Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16975

a hullám elsodorta a gyerekeit, kitépte őket a kezéből... és azt mondta, hogy látta a szemüket, amint elsodorta őket az víz: soha ne kelljene egy anyának átélni ezt...

én igyekeztem nem megszentülni, amióta gyerekeim vannak, de hogy milyen bőgős lettem, az rémes... képes vagyok egy jobb pelenkareklámon is bőgni... mondjuk ezen nem lehetett mást...

Előzmény: Cincoka (16971)
ecsv Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16974
Gyümi, nagyon sajnálom a barátnődet :(((((((

Azon én is gondolkoztam, hogy én is mennyiszer ki vagyok a kis sz@r bajaimon, máshol másokkal meg sokkal rosszabb dolgok történnek....
Előzmény: Törölt nick (16952)
illdii Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16973

Angi, pár perce még azt akartam erre visszakérdezni, hogy komolyan van ember, aki most odamegy?!

Erre nézem a híradót, és látom, hogy egy nő egy egy éves kisbaba holtteste mellett fényképezteti magát:((((( Az ilyennek nem mondom meg, mit kívánok:(((

Előzmény: Angiszeged (16968)
Angiszeged Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16972

"A nővérem azt mondta tegnap/ma, hogy a himlőoltásnak állitólag- de ő sem vesz rá mérget, csak hallotta- van annyi haszna, hogy utána, ha majd egyszer elkapja a delikvens a himlőt, az csak enyhe lefolyásu lesz... "

Igen, ezt mondta a barátnőm is (akinek az anyukája gyógyszerész), és jó példa az Ő 2fia.

Előzmény: Cincoka (16971)
Cincoka Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16971
A nővérem azt mondta tegnap/ma, hogy a himlőoltásnak állitólag- de ő sem vesz rá mérget, csak hallotta- van annyi haszna, hogy utána, ha majd egyszer elkapja a delikvens a himlőt, az csak enyhe lefolyásu lesz...

Gyümi, barátnéd nagyon sajnálom:-((

Maléna, mit mondott a tulélő anya?
Sztem is felháboritó jónéhány turista részvéttelensége, közönye...sztem azt sem kellett volna hagyni, hogy bárki küldföldi, aki nem vért ad, a mentésben segit, az ott maradhasson továbbra is, csak mert be van fizetve a nyaralása

Hát mára ennyi voltam, megyek feltörölni az árvizet, amit R csinált a hsz irása alatt:-))
(a fogával szedi lei a gyümölcslés doboz kupakját, ha kézzel nem sikerül letekerni)
Előzmény: Törölt nick (16944)
Angiszeged Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16970

De högy jót is írjak: szilveszter remekül sikerült. 2 fonduet nyomtuk, a gyerekek mintaszerűen_aludtak_ a szobában, a durrogásokra nem ébredtek fel, igazán büszkék lehetünk Rájuk:). Fél 3ig beszélgettünk, nem játszottunk semmit, olyan ritkán beszélünk, h be kellett pótolni a lemaradást.

A rossz hír, h még mindig senkinek nem lesz gyereke. De ez csak Nekem meg a lányaimnak rossz hír:)

Ma ünnepeltük apukám szülinapját, meghatódott, és tényleg nagyon örült.

Idi! Totóka is nehezen kezdett el mást enni, érdemben most kezdett el tátogni a kajáknak, de ott tartanak_h bármit_megeszik, amit adnak neki:). Asszem 1szoptatást 2nap alatt kb ki is váltottak. És totál bejött, h felesleges lett volna erőltetni, mostanra érett be a dolog.

Angiszeged Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16969

Benne lennétek jövőre egy topicsíbuliba??? éN NEM HAGYNÁM KI, HA rAJTAD kell röhögni:DDD

Ja, hívlak a mél miatt.

Előzmény: illdii (16961)
Angiszeged Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16968

Istenem:((( Sokat emlegetted azt a lányt....... NAgyon sajnálom Gyümi.

És igazad van. És mindig megbánom, h rinyálok hülyeségeken, pedig minden rendben velünk, egy szavam nem lehet.

