C'est officiel: finalement, le titre que reprendront en duo Mylène et Moby sera Slipping Away, seulement disponible sur la version française du best-of qui s'intitulera Go: the very best-of Moby.
:O (óóó !) :) Akkor már én is kíváncsi vagyok erre a "lesz-de-mégse"-duettre :))
(az általad említett lehúzzuk a népet-marketingstratégiától én is a falra tudok mászni, főleg abban az esetben, ha pl. a tv-ben megy egy jó szám. és az a KISLEMEZ-verzió, és az albumon pedig annak a sz@rabbik *album*-verziója van... ettől a pumpa néha felmegy bennem :((( )
Mobys album Go - The Very Best Of Moby will be released by Mute on 6th November 2006.
Aug 14, 2006
Go - The Very Best Of Moby compiles 15 songs from his unique back catalogue, including seminal tracks from the multi-million and multi-platinum selling albums Play and 18, as well as containing the brand new, previously unavailable song New York, New York featuring Debbie Harry on vocals.
This brand new track was written and recorded over the summer in Manhattan and will be released as a single on 23rd October 2006.
Franciaorszag annyira nem nagy piac, de ha így is lenne, akkor ez fel lenne tuntetve a hivatalos moby olalon. radasul a Mute-ra nem jellemzo, hogy teruletenkent mas-mas lenne a tracklist (kiveve persze a Japanban kiadott lemezeket). Ez az egesz mas-teruletre-mas-tracklist-hogy-jol-lehuzzuk-a-nepet foleg a Sony-ra jellemzo, tudok olyan lemezrol, ami a megjelenes napjan 7 kulonbozo tracklist-tel jott.
1. Go 2. Why Does My Heart Feel So Bad? 3. In This World 4. Porcelain 5. In My Heart 6. New York, New York (featuring Debbie Harry on vocals) 7. Natural Blues 8. Lift Me Up 9. Bodyrock 10. We Are All Made Of Stars 11. Slipping Away 12. Honey 13. Move 14. James Bond Theme 15. Feeling So Real
Végre hivatalos: hamarosan elkészül a várva-várt Moby-Myléne duett! A dal címe: "Slipping Away" Moby best-of-ján lesz rajta: "Go - The Very Best Of Moby" Megjelenési dátum: November 6.
Ami azonban biztos, hogy Mylène gyermekkori barátja, Amélie Morin - aki egyébként dublőzként, és énekesnőként is ismert - szeptemberben jelenteti meg első best-of albumát, amin szerepel majd az "On est tous des imbéciles" feldolgozása, és egy ezidáig kiadatlan duó Mylène-nel, a "Bazooka".
Sziasztok!
Már bocsi, hogy ide furakodok, de tökre örülök, hogy végre találtam egy MAGYAR fórumot, ami Mylene-nel kapcs.-os. Bár még nem volt időm elolvasni az eddig hozzászólásokat, de valószínűsítem, hogy nem vagyok egyedül a rajongásommal:-)), már kezdtem azt hinni, hogy itthon senki se ismer őt.:-((, ami inkább a média hibája mintsem az embereké.
Nem tudjátok mikor lesz legközelebb koncertje??
Az Open CD-ben egy gyönyörű Mylene-fotóalbum van, viszonylag baráti áron (5000 HUF, amúgy 30 EUR lenne). Tényleg szép, szóval akit érdekel, az érdeklődjön ott!!!
Giorgo, te egy isten vagy. Miket tudsz!!! Nem tudsz elvileg franciául, de mégis tudsz, ráadásul megérted Mylene szövegeit is, ami nem kis dolog. Gratula!!!
1. Szapphói szerelem egy beteg kislány, és az ápolónője között.
2. C.Q.F.D. = Ce Qu'il Fallait Démontrer (Mylene szerint a szerelemhez egyaránt szükség van a szexre, és az intellektusra is, és nem csak az egyikre, vagy a másikra.)
Szent ...(már nemtok kit mondani) !!!! :-))) Ez egy nagyon szép film! Csak még kissebbb voltam mikor láttam, és nagyon megijedtem a palitól.... (a mai napig egyébként).