Keresés

Részletes keresés

maya75 Creative Commons License 2001.03.21 0 0 181
Vickie!
La Halle van meg a Camponaban es a budaorsi Tescoban is.
Udv: Maya
Előzmény: vickie (179)
párizsi Creative Commons License 2001.03.21 0 0 180
vickie,

Lö áll boltot tudok még a fóti Corában + Óbudán, az Eurocenterben.

vickie Creative Commons License 2001.03.21 0 0 179
Szijasztok!

Hol találok Le Hale boltokat? A Póluson kívül.

Mi (apátlanul) megyünk 2 hét múlva a Balcsira az ominózus nagyszülőkhöz. Kicsit tartok tőle, de jöjjön aminek jönnie kell!
Ez a hét nagyon tetűn halad....
Egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy előbányásszak közgáz tanulnivalókat. Pedig kellene, mert sosem tanultam ilyeneket, hát ugye a tanítóképző...no mindegy.
A elmúlt egy hétben nagyon ridegtartáson voltam, mivel Gyapot 3x adott magának esti kimenőt. Már nekem is jó lenne egy kis kikapcsolódás lányomból, ugyanis az utóbbi időbben váltotta át magát csecsemőből kisgyerekbe. Nagyon csibész.
Van alattunk egy ikres anyuka, az istennek nem tudom rendesen becserkészni, pedig ha találkozunk mindig beszélgetünk. Egy emelet van közöttünk (a gyerekek között meg egy év), de olyan nehezen megy...Már gondoltam rá, hogy becsengetek hozzá: Szia, hoztam ropit, mogyit, gyereket, csapjunk egy partit.

csaó

Babóné Creative Commons License 2001.03.21 0 0 178
Sziasztok!

Már ezer éve nem jártam erre, na nem mintha kigyógyultam volna a GYES-betegségből. És ez a hóesés! Fúúúúúúúj!

Fülbevaló: Lilinek sincs. Majd ha akarja, akkor majd lesz. Őt is szokták fiúnak nézni, még akkor is amikor hosszabb a haja és csattal el kell tűzni.

Az én szemem is akkor romlott el (szerintem) amikor 13 évesen beleszerettem egy keretbe, mondtam anyuéknak hogy rosszul látok, a doki fel is írt 0,5 ös szemüveget, én bőszen hordtam, azóta csak romlott. Mostt 2,5 - 3-as van.

Tamara, Lilire is mindig azt mondják, hogy kicsi a súlya, 11 hónapos ma és kb 8,5 kiló. Szerintem egyáltalán nem vékony, sőt már izom is van a lábán:) Egyébként neki mostanra sikerült megdupláznia a súlyát. De én nem igazán foglalkozom már ezzel. Rengeteget eszik, rengeteget mozog, ő ilyen és kész. Írtam neked mélt, megkaptad? Hogy álltok az alvással?

Hulla fáradt vagyok, jövő pénteken kell leadnom a diplomamunkámat, éjjel próbálom írni a hiányzó részeket, de Lili 6-1/27-kor ébreszt, úgyhogy nem alszom túl sokat.

Jövő héten el akarunk menni hétvégére (péntek-szombat) és anyu vigyázna Lilire addig. Nem tudom, hogy lesz, mert ugyan volt olyan, hogy mi elmentünk, de csak az utolsó szopi után és reggelre már újra ott voltam...

Szilvi

földikutya Creative Commons License 2001.03.21 0 0 177
SZia Lujzi,

azon én is mindig csodálkozom, hogy egész pici babáknak hogy tudnak felírni szemüveget. Nekem is 1.5 éves korom óta van. Azt, hogy mit nem lát a lányod, optika.hu tudhatja :))) (én is sokat faggattam, és mindig olyan alaposan elmagyaráz mindent)

Iskolakezdés elott, nyár végén menjetek el egy ellenorzésre. Minket is augusztusra hívtak vissza.
földi

Előzmény: Lujza71 (174)
tamara Creative Commons License 2001.03.21 0 0 176
Sziasztok, jányok!

Na, hát ma tele van....