Na pussz

Én azon vagyok nem kicsit kiakadva, h még most is mennek a turisták, és a sajtó csak azt mondogatja, h így az utazási irodák, meg úgy... És kérdem Én, aki kiutazik, és most is belemegy a vízbe??? az normális, erkölcsös? És aki a nemzetközi gyász miatti élőzene betiltására úgy reagál, h márpedig Ő szilveszterezni jött ide, mulatni akar???? És úgy kell utánuk vinni az oltóanyagot, mert minden intés ellenére belemennek a fertőzött vízbe. Nem térek magamhoz......

Angiszeged Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16967
Basszus, mint egy rajz... gyönyörű
Előzmény: Törölt nick (16947)
Angiszeged Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16966

BUÉÉÉÉK Topic:)))

Alig van időm, program program hátán, de be kell néznem.

Idii! Ez a síelés KuRVA l hangzik:). Jövőre mi is mi is 2gyerekkel, az ziher! Dani meg ügyes:)

védőoltás: még gyűjtöm az infókat, de egyelőre hajlok az oltás felé. A barátnőm fiai be lettek oltva, most estek át rajta, az oltás ellenére. Se láz, egy pár pötty volt a kellemetlenség. És, ha annyi az ellenérv, h elmúlik a védettség, Én beoltatom 18évesen, és kész. De még olvasgatok... Ja, és Nekem is szar volt az a 2hét gyerekkoromban. Nem mehettem ki, viszketett, lázas voltam. Ha el lehet kerülni, hajlok rá. Most voltak betregek a gyerekek, piszok rosszul viseltük:(((

Előzmény: Törölt nick (16940)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16965
jaj, ne... egész nap bőgök a bbc-n, ma olyat mondott egy túlélő anya, hogy azóta nem tudom abbahagyni a bőgést... és most még ez is... szörnyű... de hát hogy lehet ez? mind a kettő elment, ilyen későn??
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16964
Soha nem fogjak megtudni a pontos szamot. Szvsz meg a kulfoldieket sem, hat meg a helyieket... Es a harmaduk gyerek.
Előzmény: illdii (16960)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16963
Na akkor azt mar most fixalhatjuk, h megyunk sisuliba, nekem ezek a 2 orak nem adnak eleget. Mindenkeppen azt fogom csinalni jovore, h delelott sisuli, delutan palya ordoge uzemmodban nyomom majd. Es legalabb majd tudjuk magyarul fikazni a tobbi benat ;)
Előzmény: illdii (16961)
Lucilla Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16962
:(((
illdii Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16961

Na hát az van, hogy már _majdnem_ béreltem magamnak cuccot, annyira elkapott a gépszíj:)))

Ha megyünk jövőre, akkor tutira beszállok, rendesen visszajött a kedvem a síeléshez...

Mondjuk vagy 6 éve nem volt léc a lábamon, szal lehet, hogy egy újrakezdő csopis sísulival kéne nyitnom, avagy 2 napra elegendő röhögési anyagot szolgáltatok nektek;))

Előzmény: Törölt nick (16959)
illdii Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16960

Mivel nem tudok mélezni, tegnap este kikapcsoltam a gépet és CNN-t néztem. Teljesen elborzadtam, hogy már 140,000 körül jár az áldozatok száma (pár napja még a feléről beszéltek).

És ami külön szörnyű, hogy _körül_. Amikor EGY ember értelmetlen halála is családokat tör össze, itt rengeteg ezerről beszélnek, és ez mindig is csak "körül" lesz:((

Amikor NY-ban meg Washingtonban történtek a szeptember 11-i események, nagyon érdekes (nyilván szerencsétlen ez a jelző, na mindegy) volt, hogy soha, senki nem utalt kint a médiában úgy az áldozatokra, hogy "már több mint 2,000", hanem mindig, mindenhol kimondták a teljes és pontos számot...

