Keresés

Részletes keresés

Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.28 0 0 587
Lehet, az egész annak tudható be, hogy tengap előtt délután 4 óta fennt vagyok... Ergo már így a 44 óra felé járva egy csöppet kimerültem, ha minden igaz. Noha lehet, ezt hívják kiborulásnak? Pillanatnyi idegösszeomlásnak?
Könnyeim soha véget nem érő lavinaként hagyják el hidegen üres arcom.

Szaporán, de fájdalmasan veszem a levegőt...
Reszketek. Zihálok. Zúdítva rám a megőrítőt.

Nagyon betett ez a "Nekem lámpást adott az úr". Elkapott, s még mindig egyfolytában fejbekúr!

Megvan a terv. Épül már a vár.
Tovább kell menni, s szétnézni kár.

A szerelemnek múlnia kell,
Ha múlik, akkor fájnia kell,

Hogy érezd mennyit ér, még tart, még él.
Még tart... még él...

Még él bennem. Továbbra is tüzel,
ám ezenkívül semmi sem vezérel.

Egyelőre...
csendben...
ülögetek...
egymagam...

Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.28 0 0 586
Hát...
.....
..
Most ilyentájt, hogy projectben pihenőt tartok, töltök zenét. Közben ám újra megsasoltam a Lámpást adott az úr című filmet.
Ugyebár a végén Kis Pál van, ami szinte az első pengetére villámsebesen megváltoztatta az arcom. Nagyon kész lettem. Nagyon. Mint a legelején... qrva nehéz... Kész...
Asszem megszerezem, ám most egyből kigrabboltam belőle. Egy ideig ez jó lesz.
Miközben gépem szorgosan szedeget, én megpillantám eme fórumot.
És akkor olvasom soraid weres... Finoman szólván telibetalált. Én megtaláltam. Örültem neki. Próbáltam felfogni. Valameddig el is jutottam. De így most ez elsüllyedt.

Lesz még holnap is nap! Let's Rock!

Előzmény: Weres (584)
Weres Creative Commons License 2002.12.28 0 0 585
Most gondolkodtam el azon, hogy én tulajdonképpen nem is látogattam meg egy rokonomat sem ezévben. Illetve ami durvább, rájöttem arra hogy nekem nincsenek is rokonaim tulajdonképpen. A tulnyomo többség már nem él, akik életben vannak, azokkal nem tartjuk a kapcsolatot, mert a családom képtelen kompromisszumokra. Egyébként ez népbetegség szereintem ebben az országban, de ha nem is ekkora léptékben mérjük, abban biztos vagyok hogy generácios probléma, ami nem nálunk kezdödött. Képtelenek vagyunk örülni a másik örömének, és képtelenek vagyunk elfogadni az embereket ugy ahogy vannak. Mindig csak az örök elégedetlenség. Mikor fogjuk szerintetek ezt levetközni? (Nem a projectre gondolok, hanem általánosságban) Én bizom benne hogy mi egy egészen más világot tudunk teremteni az utánunk következöknek. Igyekszem ugy élni hogy minél több embernek okozzak örömöt, és habár nem mindig egyenes az ut, ugy érzem ez legtöbbször sikerül is nekem. Javitsatok ki ha tévedek, :) nyugodtan!

A hangulatom ennek ellenére remek. Valami mégsem stimmel nálam...

Előzmény: Capitano (576)
Weres Creative Commons License 2002.12.28 0 0 584
Nu most egy kicsit lepilledt az agyam, ugyhogy volt akalmam elgondolkodni a dolgokon. :) Ma nagyon szentimentális hangulatomban vagyok, ugyhogy vödröket és papirzsepiket elö! Reszkessetek! :)

Sokmindenben sikerült megmutatnotok az utat számomra, és csak arra akarlak kérni titeket, hogy tartsátok meg ezt a jo szokásotokat! Rájöttem hogy megtaláltam azt az ürt ami eddig kitöltötte az elmémet. Az ut végére értem. Csak szép lassan fogom fel a körülöttem zajlo dolgokat, nem bizom semmit a véletlenre. :) A lényeg hogy megtaláltam valamit, amit már régota kerestem. Egy utmutato táblát, egy használati utasitást az egész valo világhoz.