Esik a hó! Mi a franc ez ilyenkor????
Lementünk ma 8 hónapos vizsgálatra a dokihoz, és már megint azzal cseszegetnek, hogy keveset hízott BOrka. Most 8 kiló, tényleg nem egy vasgyúró, de azért vannak hurkái. Inkább azzal az izmos fajtából való. A védőnő szívgörcsöt kapott, hogy lapka sajtot adok neki. De ha egyszer azt szereti???
Na lapozzunk. De ekkor sem kerülök jobb oldalra.

Úgy volt, hogy pénteken kimegyek Bécsbe a barátnőimmel vásárolgatni. Ez nem rendszeres, most hagytam volna először egy napra itthon Borkát, de ez sem jött be. A mamám lett volna a bébiszittyó, de szegény tegnap elestt, és eltörte a csuklóját! Ráadásul a jobb kezét! Szegénynek most kisebb gondja is nagyobb annál, mintsemhogy egy teljes napot örködjön egy iszonyú aktív gyermek mellett.

Péntekre Sziszi jobbakat mondott, de már elvesztette a bizalmam. Derűs estét!

t.

kriszi Creative Commons License 2001.03.21 0 0 175
Mínuszos a szemüvege? Akkor szerintem nem valószínű, én is rövidlátó vagyok, de 2,0-nál kezdetm el nem látni a táblát (addig nem ias tűnt fel senkinek a baj). A húgomnak is írtak fel 1,0-ás szemüveget, de neki nem is kellett aztáb hordania, jól lát anélkül is.
A rövidlátásban sajnos az az átok (általában), hogy iskoláskorban derül ki, aztán serdülőkorban sokat romlik a szem. Utána általában beáll.
Mindenesetre jó félévente ellenőriztetni gyerekeknél, ha valóban rövidlátó.
Előzmény: Lujza71 (174)
Lujza71 Creative Commons License 2001.03.21 0 0 174
Jó reggelt

Na tegnap szépen elkiabáltam a tavaszt.):-(((

Tantus
Vigyázz Áraműtés után 2 óráig semmi folyadékot nem adj a gyereknek.):-)))))

Nálunk a járóka nem jött be annó,de a szoba igen lereteszelve mind a két oldalt és annyit pakolhatta a játékait amenyit akarja.Igaz ma is az csinálja.
Köszönöm a szemüveg tippeket.Igazán én arra lennék kiváncsi,hogy mit nem lát a lányom?
Tehát 0,8 dioptria gátolhatja e a pl tábla olvasásakor.

Lujzi

kriszi Creative Commons License 2001.03.21 0 0 173
Drága párom szerint hagyni kell, úgy tanul a gyerek. Persze a gyakorlatban ő sem tudja kivitelezni, ahhoz túlzottan félti a pici fiát. És a kicsi nálunk is életveszélyes!!!
Szóval nálunk vaalki mindig szemmel tarja a kölyköt, és ah egyedül van az illető otthon a babával, és nagyon ki kell mennie, akkor berakja a kiságyba. Kicsit üvölt, de kevesebb baja lesz, mintha magára rántja a kézimunkaasztalt. Elvben a gyerekszoba nem veszélyes üzem, csak apukánk hónapok óta készíti az ajtórácsot.
Előzmény: Tantus (172)
Tantus Creative Commons License 2001.03.21 0 0 172
Jesszusom, havazik?
Itt hála istennek, nem , csak a szél fúj, és annnnnyira nyirkos minden, hogy az embernek az ablakon sincs kedve kinezni, nemhogy kimenni az utcara...
Lányok! Mit lehet tenni egy akrobata hajlamú egyéves leánnyal, aki már-már életveszélyes dolgokat csinál? az elobb a számítógép asztalon találtam meg, először felmászott a székre, aztán onnan az asztalra, itt áll diadalittasan, miközben engem a szívbaj kerülgetett.
Áramot mégsem vezethetek minden bútorba, hogy ne másszon fel rá!!!
Előzmény: vickie (171)
vickie Creative Commons License 2001.03.21 0 0 171
Kész, nincs igazság!!!!! Jelentsük fel Aigrner Sziszit, biztos ő csinálta a havat!!!!!!!!!!
Tantus Creative Commons License 2001.03.21 0 0 170
Hoppá, lebuktam!! :))
Szia, szóval már itt is találkozunk! Éljen a Babanet...
Előzmény: Törölt nick (169)
Lovászi Creative Commons License 2001.03.20 0 0 168
Sziasztok!

