A múltkor mikor hasonló állapotban voltam elhajtott egy hallgatót azzal a dumával hogy -idézem-: a koleganő nem ér rá, mert meztelen japán pasikat nézeget. Én persze semmit sem hallottam belőle, de később visszajött a hallgató és ő mondta.
Ketten vagyunk a kolegával, erősen röhög, mert a fejemen a fejhallgató antennával (mikrofon) ami égnek áll, üvölt a Schaft, és csorgatom a nyálam a billentyűzetre széles mosollyal.
Japánok perverz szokásairól annyit, hogy rengeteg tv-show van Japánban, ami erotikus tartalmú, néhányat sikerült leszednem DC-ről, elég érdekesek :D Itt meg egy kis ázsia netes cikk, épp valamelyik nap kaptam: Bolond(os) japán tévéműsorok
Nekem a Buck-Tick Atsushija nem anynira jön be, jobban szeretem a finomabb vonásúakat ^^" Viszont az ééén Atsushim imádom ^^ Decemberben jön és főzök neki valami finomságot ^^
Nakamura Toru, Sakurai Atsushi, Tetsu. Ebben a sorrendben.
Toru színész ugye, de többnyire sorozatokban játszik, meg mindenféle külföldi filmekben. Ha érdekel kifejtem. Atsushi a Buck Tick énekese, Oolonggal imádjuk, Tetsu a Merry énekese, szép szája van, hasonlít Atsushira. Szerintem.
Ööööö ezek alapján nem láttam. Aszem. A Japanese story esetleg? Ausztrál film. Ronda szőke nőci, japán pasi a sivatagban, aztán a tóba ugrik és meghal. Nagy dráma. Gésával megsirattuk.... Nem ez a pasi volt benne.
Most Toru a háttér. Néha Atsushi, esetleg Tetsu az egész estét betöltő szájával...