Életemben elöször megtaláltam egy ember lényegét a lelke legmélyén, s ez annyira felemelö és patetikus érzés számomra hogy még most sem tudom igazán hová tenni a dolgot. Ez uj, és egyben félelmetes is most számomra. Nem érzem azt hogy elakadtam volna, dehogy! Csak egyszerüen nem tudok mit csinálni ezzel az érzéssel. Félelmetes és kész. Kivánom hogy ti is megtaláljátok, én mindenben a segitségetekre szeretnék lenni ebben, mivel ti is nagyon sokat segitettetek átkelnem a rögösebb utszakaszokon.

És tudom hogy a valo világban nem sokat szoktunk erröl beszélgetni egymással, ezért is bátorkodtam ide leirni eme gondolataimat. Ne vesszen kárba, mert fontosnak tartom hogy értsetek engem, és sokat számit a véleményetek is, nagyon sokat.

Legyetek jok, és még mindig boldog karácsonyt mindenkinek!

Weres Creative Commons License 2002.12.27 0 0 583
Viszont Bubus!

nu itt vagyok megint és a fasz kivan. :))) Persze jo értelemben. Szerelmes vagyok enbaz, nagyon. És ez jo. Oda, és vissza... Ehh. Az agyam valahogy ugy néz ki mint egy darázsfészek. Na mindegy nem unatatok inkább senkit az érzelmes csöpögésemmel. :)

Örülök hogy Kapitány is megérkezett. Ja és ezuton : bocs hogy el sem köszöntem, de sikerült elaludnunk és ippeghogy csak beértem erre a tetves melohelyre... :)

Legyetek jok és ujra : "Járj nyitott szemmel, és vigyázz magadra jol!"

DocBubus Creative Commons License 2002.12.27 0 0 582
mindent meg fogok tenni:) mulassatok jól tiis
Előzmény: Kegg4RD (581)
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.27 0 0 581
Bubusom! Néhány órácska már csak :((
Szép, nyugodt és biztonságos utat!! Aztán érezd jól magad!
Aztán a füledről kelljen leszedni a szádszéleit!! :)))
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.27 0 0 580
Ahh. Ma waroztam megint. BÁr most könnyedebb hangulattal vettem, noha igen érdekesen szedtek szét minket. MInd1. Kell ilyen is. Nemtom minek segítek waron :))) Önkinzás powa!
DocBubus Creative Commons License 2002.12.26 0 0 579
miko'
Capitano Creative Commons License 2002.12.26 0 0 578
Bocs hogy ilyen darabokban irok csak annyi input volt hogy nem tudom eccerre fendolgozni!Egyépként én is szerelmes vagyok!
Capitano Creative Commons License 2002.12.26 0 0 577
csak még annyit hogy szilveszterkor szééét szíííímogatjuk egymás fejét!!:)
Capitano Creative Commons License 2002.12.26 0 0 576
Szijasztok!
Most jöttem haza a vidéki jellegű embas-októl!Csudálatos volt, a csúcspont az volt amikor az unokatesóim lányonk,kicsik, műsorral készültek, és a ritmikus sportgimnasztikából átváltaottak a ritmikus sportgimnasztikára:)Mindenki kedves mosollyan fogadta az előadásst én meg a Robival(legnagyobb tesón) Toltuk és deformáltuk az arcunkat a rödögéstől:)Most itthon vagyok, és elolvastam az egész lemaradásomat! Hát nem semmi amit írogattatok, és annyit mondok hogy teljesen egyetértek veletek, szinte minden dologban!Jól estett amit írtatok a barátságról mert gondolom hogy ezzel rám is gondoltatok!Bbubs neked jó ujjévet kívánok és kérlek hogy a kedvemért igyál meg ujjév előtt 10 pervel valami kúrva erős piát egy húzásra de csurig töltve, éss igyál az egyészségemre/ünkre én/mi is ezt fogjuk tenni!:)Asszem ésn egy deci évával fogom ezt tenni!!!:) TE valami fincsibbel csináldd!Most egyebet nem tudok elmondani! Majd írok! SZiasztok!
Weres Creative Commons License 2002.12.26 0 0 575
Leszedtem három Zorán albumot. Akit érdekel... Én már hallgatom, ergo a hangulatom is igy néz ki...
Weres Creative Commons License 2002.12.26 0 0 574
Nu, Kria most ment el. Örülök hogy ilyen jot sikerült forumoznunk. (Most már tényleg veszek egy hedszetet. Csak annyira lusta vagyok hogy nemigaz. :P)

Még levezetésnek betettük a BHD-t, igy megvolt a téma. Film, háboru, CS... :) Ergo ismét jot dumáltunk.

