látni a gémet! ;p )
Mostmár elindul a game csak a texturákat (épületek,butorok,simek) nem jeleníti meg rendesen piros és fekete lapkból állnak amik villognak. Ez egy Mobility Radeon 7500-as videokártya 64Mb rammal. Van valakinek ötlete mi lehet a megoldás? Egyébként egy notebookon használnám a gamet. Lcd-kijelzőnek nem lehet köze hozzá?
Lehet, hogy hülye a kérdés, de miután telepítetted, visszatetted a 4-es helyett az 1-es CD-t? Én pl. ezzel szívtam meg, indítottam volna rögtön, de még az utsó telepítőlemez volt a meghajtóbanm és nálam is valami ilyesmit reklamált akkor.
Egy olyan gondom lenne,hogy megvettem az eredeti sims2-t 4cd-s változatban,elöször feltelepítettem,a házak és a karakterek vörösek voltak textura hiba volt. Gondoltam jobb ha frissítem a driverét a kártyának (mobility radeon 7500) mivel ez nem sikerült tettem fel egy újabb direct x-et 9c-t,uninstall ujratelepítés,most el sem indul,azt írja,hogy tegyem be a cd-t. Ugy csinál mintha másolt lenne a játék és nem crackeltem volna. Tudtok segíteni,hogy mi lehet a probléma?