Keresés

Részletes keresés

Withoutshadow Creative Commons License 2021.10.22 0 0 16855

Bogdán miért nem került pályára tegnap?

Szombathelyen kapott lehetőséget és halál nyugalommal beverte a két triplát amikor lehetősége adódott.

Előzmény: TYHilton (16854)
TYHilton Creative Commons License 2021.10.22 0 2 16854

Na, hát tegnap is volt minden, mint a búcsúban, de kivételesen tudtunk hozni egy ilyen meccset. Szerencsénk volt a DEAC hiányzóival, de ugyanannyit ér így is a győzelem.

Nagyon fontos győzelem volt, így tudunk tapadni a középmezőnyre. Price nekem továbbra is nagy talány, Fordnak viszont nagyon örültem, hogy clutch szitukban tegnap tudta hozni magát. Plézer-Puska duótól pedig ez az elvárható, hogy ha van egy-két üres dobásuk azt bátran be kell verni, ahogyan tegnap is.

Szomorú, hogy a szurkolók mennyire elpártoltak a csapattól, vagy csak leszoktak a meccsre járástól. ( Kérdés, hogy a védettségis szabályozás hány embert érint) Persze a 8-as kezdés még egy lapáttal rátett, de a két előző hazain is nagyon kevesen voltunk, főleg síri csendben. Talán ez változhat, ha lesz néhány győzelem itt zsinórban.

*Jason Bourne* Creative Commons License 2021.10.15 0 1 16853

Krnjajszki Borisz az eddigi meccsekről, a csapat mutatójáról és a bajnokság erőviszonyairól a Rádió Most Mutató című magazinjában beszélt.

http://kaposvarmost.hu/hangtar/mutato/krnjajszki-ott-lehetunk-a-hatodik-nyolcadik-helyen-ha-kijavitjuk-a-hibainkat.html

Bruschi85 Creative Commons License 2021.10.14 -1 0 16852

"– Tudható már, hogy a fiúk hol játszanak a világ egyik legerősebb csapatával? – Kaposvári rendezésre készülünk, de egyelőre várjuk a FIBA személyes bejárás utáni állásfoglalását. Remélem, a somogyi megyeszékhely gyönyörű új csarnokát a válogatott szempontjából is felavathatjuk."

Végre telt házas sportesemény lehet a 2019-ben átadott Arénában, férfi felnőtt válogatott kosármeccs, az átadás óta erre várunk.

Előzmény: vanekur95 (16851)
vanekur95 Creative Commons License 2021.10.14 0 0 16851
Bruschi85 Creative Commons License 2021.10.10 0 1 16850

Gratulálok a paksiaknak és az őket elkísérő Atomcity Brigadenak, jól szóltak! A 2. hazain a nézőszám csökkent, hiába a szögedi győzelem és az addigi 2-2-es mérleg.
Összességében 34 percig vezettek, mi mindössze 5 ponttal, 13 támadópattanót engedtünk, második esély, görcsösség, hibák sora, rossz, ütemtelen passzok, kapkodás, több labdát adtunk el (16) mint egy Molten üzlet szombaton.
Lement 5 meccs és 4 légiósunk még nem játszott jól, stabilan egyszerre, mindig van, aki gyengébb teljesítményt hoz (Ford 2/9 22%, 3 VAL) és ezt a magyar magunkkal se tudjuk kompenzálni, pedig szükség lenne rá, hogy előlépjenek, hozzátegyenek ők is.

Támadásban a kollektív csapatjátékot hiányoltam, sokszor egyéni erőlködésnek tűnnek az akcióink, kidolgozott figurák helyett, pedig, amikor járt a labda megvoltak a tiszta dobóhelyzetek, rögtön vissza is jöttünk, de a paksiaknál mindig volt, aki kulcsszituációban hozzá tudott tenni.
Megint az utolsó negyedben dobtuk a legkevesebb pontot, mint az OSE ellen is.
Hiába az extra tripla% (10/20 50%) ismét nem sikerült 80 pont fölé jutni, lélektani határ nálam, ahogy eddig a szezon során egyszer sem.

