van rajta 2 elfogadhato teli gumi 205/55R15, es 2 vadi uj teli guma 205/55R15, de az egyik lyukas, es nem javithato.:( kozepuk nincs, es jon le roluk a lakk. Teligarnituranak volt hasznalva.
Elso korben fel evre, de ha tetszik neki akkor sztem nem kerdesen hogy nem fog visszajonni. En is gondolkodom rajta hogy elmegyek. Teliszaladt a faszom mo.val...
"The G-POWER G6 5.0 engine catapults this 6-series vehicle in M-format from G-POWER on the basis of the new BMW 645i into the highest performance dimension of its category. Generating 420 bhp / 308 kW and a maximum torque of 540 Nm, the modified luxury liner accelerates in just 4.8 seconds from 0 to 100 km/h and has a top speed of 285 km/h. ... "
A cikk tart tovabb is, itt tudod elolvasni az egeszet.
Uff. ja belefeldkeztem.. Akossal azt beszeltuk, hogy nem megy:( Sajna de nem tudom ugy kiuriteni a muhelyt hogy szet tudjak bontani meg 1 autot. Annyi cucc jon ki belole hogy tarolni sem tudok sehol sem.
Azert is feledkeztem bele, mert akkor derult ki hogy Ikerkarbi/Vasilij kimegy irorszagba melozni. 4 nappal ra mar repult is..:( Probaltunk vele lenni:))
Ezen a heten,m vagy jovohet elejen fel kell hogy jussak pestre Atihoz mert nekem is kellene tole cucc.
Ja és hol lehet futóműt állítani? 2 éve nem voltam és már furán áll a kormány. :))
Pusztaszerin van egy komolyabb kinézetű gumi bolt, talán ők tudnak, majd rákérdezek.
1. valszeg szervos az autod és alacsony az alapjárat ezért ha koppig tekered akkor a szervo sokat levesz a motorteljesitményéböl, azért lefuladnia nem kéne de itt kéne a hibát keresni... Go szerviz..
A lencsés lámpák jók e34-be ha jól sejtem? Dobnál egy mailt valami telószámmal, hogy részleteket tudjunk egyeztetni? kristof@wincanton.hu ra, vagy az is jó, ami itt meg van adva mail.
Az ix cuccokbol emlent a sportbel kompletten, a kodlampak, airbag, muszerfal, kardanbox, kezifekkarbox, is lippe, ix spoiler, a tobbi meg asszem megvan:) Feri
pl en ezt sem tudtam, sot ha szolsz kifizetem neki h postazza le...
csak azert irtam itt, mertg nem vetted fel a telefont es _nem_ akartalak kurogatni ezzel!
de azt a mondatot tovabbra is fenntartom, ua ugy..
Bocsi, nem akartam bunko lenni, de amikor ezt irtad :
"nyugodtan hivj am ha van fejlemeny:)" ebben a mondatban az ám szocska nekem olyan hangsulyt hordozott amit szemrehanyonak ereztem. Tudom hogy meg nem hoztam el a gatlokat Atitol, de ez van...
ebben hol volt baszogatas?????????????
honnan a halal veres faszabol tudjam hogy ket auto is szethullott a segged alatt????
mikor baszogattalak egyaltalan???????????
es hol irtam hogy nem er ra meg par hetet? vagy mikor mondtam iet????