Jelentem mi is voltunk szemüvegesek! Egészen pontosan Dani maci, aki rejtett kancsal volt. Először az 1 éves státuszon szúrta ki a dokinéni, hogy baj van a szemével, majd másfél évesen felírt neki 2-es és 2,5 +-os és cilinderes szemüveget. Na, az én biztosan járó kisfiam onnantól kezdve úgy ment, mint aki alatt mozog a föld... Elvittem egy másik szemészhez, aki rögtön levetette vele a szemüveget, majd egy újabb fél év múlva kaptunk tőle 1-est és másfelest. Ő akkor azt mondta, hogy 1-es dioptria alatt tudja korrigálni a szem a hibát (mármint a rövid vagy távollátást). Az én 1-es szememre azt mondta a dokinéni, hogy aludjak többet :-)))

Diploma:
Hát én nem vagyok túl ügyes, az első kettővel max. éhenhalni lehet, ezért kell a 3. Segítségem nekem sincs, az én szüleim Keszthelyen, apáé Orosházán. Ezért is kéne a jogsi meg a kocsi, hogy babit is tudjam vinni majd magammal Pécsre.

Sziasztok!

Tímea

földikutya Creative Commons License 2001.03.20 0 0 167
Hááát... nem tudom. Az biztos, hogy két iskola van: az első követői szerint nem kell korrigálni, hadd dolgozzon a szem, majd helyrejön - míg a másik hívei azt mondják, ha erőltetni kell, csak jobban romlik. Nekem is bébi korom óta van, és mindig borzasztóan zavart, ha nem láttam rendesen. Most már így maradok :))
földi

Nagyon szép a lánykád, gratula.

Előzmény: vickie (166)
vickie Creative Commons License 2001.03.20 0 0 166
szemüveg:

Úgy 12 évesen semmi baj nem volt a szememmel , de nagyon szerettem volna szemüveget.
Ezért dokihoz cipeltettem magam, fókuszáltam magam és családom, hogy de nem látok stb.
Addig ügyeskedtem, míg valóban elromlott. Asszem o,75-el kezdtem, most 2,75 van. Mondták akkoriba, hogy ne hordjam mindig, de nekem tetszett: a keret és az is, hogy látok. Így annyira hozzászokott már a szemem, hogy lencse nélkül csak körvonalakat látok, pedig nem erős a dioptriám. Szerintem, ha csak akkor hordtam volna, amikor nagyon élesen kell látnom, megedződik a szemizmom és korrigálja a hibát. A tesóm lánya ugyan így járt, mint én.
Megjegyzem, szüleimnek legokosabb ötlete az lett volna, ha feliratnak nekem ablaküveggel ellátott szemüveget.

földikutya Creative Commons License 2001.03.20 0 0 165
Akkor szerintem rá is ugyanez vonatkozik. De ha gondolod, nézz be a Szemüveg öltöztet rovatba, ott "rendel" ez az optika. Én hosszú ideje nyaggatom a kérdéseimmel, nekem nagyon profinak tűnik.
földi
Előzmény: Lujza71 (164)
Lujza71 Creative Commons License 2001.03.20 0 0 164
6-éves

Lujzi

Előzmény: földikutya (163)
földikutya Creative Commons License 2001.03.20 0 0 163
Szia Lujzi,

mennyi idős a babóca? Az én 6 éves lányomnak (évek óta visszük kontrollra, mert az egész család szemüveges), legutóbb 0.75-öt mértek, de még erre sem kapott szemüveget. Reklamált is miatta :))
Megkérdeztem a szemüveges topikban optika.hu szakértő tasztaltárs véleményét is, és ezt válaszolta:
"Nem mindegy, hogy mínusz vagy plusz 0.75, de suli előtt még meghatározni is nehéz a dioptriaértéket."
Az biztos, hogy 0.8 értékkel még lát a lánykád.

földi

Előzmény: Lujza71 (160)
genetta Creative Commons License 2001.03.20 0 0 162
Fülbevaló-téma, ha már így előkerült: Nekem ugyan fiam van, de ha lányom lenne (lesz?) se jutna eszembe kifúratni a fülét. Egyrészt miért okozzak neki teljesen felesegesen bármilyen kis fájdalmat, másrészt majd ő eldönti, hogy akar-e lyukat a fülébe, mégiscsak az övé! Ha nagyobb és kéri, minden további nélkül megcsináltathatjuk. Engem abszolút nem érdekel, hogy ki nézi fiúnak. Engem is fiúnak néztek mindig kiskoromban, túléltem:-). Egyébként én 20 éves koromban lövettem be magamnak fülbevalót, mert akkor láttam meg egy olyat, ami nagyon tetszett, úgyhogy megvettem, aztán mentem fülbelőni.