Hmm... Most járt le az elsö CD ugyhogy elmegyek és megforditom a bakelitet.

Weres Creative Commons License 2002.12.26 0 0 573
Oooops a netet kihagytam. Üssetek! :)
Előzmény: Weres (571)
Weres Creative Commons License 2002.12.26 0 0 572
Erröl van szo. Nem hibázhatsz. És ha ésszel csinálod a dolgokat akkor nem is fogsz. Nyugalom. Én is ezt csinálom és bejön. Mindent gondolj át ötezerszer. Ez a legjobb megoldás. És ha utána nem sikerül és elbaszodik valami, ne gondold azt hogy miattad van, hisz te megtettél mindent. Nyugalom.

"Járj nyitott szemmel, és vigyázz magadra jol!"

Előzmény: Kegg4RD (570)
Weres Creative Commons License 2002.12.26 0 0 571
A kötelezö hozzávalokat persze senki nem mondja el! :) Na nem baj majd én megteszem...

ingredients : egy számitogép, némi sör, behuzott függöny és valami fasza hangulatvilágitás.
Jah és hogy a legfontosabban ki ne felejtsem, találjatok addigra valami olyan zenét ami pontosan passzol ahangulatotokhoz. Én pl. azt csinálom, hogy egész nap keserek valami muzsikát, amit ilyenkor elövehetek és az aznapi hangulatomhoz illik. Elöször megprobálok valami olyasmit ami bejött elözö nap, de ha az nem jön be, akkor stilusváltás. Nem teccik a metál? Nem gond, van itt rap is, de ha azt meguntam akkor még mindig jol jön a ska vagy a dnb. Imádom a netet! :)

Most dnb a sláger, mert meguntam a kesergést. :) Kriát ez ugy tünik nem nagyon zavarja... :)

Szoval kötelezö házi kiadva.

ui.: Bubus hiányozni fogsz, de ne aggodj bepotoljuk. :) Mindent. És mégeccer hogy el ne felejtsd: majd mesélj sokat!

Előzmény: Kegg4RD (567)
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.26 0 0 570
Szerinted a tengerparti alkonyat mellett mire céloztam?
Sehol egy lélek. Magunk mögött egy gyönyörű, szórakoztató, élményteli boldog nappal, csak egymást öleljük, csókoljuk a homokban egy pokroccal a háttérben. Ofcoz. Hálózsákokkal együtt!
És ahogy Gárdonyban volt...ohh. istenem! Könnyfakajtóan kellemes emlék.
CSirke+Babe(felesége) Bari+én.
Gárdony. Nudista stard este 22 körül, 23 táján. Sehol senki. Csend. Csillagok. 1 bazinagy pokróc. Pancsikálás. Majd kijőve pokrócok alá, s körben mécsesek, ciripelő tücskök, az éj lepe. Majd úgy 1 óra múlva arra lettünk figyelmesek Barival egy csöpp :) elmélyedés után, hogy mellettünk is hasonló zajlik. Úgy kerültek oda CSirkéék a képbe, mintha zsupsz, fénysebességel jöttek volna. Így aztán mi odébbmentünk...
de ez már nem lényeg.

Ergo csak erre vágyom. Ez azért vágyom még mindig erre, ilyenre valakivel(M.C. lestoppolva), mert tudom hogy soká lesz, ha lesz ilyen, és ha valakivel eljutok egy ilyen szintre, akkor már annak van alapja, emeképpen jövője is. Tehát nem dönthetek rosszul. Bár ezt ott is átértékelem majd. Megláljuk.