Bár a lelátón felmerült az 5. légiós kérdése pletykaként, kíváncsi leszek mi a terv a további októberi folytatásra, mindhárom roppant nehéznek tűnik, és győzelmek kellenének a tabellán zárkózáshoz, eddig hullámzunk rendesen, de a célkitűzéseink eléréséhez itthon is el kell kezdenünk nyerni, remélhetőleg tv-s meccsen.

TYHilton Creative Commons License 2021.10.09 0 2 16849

Mai után megint nehéz mit írni. 14 eladott labda egy meccs alatt is sok, nemhogy egy félidő alatt. Rengeteg pontatlanság, fegyelmezetlenség, rossz egyéni döntések sorozata, ez senki ellen nem fér bele, és nem is szabadna, hogy egyáltalán előforduljon hazai pályán.

Paksnak is extra mákja volt szerintem jó néhány dobással, ami kellett nekik ahhoz, hogy pont ne tudjunk fordítani, vagy felzárkózni. 

Eddigi öt meccs alapján még akár lehetne mondani, hogy biztató a helyzet, mert kicsit összeszedettebb játékkal ez csont nélkül lehetne 5-0 vagy 4-1, de nagyon döcög ez még és ennél sokkal több kell a playoffhoz de ebben a csapatban ez benne van.

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2021.10.07 0 0 16848

most vettem észre, hogy Rivers és Gibbs csapattársak :)

N.21 Creative Commons License 2021.10.07 -1 2 16847

A 2-2 nem rossz, főleg, hogy 3 idegenbeli meccs is volt, de sem a zegi, sem az Oroszlány elleni játékunk nem volt jó, főleg támadásban. A tegnapit nem láttam, de a leadott huszonpontos előny szintén nem mutat jól, viszont lényeg az újbóli közvetlen rivális otthonából elhozott győzelem. Szép volt, fiúk!

Szombatra jó lenne, ha sikerülne javulni, a Paks nem olyan rossz, mint a tabella mutatja, hasonloan idegörlő, szoros meccsre számítok, mint amik eddig voltak. 

Bruschi85 Creative Commons License 2021.10.06 0 2 16846

Gratulálok a szögedi győzelemhez! Szép volt!
Előzetesen a zegi, OSE elleni mutatott teljesítmény, játék képe alapján, szoros 7 ponton belüli perecet vártam, szerencsére tévedtem, sikerült a szögedi hazai nyitányt elrontani és bravúrt bemutatva nyerni.

37 percen át vezettünk, 24 ponttal is, mégis a végén izgulni kellett, mert 1 labdás, "sima hátradőlőssé" tettük. 

TJ karriercsúcsot dobott KKK mezben (10 p), 3-an is 10 pont felett, X faktorunk 20 ponttal (22 VAL), Wayne (17 pont, 6 pattanó, 2 blokk, 7/7 közeli hatékonyság, 19 VAL). Igazából mindenki hozzátett, aki pályára lépett, több lábon álltunk, Ronca és Csorvási duó is feljavult, padról hatékonyan beszállva.

Remélhetőleg szombaton paksiak ellen ismét pozitív irányba fordul a jelenlegi 2-2-es mérleg.

Bruschi85 Creative Commons License 2021.10.04 0 2 16845

Kaposvári KK Magazinműsor - 2021 / 1. rész

"Új videós sorozatunkban bemutatjuk nemcsak a Kaposvári KK játékosait, edzőit és munkatársait, támogatóit, szurkolóit, hanem igyekszünk klubunk mindennapjaiba is betekintést nyerni.

Első adásunk vendégei Plézer Gábor és Puska Bence voltak."

https://youtu.be/OkBWMMoY34M

Bruschi85 Creative Commons License 2021.10.04 0 0 16844

https://bball1.hu/ketszer-is-kepernyore-kerul-az-ujonc-kozvetitik-a-vasi-csucsrangadot-is/