Ugye most már tavasz lesz végleg??? Meleget akarok és napsütést!!!!

Tantus Creative Commons License 2001.03.20 0 0 161
Kedves Mámi! Én is azt hittem egy darabig, hogy ha megkérdezem a gyerek nevét, kiderül,hogy fiú vagy leány. Egyszer azonban találkoztam egy régi barátnőmmel és a pici babájával, szégyenszemre nem emlékeztem, hogy milyen nemű a baba, megkérdeztem a nevét, mir a barátnőm rávágta, hogy "Szulvájg", no ettől sem lettem okosabb. Aztán rádöbiztem, hogy a csaj férje norvég, tehát a baba neve valszeg Szolvejg, és akkor nőnemű. Igazam volt!!!
Szemüveg: erről annyira eltérnek a vélemények, hogy csak szakember mondhatja meg mennyire fontos a gyereknek. Mindenesetre egy példa: bátyám egyik gyerekének az iskolában felírtak egy 0,5-ös szemüveget, amit egy másik orvos kihajíttatott a szülőkkel. Azóta sincs semmi baj a gyerek szemével, azt hiszem, azt mondta a doki, hogy ebben a korban meg korrigálhatja magát a gyerek szeme. De erre nem vennék mérget.
Udv mindenkinek!
Előzmény: Mámi (159)
Lujza71 Creative Commons License 2001.03.20 0 0 160
Sziasztok Jó reggel

Süt a nap,kék az ég,ma senki se szomorú.

Kérdés
Vicának megállapitották hogy 0,8 dioptriás szemüveg kénne.
Mi csináljak ha ráadom lehet hogy tovább romlik ha nem akkor nem lát.
Ez szerintem nem olyan sok.
Van valakinek szemüveg tapasztalata?

Lujzi

Mámi Creative Commons License 2001.03.19 0 0 159
Szijasztok:)))

Köszönöm a sok lelányozós, meg lefiuzós történetet, bizonyos szinten megnyugtató, nem az én gyönyörű gyerekeimmel van a baj. Egyébként, ha én nem vagyok biztos egy ismeretlen bébi nemében az az első kérdésem, hogy hogy hívják, nagy százalékban ebből kiderül, és még statisztikázhatom is a nevek gyakoriságát.
Fülbevaló ügyben, meg valószínű várok még. Amúgy is szerintem fura egy tök kopasz golyó fej fülbevalóval:)) Nagyobbiknak is 3 évesen lövettünk, bár haja még akkoriban semigen volt, de már nagyon szeretett volna. Fülbevalót is meg hajat is:) itthon a harisnyáját szokta a fejére húzni, a 2 szára volt a két coffja, így volt pokahontas akkoriban.
(Tantus, nekem is 12 éves koromban fúrták először (az begyulladt és benőtt), de azóta már 7 lőtt lukkal vagyok több, vagy kevesebb? Így jár aki tizenévig fülbevaló nélkül él:))

Varrás: szerintem sokakat érintő téma, én akkoriban varrtam sokat, mikor először voltam pocakos. Volt 56-os burda rugi mintám, s mikor megvarrtam nagyon nagynak találtam. másnap kisebbre varrtam a következőt, majd köv. iccaka még kisebbre, így lett vagy 8-10 ugyanolyan szabású ruhája, amit 0-1 évesig hordott. Az utolsók lábfej nélkül készültek.
Mostanában nem igazán tudnék időt szakítani rá, miután mindig éjjel "szoktam-volt" űzni a mesterséget, s mostanában éjjelente itt pofázok bele a nagyvilágba. Bocsánat: itt csicsergek veletek:))))

A topikba bármi belefér szerintem, ami egy gyeses lelkületéről szól.

