Fejidomos a bandi? ..mert ha kereklámpás akkor egyszerűbb megnézni, de minden féle képpen szeretném szemrevételezni.. mert törötten vettem és egy jópár dolog hiányzott róla és jólenne egyet eredeti állapotban is látni. Már február óta készítgetem a gépet, de még mindig nincs kész.. 6-18ig melózom és utánna nem mindig van kedvem nekiállni.. főleg ebben a hőségben.. Egy nevet kérhetnék? MaxxRally nagyon ismerős ;)
írtam mailt, de nem ment el, írj lécci ide: marosgabor2@freemail.hu
Mivel én is kiskőrösi vagyok,nálam megnézheted,igaz nekem 1250-es van,de hátha egyforma/k8/.Persze ha nem buherálod szét a vasamat! A motorozz.hu-n a banditos ismerkedős-ön írj,mert azt többet olvasom!
Haszánl valamelyikötök túraplexit banditon? Ha igen, mik a tapasztalatai? Nekem 2000es 600as olajos van, és a 175ös magasságommal a plexi pont a bukóra dobja a levegőt, 100nál erősödik be a szélzaj, és 120nál már elviselhetetlen a dübörgés, még füldugóval is. Milyen gyártotól érdemes venni erre a modellre szerintetek?
Na, nem rég jöttem haza.:-) Immáron 2 személlyel járattuk a vasat!:-) Az első tank eredménye 200 km egyedül 120 km kettecskén csomagok nélkül. Sok váltással, sok szerpentinnel - ma pl. Aggtelek - és egyenesekben a maximális 4.500-as járatási fordulatszámmal, vagyis 135-tel óra szerint. Tehát 32 km-re 16,92 liter benzin, azaz 5,24 liter/100 km. Szerintem első tankra nem rossz4:-) Ja, összesen így már 347 km van a vasban!:-D
K6-os sajna nem jó, nekem több kábelom van... És az elrendezés is más! Azért nagyon köszi! Szervizben kellene megnéznem, vagy ha valaki eljönne erre! :)
ahm, le kell mérnem a fejét... M6 jó, sztem jó..van egy két ökörség, de ami eddig volt ahhoz képest.... a zsaruk mérnek a pécsi kihajtónál főleg, 110 / 90-es táblákkal van tele....
Tudom, hogy a gyári színre fújt olcsóbb, de olyan színben nem volt amilyen a motor színe volt! Az enyém nem olyan mint a tiéd, de majd teszek fel róla fotót! A fokozatkijelző, az a szervízcsatira rádugós plug & play ugye?
Thx! Sajna pedig tényleg csak 170 vagyok.:-( A doboz nem gyári, ez egy V46-os Givi. Sajna a színével csak télen lesz majd valami kezdve, most arra már nem igazán jut pénz. Az M800 színéhez ment, mert az fehér/fekete volt!:-) Csak qrva drágán fújták le, 30 EFt-volt. Úgy, hogy ha át is fújatom, most máshová viszem, mint ahol csinálták. Színben vagy ezüst színűre (a blokk színére) gondoltam, vagy természetesen feketére. De az is lehet, hogy ha egy gyári fekete betétet vennék rá, olcsóbb lenne mint a festés. Majd utánajárok. Igen, már megvan a fekete tankpad, ajándékba adták Nyíregyen, Bandit feliratú. Mondjuk, ha fehéret tennék rá, lehet marad6na a doboztető is!.-) Fém fékcsöveket mindenképpen szeretnék, de azt csak jövőre a szezon előtt. Mondjuk az M8aa-hoz képest így is klasszisokkal jobb!:-)
Kis segítséget szeretnék kérni valakítől.. Vettem egy K8 bandi-t 650 össze volt törve, már elég jól összeraktam, csak a kilóméteróra csatlakozója ripityára tört, és igy kb 2 kábel pontos helyét sem tudom.. ha valakinek van módja kérem segítsen.. ha eljönne felém, a banditjával és azt megtudnám nézni, az már nagy segítség lenne. Konkrétan a műszerfal csatlakozó, ami az egységeb megy.. a kábelek színének sorrendje kellene.. előre is köszönet! (suzuki szervizben nem volt bandit, a neten meg nem találok ilyen rajzot!)