Október 21. csütörtök:
20:00 Kaposvári KK - DEAC-Tungsram – M4

Október 30. szombat:
16:00 Hübner Nyíregyháza BS – Kaposvári KKM4+

Egy hónapon belül 2 tv-s meccsünk lesz, remélhetőleg 2 győzéssel. :)

nissan97 Creative Commons License 2021.10.03 0 0 16843

NEM TUDOM HOGY MIÉRT NEM CSERÉLTE LE A LAZICS A ,PRICE HELYETT BEKÜLDHETETT VOLNA CSORVÁSIT,PUSKÁT,PLÉZERT ÖK IS HOZTÁK VOLNA EZT A SZINTET ÉS NEM TANULT A HIBÁKBÓL A MESTER MERT EGERSZEGEN IS IGY JÁRT VELE NEM MEGY NEKI ÉS ERÖLTETI, A BOGDÁN SÉRÜLT EDDIG EGY PERCET SE JÁTSZOTT HÁROM MECSEN?.A VÉGJÁTÉKRA MEG MÁR KIPUKADTAK A LÉGIOSAINK ENNÉL MÁR CSAK JÖBB JÖHET

HDO Creative Commons License 2021.10.03 0 3 16842

Köszönjük a vendéglátást, az legalább minőségi volt, a meccsel ellentétben. Mert az ultrasz@r volt, mindkét csapat részéről.

Bruschi85 Creative Commons License 2021.10.02 0 0 16841

Gratulálok az OSE-nek és a Szurkolóiknak, teljesen megérdemelten nyertek szinte végig vezettek (31 perc). Voltak erősen véleményes ítéletek, fújások mindkét oldalra. A hazai nyitányt, pályát abszolút nem tudtuk kihasználni, mindössze 4 ponttal vezettünk, 6 kihagyott büntető, több a végjátékban, számtalan kihagyott, üres ziccer, ki nem kényszerített hiba, triplamutató (3/17 18%).
Sajnos a lelátón borzasztó kevesen voltunk hazai oldalon, pedig azt hittem az előző év után, a 2 idegenbeli és felkészülés teljesítményünk miatt ki vannak éhezve a kaposvári nézők, szurkolók a kosárlabdára, remélem a nézőszám fokozatosan nőni fog, szükségünk lesz rá, korábbi években a hazai pálya volt az erősségünk, most meg győzni járnak a közvetlen riválisok az Arénába.
Price 3 meccs alatt átlagol 34 percet, 5,7 pontot, 19%-os mezőnymutatóval, 5 VAL-t, értékelhetetlen légiósként pláne, ha nem tudnánk, hogy Körmenden, Szolnokon milyen teljesítményt nyújtott, nem is lenne kérdés a jövője számomra, de mivel sűrűn jönnek a meccsek el kell vele is beszélgetni, mert ennél biztos, hogy több van benne, mélyről indul az biztos.
Továbbra is hiányolom, hogy a légiósok közül ki lép elő vezérré, ki fogja megnyerni nekünk a meccset, ha szoros a vége, sajnos Zegen és ma sem volt ilyen, eredmény ismert.
Nehéz lesz a jövő heti folytatás, mielőbb szükségünk lenne 5. légiósra.

Bruschi85 Creative Commons License 2021.09.27 0 4 16840

Ford ellen az első félidőben elmaradt a sportszerűtlen, utolsó emberként visszarántottátok, a túloldali ütközésénél ti bezzeg azonnal megkaptátok.

Kamu volt Wayne tiszta blokkja Harrisszen az utolsó negyedben, aki vissza is esett labdával a kezében.

Hazai fújást megkaptátok Kapitánytól szépen, a cirkuszt ti csináltátok piros orrú, festett bohócokkal. :)

Előzmény: JacksonSpider (16837)
Fakéz1 Creative Commons License 2021.09.27 -1 4 16839

Sötét zala, bohóc maszk volt rajtad is?

Előzmény: JacksonSpider (16837)
A Matróz Creative Commons License 2021.09.27 -1 4 16838

Hirtelen olyan mélysötét lett itt, nem tudjátok miért?

JacksonSpider Creative Commons License 2021.09.27 -5 1 16837

Viccesek vagytok.. Sportszerütlen ezért? Még a szabálytalanság is kérdéses.. Kiállitást nem akartok? Bírókat meg egész meccs alapján inkább csókolgathatnátok. Viseljétek el vereséget! Csőtészta

Előzmény: Bruschi85 (16834)
N.21 Creative Commons License 2021.09.27 -2 2 16836

Price-nak passzolni kockázatosabb volt, mert kettő védő jutott rá abban a pillanatban, és arra játszani, hogy majd talán visszapasszolja és Borisz dob... akkor meg az lett volna a baj, hogy fent van 3, kintről elvileg jól dobó légiós, miért Boriszra játszunk ki egy ilyen kiélezett szituációt, amikor finoman szólva nem ő a legbiztosabb kezű dobónk.