bokor Creative Commons License 2001.03.19 0 0 158
Ha beleszólhatok, - bár én nem vagyok GYES-beteg, de úgy szeretnék az lenni egy újabb bébi mellett - én abszolút ellene vagyok a fülbevalónak... Szerintem az ő teste, nincs jogom lukakat fúratni rá, főleg csak mert kisfiúnak nézik. Hát hadd nézzék! Az emberek többsége úgysem figyel oda, a szoknyás kislányomra is hányszor megjegyezték, hogy de helyes kisfiú. Jókat lehetett röhögni rajtuk...
Kriza Creative Commons License 2001.03.19 0 0 157
Sziasztok,

A párom most csinálja az adóbevallását, van ürügyem, hogy ideragadjak elétek, úgyse ér rá! Szóval minden elismerésem azé, aki baba mellett be mer iratkozni egy újabb (vagy első) diplomás képzésre! Hogy milyen bátrak vagytok, én nem bírom elképzelni, hogy megtegyem. Pedig jó lenne legalább a némettudásomat felújítani, mert azóta, hogy 11 (mennyi???) éve lediplomáztam és letettem a nyelvvizsgát, egyszer sem használtam, mert úgy alakult, hogy csak az angol tudásom kellett. Persze most, hogy jön a második, egyre kevesebb erőm, időm lesz rá… Meg sajnos én senkire nem számíthatok a páromon kívül rendszeresen, így nem is tudnék eljárni suliba. Meg persze kifogás mindig van… De elirmerésem, annak, aki nem ilyen tutyi-mutyi.

Az én fiamról is sokszor megkérdik, fiú vagy lány-e, pedig aki már látta, tudja, hogy abszolút fiús első perctől kezdve. Persze gyönyörű, de fiú. Én diplomatikus vagyok: ha bizonytalan vagyok, a gyerek nevére kérdezek, abból (majdnem) mindig kiderül az igazság!

Vezetés: én is azok közé tartozom, aki megszerezte a jogsit, aztán nem vezetett. Aztán hogy Jakus meglett, olyan bezárt voltam, a kocsi meg itt állt – a párom busszal jár -, hát gondoltam, ez nevetséges, más hogy örülne és elkezdtem vezetni. Ma már egész jól megy, pl. már nem állok be egy sávba induláskor Kelenföldről Zuglóba menet, hogy ki se mozduljak onnan, míg oda nem értem… És ha túlhaladok egy utcán, tudom, hogy meg lehet fordulni… Otthon, Szombathelyen pedig szabályosan élvezem a vezetést, mert ott nem rohannak az emberek, nem kell minden szabályt felrúgnom elveim ellenére, hogy pályán maradhassak, hanem mehetek kényelmesen, nyugodtan, találok parkolót.

Kriza

tamara Creative Commons License 2001.03.19 0 0 156
Sziasztok,
Borkát is sokszor fiúnak nézik, főleg, mióta vágjuk a haját, mert hogy négy hónapos kora óta kell. Én ezeket a párbeszédeket szeretem:
- Jajj, de aranyos Kisfiú!
- Igen, de lány!
- Persze, látszik rajta, olyan lányos arca van!
???????

Egyébként én nem vagyok a fülbevaló híve. Majd ha ő akarja, akkor elcsattogunk, és belövetjük.

sziasztok, t.

Gyapot,
jó, én úgysem ismerem annyira a söröket. A régi szép időkben inkább fröccs-párti voltam.

cicó Creative Commons License 2001.03.19 0 0 155
Sziasztok!
...mert szegény népek, már nem mernek szerintem semmit gondolni ebben az unisex világban...:)
Nálunk dettó...az én lányomat is legtöbbször fiúnak nézik szintén a semmi haja miatt.Mondom fülbevalója van, erre az a válasz, hogy manapság a fiúknak is van.Ja, csak én még nem láttam fiúnak köves,briósszerűséget formázó kapcsos fülbevalót :)
A mi családunkban hagyomány, hogy újszülöttkorban a lányok kapnak fülbevalót, el sem tudtam volna képzelni, hogy ne legyen.Ha valaki előre eldönti legegyszerűbb a kórházban megcsináltatni.A Jánosban nem lőtték, hanem steril injekciós tűvel csinálták.Adtam a csecsemősnek egy ezrest akivel le volt beszélve,lelkére kötöttem, hogy egyforma legyen a két oldal, aztán olyan messzire "szaladtam" amilyenre csak tudtam, hogy még csak ne is halljam, mert egy másik kislánynak előttem csinálták.Egyébként a tűs módszer sem fáj különösebben, nekem csinálták felnőtt koromban is.
Szerintem nyugodtan beszélhetünk itt varrásról vagy bármiegyébről ami a kismamalétbe belefér, kár szíre-szóra új topicot nyitni...persze csak ha a topicgazda is egyetért...
Vásárlás:Én csak egy gyerekkel mentem ma, mégis mire észbekaptam a gyerek bőszen bontogatta a kinder-tojásokat a polcnál...:)Úgyhogy egyet kénytelen is voltam megvenni...:)
üdv.cicó
Előzmény: Lovászi (153)
szilvasgomboc Creative Commons License 2001.03.19 0 0 154
sziasztok! :)

