Ha joll ertettem a kerdesed akkor a gyuru a szivo kanalisig nemmegy el,
ez a tanga tudom nem egy szerencses megoldas de arra hogy kiprobaljam a kipufogo es a felomlok idozitteset jo lessz ha bevalik a dolog akkor csinallok a henger helyett egy jobbat tanga nelkul egy nagy szivokanalissal hatul R8 radiusszal a sarkakban
Ha valakinek szüksége lenne berúgó karra nekem lenne egy eladó ami egy 2000km-es mustangról lett leszerelve.Szóval még szinte új és nem utolsó sorban gyári.2000ft-ért eladó.Egy után gyártott kb 6000ft.Ha valakit érdekel jelezze.Képeket is küldök ha kell.
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám hogy kapot a kis mustang egy új 60ccm 4 felömlös henger és nagyobb sebességnél elfogy a kajája mivel birnám ezt megoldani? Fuvóka csere?! Ha igen hol merre találnák nagyobbat mint a gyári? :O Elöre is köszönöm! :)
Érdemes szenvedni régi kerekekkel(krómoztatni, küllőzni,centírozni,görgőzni,féket szabályoztatni stb) vagy komplett új kereket vegyek inkább?(Ez esetben érdekelne,milyen minőségűek az új felnik)
És ilyen közdarabot hol tudnék venni vagy csináltatni? Mert hallottam hogy a babetta tirisztoros gyújtását rá lehet tenni csak oda is kell egy közdarabot. Azt is hol lehet venni vagy csináltatni?