Nem tud valaki valamit az Aquila kiadóról? Ez a kiadó nemrég kiadta A.C. A titokzatos kék vonat c. könyvét és hamarosan kiadja a Feketekávé és a Gyilkosság meghirdetve c. könyveket. Ki fog adni még más A.C. könyveket?
Eladók 800 Ft / db áron az alábbi Agatha Christie könyvek:
- Tükrökkel csinálják (Hungalibri, 1993)
- Macska a galambok között (Európa Könyvkiadó, 1989)
- Nyaraló gyilkosok (Európa Könyvkiadó, 1973)
Kaptam őket Angliai barátomtól Karácsonyra. Az amazonnál sok ilyet meg lehet rendelni, de meglehetősen drága. Lesz még Karácsony :O) Lehet szó a küldésről, írtam Neked!
Nagyon kedves Tőled, hogy felajánlod az érdeklődőknek a két angol nyelvű voice book-ot. Én nem Pesten lakom, ha postán küldenék Neked CD-ket, akkor is működne a dolog? Ha nem, megírnád, Te hol vetted a hangoskönyveket?Előre is köszi, Ági
Ha valakit valaki megvené a Harmadik lány az Elopot gyikoság, az öt kismalac vagy az egy marék rozs című regény irjon a csakybence@vipmail.hu e-mail címre KüLÖN IS ELADÓK!!!!!4
Még valami. Megvan eredeti voice book formában a Murder on the Orient Express (felolvassa D. Suchet), és a The Moving Finger (felolvassa J. Hickson). Akinek kell mp3 formában, és meg tudja oldani, hogy eljön érte, szívesen odaadom, csak hozzon CD-t.
Sziasztok, ma kaptam ezt a levelet. Bár reklám, de továbbítom, mert aki eredeti nyelven (is) hallgatná, azokat biztos érdekli. És bizonyára máshol is lehet majd venni...
Újabb Poirot részek!
Az eddig megjelent Poirot történetek:
Az Ackroyd gyilkosság Cipruskoporsó Gyilkosság Mezopotámiában Halál a Níluson Hétvégi gyilkosság Lord Edgware halála Nyaraló gyilkosok Öt kismalac Poirot karácsonya Az ijedt szemű lány A kisegér mindent lát A kutya se látta
újabb részekkel bővültek: (a jelenlegi 4 DVD 2-2 filmet tartalmaz)
A halott ember tükre / Ékszerrablás a Grand Metropolitanban A sárga írisz / Az eltűnt végrendelet Az egyiptomi sírkamra babonája / A másodhegedűs Az itáliai nemes esete / A csokoládésdoboz
A DVD-ket postai úton meg tudjuk küldeni Önnek bruttó 1.990.-Ft/DVD (+postaköltség) áron.
Ha az újabb filmek felkeltették az érdeklődését, akkor várjuk megrendelését az alábbi elérhetőségeken:
It is found on Charterhouse Square in London. Many buildings surround the square, but "Whitehaven Mansions" is located on the eastern side of the park. It is just north of the Museum of London (at London Wall). The Museum of London's postcode is EC2Y 5HN, whereas it is known that Charterhouse Square's postcode is EC1.
For visitors not familiar to London, Charterhouse Square is just west of Goswell Road/Aldersgate Street and one block north of Beech Street. One can always go to Holborn Circus, and from there take Charterhouse Street in a northeast direction up to the Square.
Another thing: if you're near the Barbican Centre, home of the London Symphony Orchestra and the Royal Shakespeare Company, you know you're close. The Barbican Centre is adjacent to the Museum of London.
A GoogleEarth-ön rá lehet keresni.
Mikor kerül bemutatásra a 4 új Poirot film Magyarországon? (Cards on the table, The Mystery of the Blue Train, After the funeral, Taken at the flood). Azt hiszem ez a 10. évad.
Mellesleg rettentően keresem e-book formátumban a The Mousetrap / Egérfogó című színdarabot. Ha megvan valakinek, akkor kérem keressen meg.
Netes antikváriumból megrendeltem a Cipruskoporsót. Ma kaptam kézhez, és az utolsó lap/lapok ki van/vannak tépve. Sajnos azt nem tudom megállípítani, hogy a szövegből is lett-e kitépve, vagy csak az utolsó üres lapokból. Ha valakinek megvan a könyv, meg tudná nézni nekem, hogy mi az utolsó mondata? A 238-dik oldal az utolsó, számozás már nincs rajta.
A könyv az Európa Krimi sorozat tagja, 1991-ben adták ki, és Zombory Erzsébet a fordítója. A borítón rajzolt nő van kávéscsészével.
Sziasztok!
Valaki felvette videóra a hétfői 1. részt a Gyilkosság meghirdetve című filmből az m1-ről??? Szükségem lenne rá, mert lamaradtam róla. Aki tudna segíteni, az írjon a subacsaba@freemail.hu címre! Cserébe DVD-re írom mindhárom részt!!!
Üdv.:
Csaba