Borisz nem hibázott, ő a biztosabb lehetőséget választotta.

Hilliard dönthetett volna még úgy, hogy tovább passzolja Fordnak, de felvállalta, hogy ő dob,, csak sajnos nem sikerült kiviteleznie neki, mert jött Németh és ellökte.

De már mindegy, történelem. 

Előzmény: Bruschi85 (16834)
N.21 Creative Commons License 2021.09.26 0 3 16835

Wayne nekem a pozitív meglepetés, sokkal több, mint bőven jó, két meccs alatt eddig 20 pontot és 8 lepattanót átlagol, és tegnap szerintem ő volt a legjobb kaposvári játékos is. A hazai tornán nekem egy jó iparosnak tűnt, de eddig úgy látszik alulértékeltem, több annál. 

Ford, ha szintén beleteszi, amit eddig, akkor nem érheti szó őt sem, de benne több van, Lazics még teker rajta egy szinttel magasabbra, remélem.

Roland és Csorvási itthon biztos jobb lesz, én is győzelmet várok, de egyáltalán nem lesz a könnyű, az OSE nagy feltámadásokat mutatott eddig be, veszélyes csapat lesz mindenkire!

Ami biztos és garantált lesz, az a jó hangulat és a baráti szurkolótáborok. 

Előzmény: Surant Sil (16833)
Bruschi85 Creative Commons License 2021.09.26 -1 3 16834

Németh szabálytalan volt vállal, nemcsak bal lábbal lépett oda, de kézzel is odaütött, ballal, jobbal, és erőt is vitt be a jobb lábát megemelte, le is pattant Nimród a Németh "falról".

Mivel nem labdára irányult, itt 2 büntető nekünk és oldalról jövünk, mert sportszerűtlen hiba, persze ezt soha nem fújják be Zegen a vendégeknek 3,7 másodperccel a vége előtt 1 labdás meccsen.

Nem hozott jó döntést Borisz, mert Pricera ketten rohantak, aki vissza is passzolhatta volna Borisznak, a korábban a túloldalról bedobott egy nehezebb triplát és a védője (Harris) be is húzódott róla, passzív volt bedobás után ő is. Martin szintén nem lépett fel zárást adni bedobás után, ahogy Nimródnál a labda, egyedül áll üresen a festékben. Price észre is vette futott is be az üres területre, majd a labdáért.

Ahogy Jaramaz, Price be is dobható volna ugyanonnan a sarokból, őt is ketten próbálták védeni, kevés sikerrel, nem tudhatjuk, Kecsap ellen 3 triplát is bedobott.

http://www.kezdo5.hu/magyar-ferfi/hirek-video-ezzel-az-extra-triplaval-gyozott-a-kte-47723

De sokkal jobb opció lett volna a túloldalon Ford, aki üres volt a bedobáskor, tehát Nimród tovább is passzolhatta volna.

Ami hiba volt,  hogy egy dobóhelyzetig kidolgozott figura helyett, Nimród labdavezetésből kellett volna megoldani a hosszabbítást érő triplát, ahogy a korábbi támadásban, csak akkor Barnettről lelépett, plusz volt helye és ideje.

Előzmény: N.21 (16831)
Surant Sil Creative Commons License 2021.09.26 -1 6 16833

Teljesen egyetértek Veletek a meccsel kapcsolatban, csak gondoltam inkább erősítem a pozitív véleményt a szezonkezdetünkről. :)

Az hogy 1 idegenbelit hoztunk, egyelőre egy jó eredmény és a csapat játéka, mentalitása is bizakodásra ad okot. Ha azt nézzük hogy ZTE ellen 3mal kaptunk ki úgy hogy Price totál betli, bíráskodás kicsit hazai pályát fújt, és emellett gyenge pattanózás és ebből rengeteg második esélyből kapott pontunk volt azt jelenti, hogy fejlődhetünk bőven a szezon során.

