Ide jöhet minden, ami Kecskemét és
mikrokörnyezetének tömegközlekedésével kapcsolatos, beleértve a helyi-
és helyközi járatokat, munkásszállító és szerződéses buszokat is.
Írd és mondd! Ma csoda történt, Volánunk újre kitett magáért! Vagy a PGM... Elképedtem, hihetetlen amit láttam. Nem tudom mióta van...,de ááá, Kunság Volán, én így szeretlek! :D
BPF-079, Noszlopy Vidámpark, 16:15 - 15-ös járat. Elindulunk és feltűnt, hogy elég pontos a TV-n az idő... Mondtam is magamban,micsoda véletlen- aztán mit látok, hogy gyönyörűen működik az óra, ugrottak a percek! 16:54-kor szálltam le (szárnyak nélkül) "Hetényegyháza, Újtelep" megállóban. Tehát a szokásos 9 perces késést a Vultron órájáról is leolvashattam. :D
Érdemes benézni most (is, mint mindig) a helyi vasutas topikba. /bár ez a fórum már totálisan gázolajos, régen leginkább lokálpatrióták gyűjtőhelye volt :) /
Persze, de amikor az öregasszony képes 10 percet várni a Városi Mozinál, hogy bemehessen a városba. Azért ez is túlzás. Ja és 10 perc alatt lazán bent lehet lenni a városban.
Júj, remélem csak vicceltél... :D Mondjuk ennyi erővel elküldhetnék Győrbe is, az is pár km. tőlünk. :) Komolyan mondom, egy Volvo 7700A-val szívesebben mentem volna Egerbe... :P Meg Pécsre is.
Mondjuk annak a megállónak értelmét én sem látom, mivel a Mozi már régen nem üzemel (nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem is fog többet üzemelni), a Noszlopy irányába haladó buszokra már minek ott felszállni, a Reptér, Temető irányába menő buszokra meg fel lehet szállni az Okmányirodánál is, ami plusz 2 perc séta.