A barátnődön meg annyit gondolkodtam azóta, hogy mondtad, tényleg rémes:(((

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16959
Nem jottel sielni... nem tudom hogy bocsatom meg, hogy nem lattalak az eletedert reszketni a Lavinenstein tetejen... ;) azt is egyedul kellett csinalnom...
Előzmény: illdii (16956)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16958
Az otthonin hivjal, eltunt a mobilom. Most bemegyek.
Előzmény: illdii (16956)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16957
Ja, a nagy homeopatiat kap/ott (rhus tox-ot es belladonnat, az utobbi neki amolyan alkati szer feleseg - nem az igazi alkati szere, de nagyon bejon neki sokmindenre), a kicsi meg szinte kizarolag anyatejes. Sot nem is szinte. Meg ennyi a hatterinfo.
Előzmény: Törölt nick (16940)
illdii Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16956
Drága, nagyon kéne beszélnünk, de hiába hívtalak, írtam SMS-t, hát nem hajbókoltam elég mélyen a hóban, vagy mit vétettem...?!;))
Előzmény: Törölt nick (16953)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16955

Szerintem olyan nincs egy gyereknel, h kedvenc kaja. Semmi sem mukodik egy gyereknel 100%

Vigasztalodjatok egy napsuteses keppel, szinten a szobaablakbol.

Előzmény: Cincoka (16949)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16954
Jezusom, szegeny baratnod :(((
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16953
itt szabad hulyesegeket is irni (bar ahogy lattuk, sasszemek figyelnek es csapnak le, de talan neha lanyhul az eberseg ;) )
Előzmény: Törölt nick (16950)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16952

általánosságban fogalmazott, nem személy szerint rád értette:)

törölközőt bedobni nem ér negyedikén, az demoralizáló:)))

jaj, csajszik annyi szomorúság történt itt az év végén. Ez a szökőár, ezen teljesen kibuktam. Ismét (vagy századsztor) fogadtam meg, hogy csak olyna helyre megyek, ahová saját kocsival el tudok jutni, és nem vagyok kiszolgáltatva senkinek.

Közben a barátnőm ikreket várt és már félidős volt és úgy örültünk. És már mindez csak múltidő.

És milyne furcsa, nekem annyira jó volt ez az év. És olyan szomorú tudok lenni, hogy másnak nem. Szóval én remélem, hogy ez az év szebb lesz, mindenkinek

hú de hülyén hangzik ez leírva. Na mindegy.

Előzmény: Törölt nick (16950)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16951

BUÉK mindenkinek!

így az ünnepek után a Lindt csokira nem ugrom nagyot (én sós-sajtos függő vagyok), de azért ha a germknödlit emlegetitek, pláne hétfőtől, az még nálam is kiüti a biztosítékot és akkor már 4-én bedobom a törülközőt! :-) jó kis ürügy, mi?

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.02 0 0 16950
??? ezt most nem értem...
Előzmény: Törölt nick (16915)
Cincoka Creative Commons License 2005.01.01 0 0 16949
na csajok, BUEK, nálunk most van naptárváltás, tegnap nem voltam topon:-)

Valahol irta Kutyi, hogy a gyerek néha nem eszi az addig kedvelt dolgokat sem, ne is reménykedjen, még négyévesen is szivat a nagy:.-)
Az imááádott virslit sem nyelte be két napja, kinomban másnap olyat kináltam,, amit addig sose volt hajlandó megenni, hát nem bejött a tejfölös kenyér?:-)
Aztán ma befalta a juhturós krumplit, emiatt én ehettem krumplipürét almakompóttal (merhogy ö azt szereti, de nem most ezexerint)..

nah megyek vissza borospohárral koccintani:-)
Andrea-r Creative Commons License 2005.01.01 0 0 16948
Pillanatnyilag az ágyamig kellene jutnom:) jóccakát.
Előzmény: Törölt nick (16941)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.01 0 0 16947

Itt van nektek az elso hajnalban vakuval keszitett kep, szvsz igen pittoreszk lett :)

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.01 0 0 16946

Na becsszo ez az utolso idezet mara tolem, de nekem ez a cikk nagyon tetszett.

http://www.mercola.com/2001/mar/17/chicken_pox.htm

Előzmény: Törölt nick (16944)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!