Priceban bízom mert ő ennél sokkal tobbet tud, őt tegnap sajnos teljesen jegelni kellett volna, de Lazics bízott benne, ez most nem jött be... Egy dolog van ami aggaszt az pedig a triplázásunk. Martin természetesen center tőle nem elvárt, bőven jó amit hozott eddig a 2 meccsen. Ford sajnos nem egy Rivers távolról, úgy látszik a hajigálás még Svájcban elment, viszont középtávolról és közelről még mindig jó scorer. Itt kéne hogy Price magabiztos legyen, mert Hilliard is ahogy néztem középtávolról biztoskezű, távolról kérdés milyen napot fog ki. Boris meg hát Boris, szépen fejlődik, de triplavető sosem lesz belőle. :D

A védekezésben a hajtás, pörgés nekem nagyon tetszik, sajnos most több extra is bejött a zte-nek, ez van. 1. negyedben voltunk rozsdásak de onnan is sikerült felpörögni.

Még Roli meg Csorvási kéne hogy fellépjen hasznosan a 15-20 percükkel amit kapnak, egyelőre ők keresik magukat, de ez is csak jobb lehet.

Szombaton az Oroszlányt verni kell, szerintem biztos győzelem lesz és remélem sok hazai és vendég szurkoló lesz.

Ui.: én most küldtem a +-t ellensúlyozásként :D

N.21 Creative Commons License 2021.09.26 -1 3 16832

Látom, ide jött mínuszolni valami arctalan önérzetes, a véleményeket még hagyján, azokkal mindenkinek szíve joga egyetérteni vagy sem, és azt kifejezni, na de Vanek meccs videó linkjét?? Abban mi nem tetszik neki, a valóság?? :) 

N.21 Creative Commons License 2021.09.26 -3 4 16831

Németh Ákostól ez b+ sehol nem volt szabályos védekezés a végén, konkrétan ellökte Hilliardot. Aki, mivel nem emelte dobásra, simán kettőt dobott volna, mert 5. csapatfault lett volna. Az meg nem lett volna elég az egyenlítésre. 

Viszont Borisz szerintem jó döntést hozott, ez hazafelé vitat téma volt köztünk.

Egyértelműen két passz opciója volt neki, hogy triplát dobasson valamelyik társával: jobb kézre sarokba Price-nak, vagy Hilliardnak, hogy középről szemből dobjon. Szóval egyrészt Price-ra kettő védő is kirontot, és max egy nagyon elkeseredett, reménytelen dobás jöhetett volna tőle. Arról nem is beszélve, hogy egész meccsen nem ment neki a játék sem, és a dobás sem.

Hilliarddal szemben viszont csak egy védő jutott, előtte egy perccel se pont ugyanonnan dobott egy sikeres triplát és ment is neki a pontszerzés.

Kár, hogy nem sikerült, de szerintem Borisz jól választott a két opció közül, élőben olyan szar helyről nézve ez kérdéses volt, igaz nem nekem. :)

Erről a felháborító vendégszektor kialakításról és a két toi toi wc-ről (amiből az egyik amikor én mentem oda alapból üresen is zárva volt, másik meg bűzlően tele) meg csak annyit, hogy magukat járatják le a ZTE csarnok üzemeltetői, tiszta Balkán baszki. 

vanekur95 Creative Commons License 2021.09.26 -2 2 16830

https://www.youtube.com/watch?v=jp6wbwCWcF8

Zalakerámia ZTE KK–Kaposvári KK 80–77 (29–22, 15–17, 12–20, 24–18)

Zalaegerszeg, Zalakerámia, Sport- és Rendezvénycsarnok, 800 néző. Vezette: Kapitány G., Tőzsér D., Sörlei A.

Zalakerámia ZTE KK: Wilson (21/6), Németh A. (4), Polster (-), Barnett (8/3), Harris (15). Csere: Révész (6/3), Horti (6), Guyton (16/12), Heron (4), Simo (-). Vezetőedző: Teo Cizmic. Edzők: Heinrich Róbert, Baki Gergely.