Előzmény: Weres (569)
Weres Creative Commons License 2002.12.26 0 0 569
Na igen Monte Carlo sem lehet rossz hely, de az nekem valamiért tul müvinek tünik. Ne érs félre nem azért mondom, mert ez szar lenne, csupán számomra nem ez a tiszta romantika. A sok csillogás zavar talán, a fényüzés. Számomra sokkal romantikusabb egy érintetlen, vagy csak szinte alig érintett táj.

Te hogy vagy ezzel? Te nem szeretnél eljutni, és nem szeretnéd átélni ugyanazt mint M.C.-ban, egy ilyen helyen?

Előzmény: Kegg4RD (565)
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.26 0 0 568
Elhatároztam! Holnap fent leszek! Mindenáron! Majd akkor megtudjátok mi az amit meg kell tennem majd! Le kell foglalnom valamit, egyelőre ennyé legyen elég.
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.26 0 0 567
Akkor valahogy CDS elvtársnak is! Házifeladat mellé kötelező hanganyag!
Előzmény: Weres (566)
Weres Creative Commons License 2002.12.26 0 0 566
Roger. Abban nem lesz hiba pajtás.

Hmmm... Ugy emlékszem Myko ftpjén fennt van... Lehet hogy a grebbeléssel sem kell szorakoznom? :)

Meglesz hidd el, ugyanis az elsö dolog amit otthon tenni fogok, hogy elöveszem és meghallgatom ezt a kibaszott számot! Ezt biztosra vehetitek.

Előzmény: Kegg4RD (563)
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.26 0 0 565
Van viszont egy hely a világon, ahová kéttős érzéseim kötnek, húznak, ilettve taszítanak!
Ugyanis Barbarám mesélt Monte Carloról, partjairól, alkonyáról. És hogy oda el kell jutnunk. Együtt!
Akkora terveztem a leánykérést. Szerettem volna megkérni a kezét. Eljegyezni...
Vagy Vele, de Nélküle SOHA!
Előzmény: Weres (564)
Weres Creative Commons License 2002.12.26 0 0 564
Igen Párizs jo hely lehet. Látom érted miröl beszélek.

Én még tudjátok hová jutnék el szivesen? Peru kibaszott jo hely lehet. Érted magas hegyek, párás levegö, minden méregzöld, inka romok, satöbbi. De annyira távolinak tünik hogy ez csak álom marad nekem. Sajnos.

Előzmény: Kegg4RD (562)
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.26 0 0 563
Plussz házifeladat Weresnek! Mivel említetted, hogy anyádnak van zoránja, és most kezdtem bele a háziba az elején, a verstől, így alap, hogy haza, audiograbber, mp3lame, icuka, file transport! Tetcik éteni?!
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.26 0 0 562
Ehh. Az én szívem Párizsba húz! Voltam '96-ban, 2000-ben! Először még nem volt nagy szám. Múzeumok, terek, szobrok, templomok, hidak, utcák... Persze akkor még fiatal rocker voltam.
2000-i viszont felejthetetlen. Mindenestűl! És megint csak az életem éltetőjének számító nőktől kaptam ezt! Bár ezt akkor még Tündének hívták.
Előzmény: Weres (557)
Weres Creative Commons License 2002.12.26 0 0 561
Bubus mondd hogy te küldted a sok kukacot a kocsordi honlapra!!! kérlek! :)
Weres Creative Commons License 2002.12.26 0 0 560
Respect! :)
Előzmény: Kegg4RD (558)
Weres Creative Commons License 2002.12.26 0 0 559
Szerinted én miért olvasom el a topikot ötvenyszer? Ugye emlékszel? :)

Én ezt már rég kötelezövé tettem magamnak. Tudjátok félek hogy egyest kapok... :)

Előzmény: Kegg4RD (556)
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.26 0 0 558
Nah megszámoltam. 38 tab kell, hogy az új hozzászólásra menjen. Lustaság powa, de megpróbáltam a legegyszerűbb módját megtalálni, hogy ne kelljen a kezem feleslegesen ide jobbra az egérre emelgetni. Hála a küldés megvan. TAB-ENTER :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!