Tegnap egy ismerősünk odajott a boltban így: " a Te fiad? és fiú vagy lány?" Csak néztem, ha így indított, akkor mitől bizonytalanodott el...?:) Különben tök kékben volt kisLackó..

Lovászi Creative Commons License 2001.03.19 0 0 153
Hali!

Nálunk az volt a legaranyosabb történet, amikor Dóri tetőtől talpig rózsaszínbe volt öltöztetve, fején egy madeira sapka. A barátném szomszéd nénije megkérdezte, honnan vette ezt az édes kisfiút?! Azt hittem hülyét kapok! Rögtön visszakérdeztem, hogy nem látja, hogy RÓZSASZÍNBEN van? Erre a válasz: nem tudtam, hogy az is számít. Szóval a hülyeség korlátlan!!!
Megfigyeltétek, hogy ha idegennel találkozik az ember rögtön azt kérdezi, hogy a baba "ugyefiú"? Mintha a lányok nem is számítanának! Pfúj, de utálom az ilyet!

Ja, Dalmának lőtték a fülét, nem voltam ott, de amikor hozták vissza már nem sírt. Dóri meg most azt mondja itt mellettem, hogy neki nem fájt, amikor kilövettük.

A jogsit nem tudom mennyibe kerül, majd csak a végén :-((( A leghúzósabb része a vezetési gyakorlat (milyen meglepő :-))), mert ott 1700 Ft egy óra, és ugyi abból meg kell min. 30. (Mármint ilyen zseniknek, mint én :-)))

Si, teljesen igazad van, bár olyan jó lenne néha valakivel varrásról is "beszélni", mert a közvetlen környezetemben egy-egy új db láttán max. annyi reakció várható, hogy ő mikor kap tőlem ilyet...

Sziasztok!

Tímea

Előzmény: vickie (150)
csen Creative Commons License 2001.03.19 0 0 152
Sziasztok
Én "beletudok érezni "azoknak a lányoknak a lelkébe akiket lefiúznak, mert még ma is emlékszem, mikor engem néztek fiúnak és általában nagyon felháborított, és nagyon rosszul esett(ki tudtam volna tekerni azoknak a felnőtteknek nyakát)pedig születésem óta van fülbevalóm. Én hosszú hajat növesztettem ezzel próbáltam lányosítani magam; és azóta sem tudom elképzelni,hogy egészen rövid legyen a hajam, pedig nem hiszem ,hogy bárki ma fiúnak nézne.
Én a lányomnak 1/2 éves korádan lövettem ki a fülét(itthon), elég könnyen megszokta.
Én most vagyok itthon 5. éve Gyesen: évet Bp. en laktunk közel a Plázához addig én is elvoltam kocsi nélkül; 2 éve kiköltöztünk Pest mellé egy faluba azóta úgy érzem mintha börtömben lennék néhány eltávval. Nekem is 10 éve meg volt a jogsim csak azóta nem vezettem. Most megörököltem a férjem 11 éves kocsiját és azon gyakorlok. MOst már egyre messzebb merészkedek és kihasználok minden lehetőséget a gyekorlásra, így kezd kinyílni a világ újra.
Elayne Creative Commons License 2001.03.19 0 0 151
Sziasztok!

Fulbevalo: mi elhoztuk az en babafulbevalomat, de itt annyira nem divat, hogy ott all a szekrenyben. Vegul abban maradtunk, hogy majd ha ker, akkor kap. Addig is marad a rozsaszin ruha es a fodros sapka. :)) Anno a fiamat mindig lanynak neztek, mert hosszu haja volt es formas kis pofija (azota felvette a 'lokoto' arckifejezest). :) Flora meg eleg kopasz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!