Se változtatni, se törölni nem lehet, ha egyszer elküldtem. Már miért kellene megváltoztatni, ha már elküldted. Amit kimondasz szavakat, azt sem tudod visszavonni! Nálatok már van hó? Nálunk még komoly fagy sem volt. A múlt héten még 15-18 fok volt a nappali hőmérséklet. Pulóverben lehetett járni. Igaz, a héten már hidegebb volt, és csúnya, ködös, nyírkos idő, és a jövő hétre állítólag megjön a tényleges hideg is, sőt talán a hó is.
Mi nem díszítjük fel a fát előre, mindig csak 24-én. Ha előre feldíszítjük,akkor az már kezd olyan lenni, mint az áruházakban, ahol már november elején karácsonyi dekoráció van, és minden évben előbb, és előbb. Lassan már ott fogunk tartani, hogy a húsvéti dekorációt rögtön a karácsonyira cserélik. Szerintem mindent a maga idejében.
Nem tudlak a SKYPE-on elérni. Utosó elérhetőségednek egy októberi időt mutat.
Én sem azért vagyok itt, mert egy zokogógép vagyok! Hatalmas ez az Index és a Kertészet. Szinte áttekinthetetlen.
Tozatu, a gazda adott nekem engedélyt ITT, HIVATALOSAN, hogy bármiröl irjak, hiszen nekem van egy okom belüröl mindig zokogni. Mégpedig az, hogy ilyen távol vagyok Töletek!
Még Töled is, aki ezen a kontinensen vagy, Mennyire is laksz innen? 1500 km-re saccolom anélkül, hogy a térképre néznék.
Ezt a képet a Mindszenty Hallban csináltam valamelyik este. Jött a Mikulás, és ez a kislány (nem ismerem) majdnem "zokogóban" van. Mindenesetre eleeggé megszeppent...
Na, a díszítéssel gondok lesznek. A nejem már akarná, én meg csak szentestén (Illetve délután) szeretném díszíteni. Eddig döntetlen. Micu izgul ugyan díszítéskor, de a kilátó asztala helyén a fa lesz. Tehát szerintem a szavazás az én oldalamra húz...
Régen jártam, erre, pedig igazán jól érzem itt magam! Talán leginkább azért, mert itt mindenre reagáltok!
Nem akarom mondani, hol, az ember kiteheti a lelkét, észre se veszik. Kínlódhatsz a hozzászólásoddal, képeiddel, mások elmennek mellette, hogy észre se veszik. A sok jelentéktelen hozzászólás órák alatt elsüllyeszti az amúgy is rövid oldalt. Na, ennyit a zokogásról. ******************
Mit is akartam mondani? Ja, hogy itt is csináltam egy GAZFICKÓ nevet magamnak azelött. Nem tudom, hogy használtam-e egyáltalán, de se a jelszóra nem emlékszem, sem az emailre, amelyiken regisztráltam.
Aki segít megtalálni, annak itt küldök egy cserepes virágot. Az érdekessége, hogy több, mint két hete vettem, és szebb, mint amikor hazahoztam. Beletettem ebbe a vázába (vagy mittudoménmiez), akkor annyi vizet tettem bele, hogy a cserép 2-3 centire beleért. Azóta hozzá se nyúltam. Ti se nyúljatok hozzá addig, amíg meg nem találjuk a "Gazfickó" nickemet!
Hátha leég a bör a po..cakomon! Aztán tegyél a szádba egy szép érett citromot, feküdj egy tálcára, rakj Magad köré néhány szem krumplit, és várd a szilvesztert:)))
én szívesen elfogadnék egy gingkot. Most hirtelen nem találom, de úgy emlékszem, mintha valahol azt írtad vona, hogy neked nagyon sok van. Ha így van, mondd meg, mit kérnél cserébe.
Akkor most kinek mit adjak? Ami a képen van, (levelek) - már komposzt azóta. Magok? Tavaly küldtem valakinek vagy 100 magot vastag hungarocell lapba beágyazva. Hogy ne zörögjön. Nem kelt ki neki. Persze, nem is kérdeztem, talán úgy akarta kikeltetni?
Szóval otthon is van ginkgo minden fele. Most még talán a fák alatt is van, ahol nem nagyon ismerik. Ahol meg ismerik, húzzátok ki a fát tövestöl, mert egyre népszerübb. (Lásd: Gazlap.hu - GIKGO topik)