Kaposvári KK: Hilliard (17/3), T. J. Price (2), Plézer (5/3), Ford (19), Martin (25). Csere: Kranjajszki (7/3), Csorvási (-), Hendlein (2), Paár (-). Vezetőedző: Nikola Lazics. Edző: Szőke Balázs, Filipovics Gordan.

Bruschi85 Creative Commons License 2021.09.26 -1 5 16829

Jó volt 2020 február után ismét meccsen lenni, pláne idegenben. Kellemes meglepetés volt, hogy ennyien eljöttek.

Ha 1 labdás meccset buksz, az mindig külön bosszantó, főleg, hogy abszolút nyerhetőnek tűnt meccs közben a lelátóról, pedig nem játszottunk jól, sőt.
Norrisz szinte leírt mindent, annyi kiegészítés, hogy a zegieknél több jó egyéni extra is teljesítmény volt, szinte végig vezettek, momentum náluk, bár bíztam benne, hogy a nyomást nem bírják el a szoros végjátékban, mint a körmendiek ellen. A küzdés, hajtás abszolút oké, volt tartásunk ismét idegenben. Price pontjai és feljavulása hiányzott, valós tudása alatt teljesített, remélem OSE ellen javít.

Az utolsó támadásunkat érdemes lesz visszanézni pontosan mi is történt, mit szerettünk volna, mi volt az elképzelés, mert azt nem sikerült megvalósítani.

Annyi még, hogy 2021-ben az, hogy 2 kifakult toi toi van kint férfi WC, mosdónak csúfolva egy vicc, szánalmas, szerencsére a hölgyeket, külön kísérővel átengedték és nem kellett a plázába menniük..

Sajtótájékoztató:

https://youtu.be/aVdXmucODiY

N.21 Creative Commons License 2021.09.26 -1 5 16828

Jo volt ujra meccsen lenni ilyen hosszu ido utan, jo volt ujra idegenbe elkiserni a csapatot, csak kar, hogy nem gyoztunk. Az elso negyedben mintha tompak lettunk volna es en ereztem egy kis egyenlotlen mercet is Kapitanyek reszerol, termeszetesen nem a javunkra. A magas negeruk akkor nagyon elt, nem tudtuk levedekezni ot. Aztan amikor lecsereltek hosszabb idore (kb egy negyednyi jatek utan, wtf., ennyi a szufla most neki??), feleledtunk, es szepen ledolgoztuk a hatranyunkat. A harmadik negyedre ki-ki meccs lett belole, es a vegeig igy is maradt. A vegen nem lattam mi tortent (egeszen felhaborito volt, hogy a vendegszektorban ekkora teruletet lezartak, persze azt, ahol aranylag meg normalisabban lehetett volna latni, kosz ZTE, ja nem) Hilliard szimplan elesett-e, vagy felloktek, de a lenyeg, hogy sip nem jott, igy nem tudunk meg radobni sem az egyenlitesert. A vereseg fo okanak en elsosorban azt gondolom, hogy Price betli volt (beteg esetleg, vagy serult?) es hogy a zetes neger iranyitonak volt vagy 4 pumpa-pumpa-pumpabol utolso masodpercekben jo dobasa, kozte triplak is, es ez demoralizalt. Aztan igen, a sok engedett tamado lepattano az ellenfeltol, azok sem jottek jol. 

A vendegszektorban eleg sokan voltunk, en nem szamitottam ennyi emberre, foleg hogy pentek delutan derult ki, hogy jegyet csak online lehet venni. Oda fele meg megszamoltuk, es akkor 48 jegy volt eladva, de ennel vegul sokkal-sokkal tobben voltunk, saccperkb 100-at mondanek. Szurkolgattunk is, de meg ebben is van hova visszarazodni, a covid ezt is szetbaszta :(

Az OSE ellenit, ha behuznank, azt mondom vallalhato lenne a rajtunk. 

Hajra, Kaposvar! 

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2021.09.25 -2 2 16827

Én már voltam Zalaegerszegen, sohase se szerettem, és a város sem tetszett. Többet nem is akarok róla írni. :(

Előzmény: klima_fan (16826)
klima_fan Creative Commons License 2021.09.25 -1 0 16826

Pár sort írjon, aki volt Zegen!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!